Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

de Boulangerie

Bekijk album (22)
/
 

Beschikbaarheid van 'de Boulangerie'

Wim Oudejans en Angelique Otten heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 jul 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

de Boulangerie heeft 9 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,8
Bezocht in september 2018

Charmant huis in een leuk Frans dorp. Lekkere zonnige tuin. Mooi uitzicht. Mooie wandelingen gemaakt. Mooie expositie in het dorp gezien in de galerie. Leuke dorpjes in de buurt bekeken. Leuke brocantes bezocht. Koeien worden verweid over de weg zoals vroeger. Mooie omgeving.

10
Bezocht in juli 2018

Romantisch en sfeervol ingericht vakantiehuis. Een mooie tuin met prachtig uitzicht en lekker zonnetje. De koeien werden verweid voor de deur. Een stoet met grote koeien en kalfjes, Leuk om mee te maken. Leuke wandelingen gemaakt en mooie plaatsen bezocht. Bedankt voor deze fijne vakantie. Meike en Rene.

9
Bezocht in juni 2018

Heerlijke plek in de Morvan. Prachtige omgeving en natuur en Prepoche is een leuk klein dorpje. Het huisje is echt een soort van terug naar de natuur. Sfeervol en veel oude details.

8
Bezocht in juni 2018

Wij werden hartelijk verwelkomd door Angelique en Wim . Dat was een goed begin van onze vakantie. Alles zat mee. Het huis was heel erg sfeervol en voldeed goed aan onze wensen. Mooi ingericht en daar houden wij van. De tuin was genieten met veel zon en een prachtig uitzicht. Heerlijk gegeten bij leuke restaurantjes in de omgeving. We zijn echt tot rust gekomen in deze week. Leven als god in Frankrijk in de Boulangerie.
Tot de volgende keer.
Jan en Theo

9
Bezocht in juni 2018

Hele fijne vakantie gehad in dit romantische huis. Leuk ingericht.
Lekker van de tuin kunnen genieten met een prachtig uitzicht. Verbazingwekkende stilte in zo'n mooi Frans dorp. Een schitterend Veel gewandeld en mooie plaatsen bezocht. Ook nog genoten van een prachtige tentoonstelling in Atelier Préporché.
Bedankt en tot ziens
Tanja en Evelien

9

Hier geweest? Schrijf een recensie