Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Le Coquelicot

Bekijk album (21)
/
 

Beschikbaarheid van 'Le Coquelicot'

Eveline Muller-Smulders heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 jul 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Le Coquelicot heeft 12 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,8
Bezocht in september 2019

Leuk huis met een prachtig uitzicht. Schoon. Goed uitgeruste keuken. Prachtige omgeving. We hebben mooie wandelingen gemaakt. En er is voldoende te zien in de omgeving. We hebben het er goed gehad.

8
Reactie van Eveline Muller-Smulders

Fijn om te horen dat jullie het goed gehad hebben in ons huis!

Bezocht in september 2019

Wat een heerlijke week hebben wij doorgebracht in jullie gezellige authentieke huisje, maar toch van alle gemakken voorzien! We hadden dan ook schitterend weer voor deze tijd van het jaar, elke dag volop zon en temperaturen tussen de 25 en 30 gr! Het uitzicht is fantastisch en verveelt nooit, prachtig de kudde koeien met kalveren en de stier er gewoon bij als achterburen. Vooral in de vroege ochtend genoten we achterin de tuin waar we het gele zitje hadden neergezet met een bakje koffie van dit uitzicht. De serene rust werd alleen af en toe onderbroken door een blaffende hond in de verte. We ontbeten in de gezellige voortuin en 's avonds aten we buiten achter aan de lange tafel, dus we hebben optimaal genoten van dit fabulous view. Onze Jack Russells hebben zich er heerlijk vermaakt met muisjes opsporen en in de holletjes duiken met hun neus. Wat ontzettend fijn dat de tuin zo goed is omheind en je dus je hondjes met een gerust hart rond kunt laten lopen.Ook kwam er nog een vos langs over het pad. Kortom voor ons zeker voor herhaling vatbaar!

9
Reactie van Eveline Muller-Smulders

Bedankt voor de lovende woorden en kom gerust nog eens terug met jullie roedel!

Bezocht in september 2019

De aankomst! Streekeigen huis in groene omgeving met fijn terras aan de voorkant. De deur gaat open en we werden onmiddellijk binnen gezogen in een sober maar stijlvol ingerichte leefruimte. Dit was gewoonweg thuiskomen. Hiervoor waren we uiteindelijk naar de Morvan afgezakt. De uitnodigende boekenkast, gevuld met spannende literatuur in combinatie met de knusse(terug fraai aangeklede) leesruimte, wees er ons op dat 14 dagen veel te kort zouden zijn. De volwaardige uitgeruste keuken deed onze Vlaamse Bourgondische levensstijl alle eer aan.
De slaap stonden! Lang geleden dat we nog zo lang in bed gelegen hebben, en dat 14 dagen lang, zalige bedden,zalige rust! De tuin : de door vogelvolle hagen gevormde weiden gevuld met Charolais dompelden ons dadelijk onder in een heuvelachtig platteland. De golvende (met een likje Toscaanse flair) horizon, de mix van de militair geordende dennenbomen en de troepen loofbossen, de 50tig tinten groen en dit allemaal topetegare met de fluwelen stilte hebben ons een heerlijke ontspannende vakantie gegeven. Eveline en Stijn, bedankt voor deze prachtige ervaring.
Patricia en Piet,

9
Reactie van Eveline Muller-Smulders

Hartelijk dank voor deze lovende recensie. En wie weet treffen we elkaar nog eens in de Morvan!

Bezocht in augustus 2019
Chris

Wij hebben genoten van jullie huisje
Het was voor ons een heerlijk rustpunt wat wij nodig hadden
De omgeving is prachtig en rustig en de hondjes hebben zich ook goed vermaakt
Ook de lekkere Pizza op donderdag bij de camping Les Soulins is een aanrader en ook de live muziek
Genoeg te zien in de omgeving

Gr. Chris , Carla en Bjorn

9
Reactie van Eveline Muller-Smulders

Goed dat jullie en de honden genoten hebben van ons huis. Tot ziens!

Bezocht in juni 2019

Wij hebben ontzettend veel genoten van de prachtige omgeving.
Het huis is een aanrader. Helemaal compleet en van alle gemakken voorzien. Je kunt er genieten van de rust en het prachtige uitzicht. De zonsondergang is elke dag een feestelijk moment om van te genieten op het grote terras.
Dankjewel lieve verhuurders voor de kans van een prachtige vakantie te genieten in jullie mooie vakantiehuis. Jeanet en Anton.

10
Reactie van Eveline Muller-Smulders

Bedankt voor de mooie recensie en kom gerust nog eens terug om te genieten van ons huis en de mooie Morvan!

Hier geweest? Schrijf een recensie