Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Ravieres

Bekijk album (58)
/
 

Beschikbaarheid van 'Ravieres'

Albert Vonk heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 25 jun 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Ravieres heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in mei 2018

Wat een heerlijke plek om tot rust te komen. Albert en Ilse zijn heel gastvrij. Je valt in slaap met het geluid van een nachtegaal en je staat op met dat van de Hop. Huisje is super comfortabel en van alle gemakken voorzien. Ik heb samen met Ilse prachtige wandelingen door de Morvan gemaakt. In het dorp zit een heel goed restaurant waar je ook heerlijk eten af kunt halen. Zeker voor herhaling vatbaar.

10
Bezocht in juli 2017

Huisje op een rustige vrije plek met geweldig uitzicht. Basic huis maar alles is er met name goede matrassen. Rust natuur en paarden die rustig enkele meters voor het huis langs lopen s'ochtends. Overigens is een paardencoachsessie iedereen aan te raden, het levert altijd wat op! Aanrader!

8
Bezocht in juni 2017
Alex Hendriks

Het is herfst en een start gemaakt met fotoalbum "Ravieres Frankrijk", Dan haal je toch herinneringen op waarvan ik iets wil delen. Deze locatie is oase van rust, en als je wat "drukte" wilt dan zijn er mogelijkheden te over om bezienswaardigheden, steden te bezoeken. Bijna elke dag er even op uit om cultuur op te snuiven en te genieten van het prachtige landschap. Een prima stek om op te nemen in een rondreis, 2 a 3x ergens een week, door dit enorme land met zijn verscheidenheid.

9
Bezocht in juni 2017
Rosa van Leeuwen

Wat een heerlijke vakantie! Een mooie rustige plek waar je prachtige wandelingen kan maken :)

10
Bezocht in februari 2017

De gite is voorzien van alle gemakken en staat los van de boerderij van Ilse en Albert. Je hebt uitzicht op een bos, waar zwijntjes en herten leven, in het noord-westen. Noord-oost en oost kijk je uit op weilanden en de Morvan in de verte. In het zuiden loopt het boeren pad voor de gite langs en kijk je uit op de wei/boomgaard waar de drie paarden van Ilse vaak staan te grazen. Afhangend van het seizoen fladderen overal vogeltjes om je heen en staan koeien te grazen in de weides om de boerderij heen. Om de gite heen is genoeg ruimte om op alle tijdstippen in de schaduw of juist in de zon te zitten. Ook genoeg ruimte voor kinderen om te spelen. Afgezien van alle dieren om je heen, en de boer die dagelijks zijn veestapel komt controleren, is het er heerlijk rustig. Lekker om een boek te lezen en in de avond een wijntje met een kaasje/ salami er bij.
Semelay bevindt zich op de rand van de Morvan en dat is werkelijk een fantastisch mooi gebied. In de omgeving kun je heerlijk fietsen en wandelen. Het is heuveltje op, heuveltje af, maar dat is prima te doen en voor mij als Hollander is dat juist een van de charmes van dit gebied. De Morvan is van ouds her een belangrijk gebied omdat het ligt tussen de Loire en de Saone/Rhone. Er is een archeologische opgraving op Mont Beauvray (ongeveer 40 minuten rijden), wat in de Romeinse tijd Bibracte heette, en door Julius Caesar als uitvalsbasis werd gebruikt tijdens de Gallische oorlogen. Het klooster van Cluny ligt iets verder uit de buurt, maar de omgeving is bezaaid met zgn. sites-clunisien die je kunt bezichtigen.
Ik heb er een heerlijke tijd gehad en ben van plan er jaarlijks terug te keren. Voorlopig ben in ik er nog niet uitgekeken en wil graag nog een paar keer op Bink, de stoere Fries van Ilse, zitten!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie