Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La vieille maison

Bekijk album (29)
/
 

Beschikbaarheid van 'La vieille maison'

Romana en Jan heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 13 sep 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La vieille maison heeft 90 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in augustus 2019

Ondanks het warme weer hebben we geweldig genoten, mede dankzij de goede zorgen van Jan. Wat een lekker huis in een schitterende omgeving. Flink berg op en af met de hond zonder iemand tegen te komen. Heerlijk!

8
Bezocht in augustus 2019
Femke en Leon

Voor de 7e keer la Vieille Maison geboekt. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Weer een heerlijke vakantie gehad. Op het terras heb je een fantastisch uitzicht. Dagen kabbelen voorbij als het water in het beekje de Dragne, beneden in het dal. Na een hectisch jaar is dit elke keer weer de ideale plek om te landen. We gaan het zeker weer missen: de loeiende koeien in de ochtend, de vlinders, zwaluwen en buizerds in de middag en de vleermuizen en krekels in de avond. In de omgeving is veel te zien en te doen. Er zijn ook veel goede restaurants te vinden in de buurt zoals la Petite Auberge in Glux-en-Glenne en hotel de la Poste "chez Cécile" in La Grande Verriere. Het enige jammere is dat je op een gegeven moment weer naar huis moet. Maar... volgend jaar gaan we gewoon weer!

10
Bezocht in juni 2019

Twee weken mochten we doorbrengen in het heerlijke huis La Vieille Maison. Samen met onze twee flatcoated retrievers genoten we van de prachtige omgeving, het magnifieke uitzicht (!) en het lekkere plons riviertje dat een paar honderd meter achter het huis ligt. De 2e week was het ongelofelijk warm ruim 35 graden. De overkapping was toen extra genieten. Het huis is van alle gemakken voorzien. Je kunt niet één ding bedenken dat een kookliefhebber nodig heeft, dat niet in de keuken aanwezig is. En dat terwijl de keuken echt niet heel groot is, maar dus groot genoeg om lekker te kunnen kokkerellen. Bij aankomst keken we even bedenkelijk naar het weggetje dat voor het huis loopt maar we hebben er geen last van gehad, er komt niet zoveel verkeer langs. Jan gaf aan dat de kant richting weg indien gewenst, afgezet kan worden, maar dat bleek voor onze honden niet nodig. In de buurt zijn veel mogelijkheden om te wandelen, dat hebben we dan ook volop gedaan. Jan kent de omgeving op z'n duimpjes en heeft altijd wel een leuke tip.. Met het hete weer was het ook fijn dat er, relatief dichtbij, twee zwemmeertjes waren. De honden hebben daar volop van genoten. Kortom we hebben een heerlijke vakantie gehad, voor herhaling vatbaar!

9
Bezocht in juni 2019
Koen Frantzen

Wij zijn de laatste 2 weken van mei weer heerlijk in de Morvan geweest en wel in La Vieille Maison.
Net als vorig jaar was het een heerlijke periode en verblijf. Veel genieten van de rust, het fantastische uitzicht, de mooie wilde bloemen in de bermen en de weiden, de vogels met hun gezang en de mooie Charolais koeien met hun kalveren.
’s-Ochtends ontbijten op het naast gelegen terrasje in de zon met mooi uitzicht en daarna op het gras achter het huis in de luie stoelen genieten van het uitzicht over het dal met de bloemenweiden. Lezen, luieren, relaxen…, kortom leven als ‘God in Frankrijk’
Als het weer een keer wat minder is, is er in de omgeving ook genoeg te zien en te doen en ’s-avonds in het huis lekker de houtkachel aansteken.
Onze hond Odie had het ook reuze naar haar zin met Laika, de jonge hond van Romana en Jan. Ze hebben heerlijk kunnen ravotten met elkaar.
Het zal duidelijk zijn, we hebben weer enorm genoten! En aan onze gastheer en -dame, Romana en Jan jullie hebben een fantastische plek en huis daar!

10
Bezocht in mei 2019

Wat een heerlijke plek, wat een rust, wat een ruimte en stilte, in 1 woord ; geweldig!
We hebben een hele fijne week gehad, prachtig gewandeld in de omgeving.
Diverse plekken om het huis heen om te zitten. Wij hadden het geluk om iedere morgen
buiten te kunnen ontbijten. De tuin is volledig omheind zodat onze hond vrij kon rondlopen, super. Echt een aanrader.
Lieve eigenaren, heel erg bedankt!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie