Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les hirondelles rustiques

Bekijk album (29)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les hirondelles rustiques'

Ina Zandvoort en Bert Koster heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 30 aug 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les hirondelles rustiques heeft 11 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in juni 2019

Wat een heerlijk huis is Les Hirondelles in La Fayette ( Chalmoux).
Het huis beschikt over alles wat wij belangrijk vinden.
We hadden twee badkamers, de zitkamer is gezellig en comfortabel, het buitengebeuren is zo mooi....we beschikten over drie zitjes en waar je ook zit het uitzicht is prachtig. Het huis staat op een heuvelrug, als de zon schijnt kun je van zonsopgang tot zonsondergang genieten....de schaduw kun je ook opzoeken.
Wij genoten ook van het gekwetter en gefluit van de vogeltjes, de Charolais koeien die geregeld een kijkje komen nemen, de hagedisjes die op een warme steen komen zitten, de (huis)haas die roetsjt langs het bord van L'hirondelle....
En Ina en Bert zijn twee buitengewoon aardige mensen met wie het heel erg prettig praten was .
Bij leven en welzijn komen we heel erg graag weer een week vakantie houden in Les Hirondelles.
Hans en Femke

9
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben een hele leuke week gehad bij Bert en Ina.
Wij vonden het een heel fijn huis, alles wat je nodig hebt is aanwezig. We genoten van het prachtige uitzicht en de rust. Wij hadden de fiets en scooter mee en hebben een paar mooie tochten gemaakt in de prachtige omgeving.
Wij komen zeker nog een keer terug!

9
Bezocht in augustus 2016

Soms ontmoet je in je leven mensen, die je hoogstwaarschijnlijk nooit meer zult zien, maar die je nooit zult vergeten. Bert en Ina zijn zulke mensen. Het zijn hele lieve, behulpzame en belangstellende mensen. Erg gastvrij en zeer toegankelijk. Ze delen graag hun kennis over de mensen in en de streek van de Bourgogne. Wij hebben er een topvakantie gehad! Het huis is gezellig en stijlvol ingericht(met veel oog voor details), schoon en vooral compleet. Het huis biedt door haar twee verdiepingen een zee van ruimte. Door de ligging tov het woonhuis van Bert en Ina heb je erg veel privacy en veel ruimte om buiten te vertoeven op lekkere ligstoelen. De enige die naar je kijken, zijn de koeien! Door hun vaste wandelingetjes op een dag, konden wij steeds genieten van de rust die deze beestenop deceen of andere manier met zich meebrengen. Het uitzicht is werkelijk prachtig. Veel groen, her en der in de verte een huis, en veel stilte. Een uitermate geschikte plek om te ont-stressen; even ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven dat we normaal hebben. In de nabije omgeving is niet heel veel te doen, Moulins is wel n aanrader.

Kortom; wil je rust, privacy, bijkomen, eindelijk eens die stapel boeken lezen, lekker buiten ontbijten met koeien op 6 m afstand (wel schrikdraad ertussen), ruimte in en om het huis, gastvrijheid, een supercompleet heerlijk huisje vol idylle en nostalgie en mooie momenten en herinneringen aan het leven toevoegen? Dan zeker doen!!

10
Bezocht in juni 2016

We hebben een heerlijke maand vakantie gevierd in dit zeer comfortabel huisje. Het is van alle gemakken voorzien en erg schoon. Aan alle kanten heb je een prachtig uitzicht en je hoort alleen maar vogel geluiden. Bert en Ina en Sam zijn schatten. We komen zeker weer terug.

10
Bezocht in juli 2015

Een prachtige Gite, comfortabel en mooi ingericht. In een adembenemend mooie omgeving.
Zoek je echte rust en ruimte dan is dit de plek waar je het kunt vinden.
Bert en Ina zijn vriendelijke en behulpzame eigenaren.
Leo en Elly
Maasland

9

Hier geweest? Schrijf een recensie