Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Lai Mayon

Bekijk album (12)
/
  • 5
  • 1
  • 4
  • 3
  • 1
 

Beschikbaarheid van 'Lai Mayon'

Let op! Judetha Meijwes heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 08 jan 2018

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2016
Dion Nijskens

We hebben zeer prettige dagen gehad hier in de Morvan. Aan de hand van de foto's op deze site had ik eerst twijfels over het huis, maar deze werden door aanvullende foto's van Judetha weggenomen. Er is een mooie leefkeuken, er zijn fijne slaapkamers en de kamer met het mini-biljart is door de kinderen veel gebruikt. Alleen is het apart dat er geen echte woonkamer is. Gelukkig hadden we die ook niet nodig. Het weer was prima en we konden lekker veel in de zeer ruime en aangename (voor)tuin zitten. Daarbij rook de lucht steeds lekker naar de kruiden die tussen het gras stonden en kon je 's avonds de eikelmuizen in de haag horen piepen. De achtertuin was niet echt als tuin bruikbaar. Hier stond een schaap (dat soms ontsnapte).

De omgeving (ook de weg voor het huis) is zeer rustig. Door de vele kleine paadjes en weggetjes is het prachtig om (van het huis uit) te wandelen en te fietsen. Er is een mooie variatie van bossen, landbouwgebieden en kleine dorpjes. Er is veel natuur (dassen, reeën, hagedissen, zwaluwen, grauwe klauwieren, veel soorten vlinders) en in de omgeving is de stad Autun met zijn Romeinse bouwwerken zeker een aanrader. Verder vonden wij het museum met giften aan president Mitterrand in Chateau-Chinon ook zeker een bezoekje waard. Tot slot was het makkelijk dat er in het dorp een mini-supermarkt was waar je brood kon bestellen. Je kan er te voet heen. Kortom: een gebied (en huis) om nog eens terug te komen.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie