Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Une Belle Histoire: Le Lavoir

Bekijk album (35)
/
 

Beschikbaarheid van 'Une Belle Histoire: Le Lavoir'

Frans van Pinxteren en Aukje Lock heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 07 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Une Belle Histoire: Le Lavoir heeft 37 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in augustus 2018

Wat hebben wij een fijne en ontspannen week gehad in de Morvan in Une belle histoire! De gastheer en -vrouw zijn bijzonder aardig, ongedwongen en gastvrij. Het appartement is heel smaakvol ingericht en door de grote tuin voel je je middenin de natuur zitten. Het park de Morvan was een verrassing voor ons: een bijzonder mooi landschap dat oneindig lijkt te zijn met zijn heuvels, zijn bossen en zijn weiden. Bibracte, Autun, het meer van Settons en de wandelroutes rond Anost raden wij zeker aan aan diegenen die lekker bij wil komen van alle drukte van alledag.

9
Bezocht in juni 2018

Een verlaat berichtje, maar dat zegt verder niks. Begin juni hebben wij een weekje verbleven bij Frans en Aukje. We werden zeer hartelijk ontvangen, met een gezellig praatje, drankje en knabbeltje. Het huis, de gite en de tuin zijn precies zoals op de foto. Helemaal af en echt een plaatje, net zoals de omgeving. De morvan is groen. Heeeeel groen! Vanuit het huisje hebben wij gewandeld en gefietst. Dit was best goed te doen met onze fietsen (zeer sportieve normale fiets). Richting lac de settons was wel wat pittig ivm een col die gepasseerd moest worden.
Op de minder sportieve dagen zijn we richting Autun gegaan (vonden wij tegen vallen), richting de wijngaarden en vooral genoten van de tuin en de rust.
We hebben echt een heerlijke week vakantie gehad. Nadien reisden we verder naar de Provence, waar de accommodatie enorm
tegenviel en waar we toch wel lichte heimwee kregen naar Une Belle Histoire. Ik sluit het dus niet uit dat we nog eens terug gaan komen, en zal jullie plekje dan ook zeker aanbevelen!

Lieve groeten,

Martijn en Jasmijn

10
Bezocht in juni 2018

Op 26 mei 2018 kwamen we om 15.15 uur aan bij Une Belle Histoire.
We waren blij verrast met de ligging van huis en de mooie tuin.We werden hartelijk welkom geheten door Frans. Aukje hebben we maandag pas ontmoet. De gite is compleet keurig en mooi ingericht. Om vijf uur hebben we onder het genot van een hapje en een drankje nader kennis gemaakt. Frans had voor ons een heerlijke maaltijd verzorgd en voor de zondag en maandag brood besteld bij de plaatselijke bakker.
We kregen ook gelijk van Frans informatie over leuke uitjes en waar je lekker kunt gaan eten. dit alles was ook terug te vinden in de informatieklapper. Ik vertelde dat we graag een bezoek zouden brengen aan een wijnboer en Frans bood gelijk om dit voor ons te regelen en als tolk mee te gaan. Dit was een erg leuk bezoek. We kijken terug op mooie week met vriendelijk gastvrije mensen. Een aanrader voor iedereen die van natuur en rust houd.

10
Bezocht in augustus 2017

Ook wij hebben genoten van ons verblijf bij Frans en Aukje. De ontvangst als twee 'oude bekenden' uit Nijmegen was zeer hartelijk. Maar ook als je dat niet bent zul je je meteen bij hen thuis voelen. De inrichting van de gites en de tuin, de info die je krijgt over de omgeving, de gesprekjes tussendoor: overal stralen de zorg en aandacht vanaf. De omgeving kenden we al van eerdere vakanties, maar er blijft altijd genoeg over om je (opnieuw) door te laten verrassen. Wandelen en fietsen in de groene omgeving en zwemmen in het Lac de Settons waren een waar genoegen en Beaune en Autun waren de autorit waard! Een verrassend hoogtepunt voor ons: het 'Festival de la vielle à roue' (de draailier) in Anost, dit jaar voor de 40e keer. Een aanrader voor geïnteresseerden in de tradities van de Morvan. Aukje en Frans, hartelijk bedankt voor de heerlijke twee weken in Cussy. We kunnen een vakantie bij jullie aan iedereen van harte aanbevelen.

10
Bezocht in juli 2017

We kijken met ontzettend veel plezier terug op ons verblijf in de mooie gîte ‘Le Lavoir’.
Aukje en Frans zorgden voor een warm welkom, ze zijn heel gastvrij en bijzonder hartelijk. We voelden ons er meteen helemaal thuis.

Wat hebben we volop genoten van de mooie gîte, die heel smaakvol ingericht is en waar oorspronkelijke elementen prachtig combineren met de inrichting die van alle gemakken voorzien is.
In de grote, prachtig verzorgde tuin, kom je helemaal tot rust en… als je heel veel geluk hebt kun je er zelfs oog in oog komen te staan met een jonge ree!
Als we niet genoten van de gîte en de rust in de tuin waren we aan het wandelen. De Morvan is prachtig, en voor wie er belangstelling voor heeft, om er te geocachen. Wat liggen er veel ‘schatten’ verborgen. Iedere dag een nieuwe mooie route en na twee weken nog steeds niet alles gevonden.

Dankjewel Aukje en Frans, het was een voorrecht om bij jullie in ‘Une Belle Histoire’ te gast te zijn.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie