Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

l'Ancienne Forge

Bekijk album (24)
/
 

Beschikbaarheid van 'l'Ancienne Forge'

Let op! Mw.Henny van Eijk heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 mar 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

l'Ancienne Forge heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in juni 2018

l'Ancienne Forge is een prachtig gelegen huis in de Hautes Cotes de Beaune. In de directe omgeving zijn er talloze mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten o.a. over een oude spoorweg en langs het Canal de Bourgogne en door de wijnvelden richting Beaune. Ook tijdens wandelingen, vanuit het huis of in de omgeving wordt je doorlopend verrast door prachtige vergezichten met bossen en wijngaarden. In de omliggende plaatsen kan 's middags een perfecte lunch worden genoten. Henny en Rob ontvangen je met een overheerlijke fles wijn in een veelzijdig huis met vooral in de oude smederij beneden een ruimte waar het goed toeven is en in de aangrenzende grote tuin met fraai uitzicht op de omliggende heuvels.

9
Bezocht in september 2015

Ons verblijf begon met een hartelijke ontvangst door Henny en Robert. We werden verrast met een fles water en een fles champagne. Dit was het begin van een superweek. Uitstekend geslapen in een vakantiehuis, waar alle voorzieningen en apparaten in ruime mate aanwezig waren. Het weer werkte ook goed mee en dus hebben we volop genoten van het royale terras en grote tuin. De bonte vliegenvanger, gekraagde roodstaart en torenvalk lieten zich vaak bekijken en in het donker was de bosuil regelmatig te horen.
Het huis ligt vlakbij een fietspad, dat is aangelegd op het traject van een oude spoorlijn. Via dit pad was Santenay (en de bakker) direct te bereiken. Santenay was ook een goed vertrekpunt voor de diverse fietsroutes door de wijnvelden en dorpjes. De vendage was in volle gang en zorgde voor allerlei, voor ons, onbekende acties. Leuk om te zien en .... te horen.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie