Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Fleury

Bekijk album (29)
/
 

Beschikbaarheid van 'Fleury'

Marijke van der Zwaag en Simon Paul heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 okt 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Fleury heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,9
Bezocht in augustus 2018

Het is een hele fijne Gite, het is van alle gemakken voorzien. De omgeving is ook mooi, glooiend met wisselend wijnbouw en akkerbouw en bos. Genoeg te bekijken vooral prachtige kastelen. Het weer werkte ook goed mee, gem. 32 gr. Wij, mijn man en ik, hebben een hele fijne vakantie gehad in een mooie omgeving.

8
Bezocht in juni 2017

17-24 juni 2017 R.en R. Braam Spijkenisse
We hebben een heerlijke week gehad. We hadden zelf E-bikes meegenomen en daar hebben we veel gebruik van gemaakt op de Voie Verte, maar ook in de heuvels ... ...

9
Bezocht in juni 2017

A.en J. P. Boxmeer
Voor de tweede keer een heerlijk verblijf in maison Fleury. In 2014 voor 4 weken voor studiedoeleinden. Dat lukte goed, omdat we 4 weken kou en veel regen hadden. Nu 3 weken puur vakantie, en vrijwel nooit onder de 22 graden! ... ... We houden van Bourgondië, van de vele romaanse kerkjes, van het landschap en van Saint Gengoux !

9
Bezocht in december 2016

18 juni-2 juli 2016 T. en M. V. Den Haag
Als we onderweg naar de Provence een stop maakten in de buurt van Chalon zagen wij dat de Bourgogne ook mooi is. En mede door jullie mooie huis en het goede weer is onze vakantie in St.Gengoux onvergetelijk. ...

9
Bezocht in december 2016

28 mei-4 juni 2016 P. en N.G. Zaandam
...Dat we het slecht getroffen hebben met het weer is een tegenvaller. We hebben dus veel ondernomen met de auto en geen dag kunnen genieten van jullie tuin, zo jammer ... De omgeving van St.Gengoux biedt veel moois. We zagen prachtige Romaanse fresco's in de Chapelle des Moines. Gemaakt door kunstenaars die uitgeleend waren bij de bouw van de abdij van Cluny. Die abdij is grotendeels verwoest, maar deze fresco's in Berzé zijn er nog! ..

9

Hier geweest? Schrijf een recensie