Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Fleury

Bekijk album (29)
/
 

Beschikbaarheid van 'Fleury'

Marijke van der Zwaag en Simon Paul heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 24 aug 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Fleury heeft 11 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,9
Bezocht in oktober 2019

Wat hebben we genoten van jullie prachtige huis! En zowaar ook van de tuin; de week begon met regen, maar vandaag - de laatste dag - hebben we heerlijk in de zon gezeten...
Wat een fijn en sfeervol huis! Veel te zien en te bewonderen en toch straalt het rust en schoonheid uit!
Fijne bedden en een heerlijke douche! Genoten ook van St.Gengoux, de omgeving, o.a. Tournus, Cluny. En 2x naar Taizé geweest, wat na ca. 10 jaar weer een 'thuiskomen' was.
Ook de informatie en communicatie per mail hebben we als heel prettig ervaren!

9
Bezocht in augustus 2019

Drie weken hebben wij met veel plezier in jullie huis doogebracht. Over jullie huis is al genoeg geschreven dus daar laat ik het even bij. We hebben veel gezien: abdijen, kerken, kastelen en musea. Erg leuk is Hôtel Dieu - Musée Greuze in Tournus.
Elke ochtend zagen wij het dorpsgebeuren aan ons voorbij trekken tijdens onze koffie bij de Boulangerie, waar we dan ook meteen onze baguette kochten. Een ontmoetingsplek voor de dorpelingen. ...We zijn hier tot rust gekomen, mede door jullie tuin. Heerlijk. We hebben een fijne vakantie gehad. Jan en Yvonne

9
Bezocht in juni 2019

Bij aankomst in Maison Fleury waren wij aangenaam verrast over de ligging en inrichting van het huis. We voelden ons direct thuis. Gedurende de hele week waren de weergoden ons goed gezind en hebben we vele uren in de fijne tuin kunnen doorbrengen. Ook heb ik genoten van de enge, smalle straatjes in St.Gengoux.
We hebben gewandeld en diverse uitstapjes gemaakt. De markt op dinsdag bezocht, die groter was dan we hadden verwacht. Kortom, we hebben een heel gezellige week gehad, waar we met veel plezier op terugkijken.

9
Bezocht in augustus 2018

Het is een hele fijne Gite, het is van alle gemakken voorzien. De omgeving is ook mooi, glooiend met wisselend wijnbouw en akkerbouw en bos. Genoeg te bekijken vooral prachtige kastelen. Het weer werkte ook goed mee, gem. 32 gr. Wij, mijn man en ik, hebben een hele fijne vakantie gehad in een mooie omgeving.

8
Bezocht in juni 2017

17-24 juni 2017 R.en R. Braam Spijkenisse
We hebben een heerlijke week gehad. We hadden zelf E-bikes meegenomen en daar hebben we veel gebruik van gemaakt op de Voie Verte, maar ook in de heuvels ... ...

9

Hier geweest? Schrijf een recensie