Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Jill Harrison

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer


Lake Cottage biedt comfortabel plaats aan 5 volwassenen plus een baby.
Alle beddengoed en handdoeken zijn aanwezig. (Beddengoed voor kinderbedjes wordt niet verstrekt)
Er is een eigen omheinde tuin op het zuiden die een heerlijke zonneval biedt. Ontspan en gebruik de patio tuinmeubelen (twee ligstoelen ook aanwezig) en geniet van de avonden met een glas wijn uit de gratis fles wijn van de eigenaar, of waarom niet proberen een lokale apéritif! U kunt ook genieten van de rust en stilte en gebruik maken van de B-B-Q en buiten dineren.
De doucheruimte op de begane grond is vorig jaar gerenoveerd. Het heeft een douche, verwarmd handdoekenrek, toilet en wastafel. Er is een extra apart toilet en wastafel op de bovenverdieping.
De keuken is goed uitgerust met fornuis, waterkoker, broodrooster, magnetron, vaatwasser, koelkast/vriezer, wasmachine, strijkijzer/strijkplank en al het nodige keukengerei. Er is een nieuw Nespresso koffiezetapparaat met 10 pods, verdere pods kunnen worden gekocht bij de plaatselijke Intermarche supermarkt. Er is ook een eettafel in deze ruimte en een kinderstoel is ook beschikbaar.
De lounge heeft een comfortabele driedelige suite, met relaxfunctie dus comfort van thuis en een mooie granieten open haard, perfect voor gezellige avonden voor het vuur. De lounge heeft ook een tv met Engelse en Franse zenders, dvd-speler en cd-speler. Er is een grote selectie boeken en spelletjes voor gebruik binnenshuis.
Er zijn twee slaapkamers boven. Slaapkamer 1 is een grote tweepersoonskamer en slaapkamer 2 heeft een driepersoonsslaapbank met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed erop.
Hier is wat een gast die verbleef in april 2019 zei over het huisje: "We hebben een aantal prachtige tien dagen doorgebracht, fietsen, wandelen en het bezoeken van een aantal charmante steden en dorpen. Het huisje is zeer comfortabel en biedt alle belangrijke benodigdheden. Zeker een plek om aan te bevelen".

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard

Beschikbaarheid van 'Lake Cottage'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Locatie, locatie, locatie! Dit rustige huisje biedt plaats aan 5 personen (+baby) en verwelkomt goed opgevoede honden. Er is een beschutte tuin om te ontspannen of "al fresco" te eten. Het is gebouwd rond 1900 en ligt op slechts 500 meter van Lac de Guerlédan, het grootste meer van Bretagne.
In Bretagne vindt u een gevarieerde streek en landschap. Van spectaculaire stranden met ruige kustlijnen tot uitgestrekte zandvlakten, tot vredige bossen en het beroemde kanaal Nantes-Brest. Alle ingrediënten voor een perfecte vakantie!
Lake Cottage is een prachtige stenen cottage met comfortabele accommodatie voor maximaal 5 gasten (+1 baby) en ligt op korte loopafstand van het populaire Lac de Guerlédan, een prachtig meer van 7 mijl lang dat een overvloed aan activiteiten biedt voor koppels en gezinnen van alle leeftijden.
Het pand ligt in het hart van Bretagne in het gehucht Kergoff, verscholen in een mooi laantje met prachtig uitzicht en op loopafstand (1 km) van het dorp Caurel. Caurel heeft een aantal restaurants en cafés/bars en een prachtige glaswerkplaats en galerie waar u een workshop van een halve dag kunt boeken en een stuk van uw eigen glaswerk mee naar huis kunt nemen.
Het hele merengebied is omgeven door het Quenecan-bos, dat privé-eigendom is van de graaf. Hoewel het privé-eigendom is, heeft de graaf toegestaan dat er paden door het bos zijn aangelegd, waardoor het een paradijs voor wandelaars is, waar u kunt genieten van de rust en stilte.
Vlakbij Caurel ligt Bon Repos met zijn mooie abdij en populaire zondagochtendmarkt.
Elk jaar in augustus is er een fantastische "Son et Lumière" voorstelling die in het donker verhalen vertelt over Bretagne door de eeuwen heen. Dit wordt gevolgd door een spectaculair vuurwerk.
Josselin, een prachtige middeleeuwse stad met een perfect bewaard gebleven, bewoond kasteel, ligt op slechts 1 uur rijden. Bezoek het kasteel, het poppenmuseum of geniet van een maaltijd in een van de vele restaurants op het geplaveide plein.
Er zijn veel mooie Bretonse stadjes met allemaal hun eigen charmes.
Mur de Bretagne is een klein charmant stadje op slechts tien minuten rijden en hier zijn supermarkten, winkels, restaurants, markten, banken, postkantoor en kerk en natuurlijk de heerlijke boulangeries voor heerlijk brood en patisserie!
U kunt ook wandelen of fietsen naar Mur de Bretagne langs het fietspad vlakbij het huisje, dat ooit een landelijke spoorlijn was. Het gaat ongeveer 15 km in de ene richting naar Mur de Bretagne en 45 km in de andere richting naar Carhaix. Het kanaal Brest/Nantes ligt op ongeveer 2 km afstand (het loopt het meer in en uit). Het jaagpad is vlak en geschikt om te wandelen en te fietsen.
Verderop van Mur de Bretagne ligt de grotere historische stad Pontivy, ongeveer 25 minuten rijden van het huisje en hier is een groot aanbod van winkels, supermarkten, restaurants en een grote maandagmarkt.
Iets verder weg ligt Mont St Michel, ongeveer 2 uur rijden, het wereldberoemde Unesco erfgoed. Zeker een bezoek waard!

  • Landelijk
  • In/bij een dorp
  • Aan strand
  • Aan zwemwater

Recensies

Lake Cottage heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.333333333333334 sterren
  • 10 sterren

    We had a very relaxing two weeks in this lovely gite. The gite had everything we needed including english and french tv. The area is superb for cycling, with several easy long distance routes on the doorstep.

  • 9 sterren

    We had a great time at the house. Very nice and quiet beautiful surroundings, very nice garden with garden stools. Beautiful lake at walking distance. I can fully recommend it!

    Reactie van Jill Harrison

    I am so pleased you enjoyed your stay.
    Please come again!
    Sue

  • 9 sterren

    Heerlijk huis op heerlijke plek! Onze hond Miep mocht mee, heel fijn, en vond het ook super! Vanuit het huisje loop je zo het bos in en om het meer van Guerdean. Dat kenden we al en is jaarrond heel bijzonder. Wij kunnen dit huis van harte aanbevelen! Oh ja, de bedden: WOW!

    Reactie van Jill Harrison

    Thank you for your nice comments.
    On behalf of the owner i am so glad you enjoyed your holiday in Lake Cottage.
    Kind regards
    Sue

Culinair en wijn

Caurel heeft een aantal restaurants en cafés/bars.
De keuken in het gebied omvat crêpes en galettes en natuurlijk de zeevruchten! Mosselen en oesters zijn in de hele regio verkrijgbaar, vooral in de zomermaanden. Cider wordt hier geproduceerd en lokale soorten zijn verkrijgbaar in alle supermarkten en restaurants.
In de zomer wordt in veel dorpen en steden het "Pardon" gevierd, een religieuze dankzegging, maar altijd gevolgd door een feestelijke maaltijd (met een drankje of twee!) en Bretonse dansen.

Wat is er te doen

Lake Cottage ligt in het hart van Bretagne, departement Côtes d'Armor, in het gehucht Kergoff, Het huisje ligt op loopafstand (1km) van het dorp Caurel. Caurel heeft een aantal restaurants en cafés/bars en een prachtige glaswerkplaats en galerie waar u een workshop van een halve dag kunt boeken en een stuk van uw eigen glaswerk mee naar huis kunt nemen.
Er zijn talloze dingen te doen in de omgeving en het vakantiehuis is perfect gelegen voor liefhebbers van watersporten. Er is geen tekort aan activiteiten bij het nabijgelegen meer Guerledan, waaronder zwemmen, skiën, kanoën en waterfietsen en vissen. In de buurt kunt u ook paardrijden en quadbikes huren, en voor de minder sportievelingen zijn er tal van heerlijke cafés en restaurants om ze te bekijken!
Het kanaaldorp Bon Repos is erg populair. Hier zijn veel wandelingen en een aantal leuke bars en restaurants. Elke zondag is er een ambachtelijke markt. Elk jaar, in augustus, wordt er in het donker een spectaculaire "Son et Lumière" opgevoerd. Dit vertelt verhalen over Bretagne door de eeuwen heen en eindigt met een groots vuurwerk.
Mur de Bretagne is een charmant stadje op slechts tien minuten rijden en hier zijn supermarkten, winkels, restaurants, markten, banken, postkantoor en kerk en natuurlijk de heerlijke boulangeries voor heerlijk brood en patisserie!
U kunt ook wandelen of fietsen naar Mur de Bretagne langs het fietspad vlakbij het huisje. Dit was ooit een landelijke spoorlijn. Het loopt ongeveer 15 km naar Mur de Bretagne in de ene richting en 45 km in de andere richting naar Carhaix. Het kanaal Brest/Nantes ligt op ongeveer 2 km afstand (het loopt het meer in en uit). Het jaagpad is vlak en geschikt om te wandelen en te fietsen.
Iets verder weg ligt de grotere historische stad Pontivy, ongeveer 25 minuten rijden van het vakantiehuis en hier is een groot aanbod aan winkels, supermarkten, restaurants en een grote maandagmarkt.

  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Honden zijn over het algemeen welkom. Informeer bij uw reservering. Huisdieren kosten zijn van toepassing, 15€ per week.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Een borgsom (voor eventuele schade) van 150E wordt 56 dagen voor aanvang van uw huurperiode gevraagd via onze lokale Prestige agenten.
Deze moet met een creditcard worden betaald en er zal u om kaartgegevens worden gevraagd.
Na deze betaling wordt een routebeschrijving afgegeven.
Het bedrag wordt terugbetaald na een bevredigend verslag van het schoonmaakteam.
Huisdierenbeleid en -kosten zijn van toepassing, 25€ per week.
Gelieve de gite schoon en netjes achter te laten. Als u dit niet doet, kan de borgsom worden ingehouden.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 686

Prijs per week vanaf

€ 686

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.