Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Paul Rose

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Dit ruime vakantiehuis heeft 3 sterren en is gebouwd op twee verdiepingen. Op de begane grond is een grote ingang, met een grote kast. Ook is er een boilerruimte waar een wasmachine, droger, wastafel en waslijnen zijn. Er is een slaapkamer met twee bedden en een badkamer aan de rechterkant van de hal, evenals een badkamer met douche, wastafel en wc aan de linkerkant. De grote speelkamer is voorzien van een grote pooltafel, darts en een minitafeltennistafel. Hier is ook een houtkachel en twee dubbele openslaande deuren naar een groot, gedeeltelijk overdekt terras met een tafel en stoelen. Een tweede slaapkamer met twee enkele bedden komt uit in de speelkamer.

Boven is er een tweede grote badkamer met bad, met aansluitend een slaapkamer met twee enkele bedden (en een vouwbed indien nodig). Op deze verdieping vindt u ook een slaapkamer met tweepersoonsbed, met een aangrenzende badkamer met douche. Via de gang komt u in de woonkamer met een grote eetkamer aan de rechterkant. Hier vindt u ook openslaande deuren, die leiden naar het balkon dat uitzicht biedt op de Ilot d'St Michel. Een grote woonkamer met een houtkachel en een flatscreen tv (Engelse kanalen) en een goedingerichte keuken met ontbijtbar bevinden zich ook op deze verdieping. Openslaande deuren leiden naar het grote balkon, dat uitkijkt op de tuin en waar van 's morgens tot het eind van de middag de zon staat. Verschillende kleine tafels en stoelen bieden plaats om buiten te eten.

U kunt hier makkelijk parkeren. In de tuin is een grote patio met tafels en stoelen en ook een terras met banken met uitzicht op de zee. Er is een kleine kinderspeelplaats en ballen, cricketbat, emmertjes en schepjes voor jongere gasten. Er zijn ook verschillende zonnebedden en een barbecue.

Speciale aanbieding voor een langer verblijf:
Als je 4 opeenvolgende weken bij ons verblijft krijg je de goedkoopste week gratis. Dit aanbod is het hele jaar geldig, niet in combinatie met andere aanbiedingen.

For our late availability special offers and our 2018 early booking special offers, please click the link below:
http://www.westfranceholidayrentals.co.uk/index.asp?pageid=249911

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Sables D'Or Les Pins'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het huis staat aan een brede, maar rustige straat met een paar grote huizen in de buurt. Hier op Sables d'Or les Pins krijgt u echt een gevoel van ruimte, met ruime avenues en heel veel naaldbomen, waardoor er een heel relaxte sfeer van een badplaats ontstaat. De achtertuin is heel rustig en omsloten, en u kunt er heerlijk relaxen en tot zichzelf komen.

  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Aan strand
  • Aan zwemwater

Recensies

Sables D'Or Les Pins heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 9 sterren

    Wat een heerlijk huis! We waren hier in de herfstvakantie en het regende bij aankomst. Maar dat was helemaal niet erg. Want we kregen een warme ontvangst van Paul en Dee. s' Avonds in het donker was het gezellig toeven in de woonkamer bij de warme houtkachel. En overdag was het genieten van het schitterende uitzicht op zee en op het strand. De kinderen vermaakten zich prima in de speelruimte. Alles was erg netjes en schoon. Het huis is gelegen in een gezellig kustplaatsje en op loopafstand van het mooie, brede en vooral schone strand. Natuur, stadjes, cultuur... alles is binnen een uur bereikbaar. Het is teveel om op te noemen maar we hebben hier een fantastische week gehad. We raden dit huis zeker aan voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden.
    Paul en Dee, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid! We komen vast nog eens terug!

  • 9 sterren

    We really enjoyed our stay. The house was spacious enough for us (five adults + two kids), the kitchen is very well equipped and there are many nice features such as 3 fridges, an extra room for the laundry and the pool table. The neighborhood is very peaceful, yet you are within walking distance of downtown Sable d’Or. We especially enjoyed the beautiful beach which is just down the road so you can take a quick swim anytime you like.

Culinair en wijn

Een bezoek aan Bretagne is niet compleet zonder de heerlijke zeevis en schaaldieren.De coquilles uit Erquy zijn warm aanbevolen, maar ook de mosselen, oesters en wulken, enz. Hoewel het hier rustig en relaxed is, is er een grote keus aan eetgelegenheden, waaronder verschillende Franse restaurants, een paar pizza-restaurants, wat creperies en een uitstekende banketbakker, waar heerlijke taartjes, ijsjes en milkshakes worden geserveerd.
Binnen korte afstand liggen nog meer bars en restaurants, waarvan er vele een schitterend uitzicht op zee hebben. L'avenue is een groot restaurant met een terras.
Kinderen die zich netjes kunnen gedragen zijn welkom in de restaurants en het casino.
Een lijstje met restaurants en bars in aanwezig in de gite.

Wat is er te doen

In de omgeving zijn verschillende maneges, waarmee u ook een strandrit kunt maken.
Verder zijn er 3 geweldige golfbanen binnen 20 minuten rijden, waarvan er een, de "Sables D'Or Les Pins Golf Club", op maar 300 m van het huis ligt.
Op het strand van Sables d'Or ligt een zeilschool. Surfen, windsurfen, kite-surfen, snorkelen, duiken, het is allemaal mogelijk op de stranden in en rond Sables d'Or les Pins.
Naast de golfbaan liggen ook tennisbanen.
Plaatselijk zijn er fietsen te huur, waaronder ook 'plezierfietsen' voor 4, 6 en 8 mensen. Er zijn vele rustige landweggetjes om veilig per fiets te verkennen.
Het kustpad van de GR 34 is een wandelroute van 245 km, dat loopt van Saint-Brieuc naar de Mont Saint-Michel. Dit pad loopt maar een paar honderd meter van onze giste en u kunt er fantastisch wandelen langs de kust, vooral richting Cap Frehel.

  • Aan de golfbaan
  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Dit huis biedt de perfecte gelegenheid om te relaxen en helemaal tot uzelf te komen. U kunt hier zoveel rust of avontuur beleven als u zelf wilt, want er zijn allerlei activiteiten in de omgeving. De brede zandstranden zijn zelfs in het hoogseizoen nooit afgeladen met mensen.
Kijk voor een fimpje op https://player.vimeo.com/video/221130464 (kopiëren en plakken in uw browser)

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

De plaatselijke toeristenbelasting in 2017 is 0,90€ per nacht voor personen ouder dan 18 jaar.
Kijk op onze website voor meer details.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 600

Prijs per week vanaf

€ 600