Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Jane Doyle

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Romantisch huisje voor 2 personen in Bretagne met een eigen hot tub!
Huisje met 1 slaapkamer en eigen kookgelegenheid op het rustige platteland met een panoramisch uitzicht over de vallei en de bosrijke omgeving. Bij een verblijf van 2 of meer nachten bereiden wij de hot tub voor je eerste nacht voor je voor.
Peony cottage heeft een prachtige nieuw ingerichte keuken met een oven / grill, magnetron, inductiekookplaat, koelkast met vriesvak en een eethoek binnen die plaats biedt aan 2 mensen.
De slaapkamer is ingericht met zachte pastelkleuren. Bij de prijs inbegrepen: beddengoed, handdoeken en badjassen. De badkamer heeft een nieuwe inloopdouche en een haardroger.
Peony Cottage is volledig verwarmd. Er is een tweepersoonsslaapkamer, badkamer met douche en toilet, woonkamer met bankstel, tv met Engelse en Franse zenders, gratis WiFi, dvd's en dvd's om naar te kijken, radio, eettafel en een volledig ingerichte keuken.
Peony Cottage heeft een eigen zithoek buiten om te ontspannen en van het uitzicht te genieten. Er is ook een zithoek voor 2 personen aan de voorzijde van het huis, evenals aan de achterkant. Perfect voor een avondmaaltijd buiten. Er is een houten verwarmde hot tub, ideaal om te ontspannen, een BBQ en schommelstoel.
Als welkomstgebaar ontvang je een mandje met lokale Bretonse koekjes, wijn of cider en thee en koffie zijn beschikbaar.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Moestuin
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Haardroger
  • Jacuzzi

Beschikbaarheid van 'Peony Cottage'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Dit huisje is gelegen in een rustig landschap met panoramisch uitzicht over de vallei en de bosrijke gebieden, aan een rustige weg, zonder doorgaand verkeer, dicht bij het centrum van Paule. In Paule is een kleine bar, een winkel en een patisserie te vinden. Je zit hier ook slechts 1 km verwijderd van het kanaal Nantes - Brest. Er zijn veel plekken om te vissen, wandelen en fietsen.
Iets verder weg (3 km) ligt de plaats Glomel. Hier vindt u het prachtige 'Lake Coronc' met een klein strand en veel wateractiviteiten, er is ook een bar, een pizzeria en een restaurant.
We zitten ook slechts een 15 minuten rijden van de grotere steden Rostrenen en Carhaix - Plougher die een aantal bars, restaurants, winkels en supermarkten hebben.
Meer stranden zijn te vinden aan het meer Guerledan (21 km), waar veel buitenactiviteiten plaatsvinden en waar je restaurants vindt zoals Auberge de Guerledan (warm aanbevolen).
Bretagne biedt een schat aan gevarieerde landschappen - prachtige zandstranden, diepe bossen en middeleeuwse stadjes, gemakkelijk bereikbaar door Peony's centrale ligging.
Van spectaculaire stranden met ruige kustlijnen tot uitgestrekte zandvlakten, van vredige bossen tot het beroemde kanaal Nantes-Brest, Bretagne heeft alles voor een perfecte vakantie.
De keuken in de omgeving bestaat uit pannenkoeken en wafels en natuurlijk de zeevruchten! Mosselen en oesters zijn in de hele regio verkrijgbaar, vooral in de zomermaanden. Cider wordt hier geproduceerd en lokale variëteiten zijn verkrijgbaar in alle supermarkten en restaurants.
Tijdens de zomer vieren talrijke dorpen en steden de "Pardon", voornamelijk een religieus feest, dat altijd wordt gevolgd door een feestelijke maaltijd (met een drankje of twee!) en Bretonse dansen.
Er zijn 4 belangrijke havens: Caen, Cherbourg, Roscoff en St Malo zijn gemakkelijk te bereiken, evenals de belangrijkste luchthavens van Dinard, Rennes en Brest.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad
  • Aan zwemwater

Recensies

Peony Cottage heeft de afgelopen 4 jaar 7 recensies gekregen met gemiddeld een:

8.142857142857142 sterren
  • 7 sterren

    We hebben genoten van onze vakantie. Prima voor 2 personen, konden helaas zodra het donker was niet meer buiten zitten door een nest hoornaars.
    Helaas vakantie door omstandigheden moeten afbreken.
    Genoten van de rust

  • 7 sterren

    Prima huisje met behulpzame eigenaar toen we een lekke band hadden.
    Zelfs bij het zeer slechte weer konden onze fietsen ook nog binnen staan , dus zo klein is het nou ook weer niet hoor .
    Misschien een comfortabele tuinstoel zou wel fijn zijn , hoewel wij niet buiten konden zitten vanwege het weer.

  • 9 sterren

    Mooi klein, schoon huisje van alle gemakken voorzien. Welkom met verse bloemen uit de tuin. Een mooie uitvalsbasis om Bretagne te ontdekken.

    Reactie van Jane Doyle

    Merci pour vos merveilleux commentaires. Nous sommes heureux que vous ayez passé un merveilleux séjour.
    Jane et Richard

Culinair en wijn

Je reis naar Bretagne is niet compleet zonder een bezoek aan een lokale markt. Je hebt keuze te over: op elke dag van de week kun je wel ergens in de omgeving een markt bezoeken. Je vindt er de beste lokale Bretonse oesters, kazen, pannenkoeken, cider, honing, charcuterie, patisserie en lokaal geteelde groenten en fruit.
Het hele jaar door zijn er ook regelmatig antiekmarkten en rommelmarkten.
Een van de geneugten van een bezoek aan Frankrijk is natuurlijk het eten. Er zijn tal van restaurants in de omgeving die alle smaken en prijsklassen dekken, van kleine, lokale crêperies, tot pizza's bereid in houtgestookte ovens tot Michelin-tweesterrenrestaurants zoals L'amphitryon.
Met meer dan 1200 km kustlijn, het is niet verwonderlijk dat zeevruchten de belangrijkste specialiteit van Bretagne is, en een traditionele 'fruits de mer' schotel (vers gevangen oesters, mosselen, mosselen, coquilles, kreeft, alikruiken, krab en garnalen) is een van de grote klassiekers van de Bretonse gastronomie.
Galettes en Crepes-Galettes zijn hartige pannenkoeken gemaakt met boekweit en geserveerd met ham, kaas, eieren of vis. Pannenkoeken zijn zoet met suiker, citroen, chocolade, ijs etc.
Zowel galetten en pannenkoeken worden traditioneel gegeten met cider, normaal geserveerd in een kleine theekop-achtige kom.
Creperies zijn erg populair bij de lokale bevolking en zelfs het kleinste dorp heeft er een.
Twee van de puddingen om te proberen zijn Far Breton - een soort van vla pudding
Kouign Amann - een zoete Bretonse boterkoek

Wat is er te doen

In elk seizoen is er van alles te doen in Bretagne.
Stranden: er is een keur aan witte zandstranden, binnen een korte rit te bereiken, waar je kunt watersporten.
Het dichtstbijzijnde zandstrand voor kinderen ligt op 45 minuten bij Concarneau aan de zuidkust. Andere populaire stranden zijn Carnac, Crozon, Douarnenez, La Trinite –Sur- Mer, Larmor- Plage, Port Louis en St Pierre-Quiberon. Rustigere stranden en natuurreservaten vind je aan de lange duinenrij van Gavres tot Penthièvre. Over het algemeen zijn de stranden rustig en schoon. Voor surfers is de Cote Sauvage een leuke uitdaging. Windsurfen en kitesurfen kan in de Penthievre en de stranden ten oosten van Port Louis.
De noordelijke kustlijn is beroemd om zijn roze granietkust, Perros-Guirec ligt op iets meer dan een uur rijden. Je kunt er wandelen over de kustlijn en de granieten rotsen bewonderen. Ook Ploumanc’h, Tregastel, Trebeurden en Saint Efflam zijn een bezoekje waard.
In Bretagne vind je veel gemarkeerde wandel- fiets- en hardlooproutes, meer dan in andere delen van Frankrijk - van wandelingen langs de rivieroever tot landweggetjes of langs de kust.
We hebben fietsen voor je te leen als je wilt, maar je moet je eigen helm meenemen. Houd je van golfen, dan heb je in Bretagne keuze te over. Ook om te vissen zit je hier goed. Je hebt wel een vergunning nodig, die plaatselijk verkrijgbaar is. Op 8 minuten is een manege, die paard- en ponyrijden aanbiedt.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Handdoeken voor strand en zonnebaden niet aanwezig, neem deze zelf mee.
Als je gebruik wilt maken van de spa, informeer ons voor je bezoek zodat we deze voor je kunnen voorbereiden. Gasten die 2 of meer nachten verblijven krijgen voor de eerste nacht een gratis gratis mand met hout voor de hot tub en wij zullen dit voor aankomst voorbereiden, indien gevraagd.
Extra hout is 10 euro per mand.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 546

Prijs per week vanaf

€ 546

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.