Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 10 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Ruim vakantiehuis midden in de natuur op zeer groot privéterrein (6000m2).Een mooie tuin met speeltuintje.
RUST RUIMTE NATUUR PRIVACY CONFORT

Het huis heeft 4 slaapkamers (max 9 personen) en een speelkamer voor de kids.

Het is een mooi ruim vrijstaand huis dat ligt aan een rustig landweggetje. Met eigen hek en verharde oprit kom je op het privé terrein van 6000m2, dat bestaat uit een erg mooie tuin, flink wat groen/ bomen, zelfs een notenboom, appelboom, apenboom etc. en een ruime verharde parkeerplaats. Naast de schommels, glijbaan en ping pong tafel, is er ook een groot grasveld waar heerlijk gevoetbald kan worden of verstoppertje gespeeld kan worden. Het huis heeft een terras, aangrenzend aan de openslaande deuren. Vanuit de open keuken en woonkamer loop je zo het terras op.

Beknopte beschrijving over indeling huis: Grote hal met toegang naar de L vormige woongedeelte: open keuken, eetgedeelte en zithoek (ca 42m2). De nieuwe open keuken bevat vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriescombi. Het zit-gedeelte bestaat uit 2 banken, 2 fauteuils, Flatscreen TV. Vanuit eetgedeelte en zitgedeelte kan je via openslaande deuren naar het terras en de tuin. Terras met tuinmeubels, ligstoelen, parasol en bbq. Tuin met speeltoestellen voor de kids (schommels, glijbaan, voetbalgoals, ping pongtafel, badmintonset,....) en tuinhuis waar je de fietsen kan stallen en potje tafel tennis kan spelen.
Op de benedenverdieping bevindt zich ook een WC met wasbak, een slaapkamer met ingebouwde kast en nog een ruimte die gebruikt wordt als speelkamer (speelgoed voor de kids) en wasruimte/ bijkeuken (wasmachine, wastafel, droogrek etc)

Via de trap in de hal kom je op de bovenverdieping. Boven bevinden zich 3 slaapkamers: een ruime slaapkamer met groot 2 pers bed (1.60x2.00), en nog 2 slaapkamers met in totaal 3 losse 1 pers bedden en een stapelbed. Een aparte wc en ruime badkamer met 2 wastafels, bad waar ook in gedouched kan worden (douchescherm).
Kortom best een groot ruim opgezet huis (woonoppervlakte ca130m2), heerlijke privacy, lekker in het groen en dat van alle gemakken voorzien is.

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Vakantiehuis Plouguernevel'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

dichtbij een zeer rustig fiets en wandelpad, dat naar het dorp leidt en naar het meer.

Het vakantiehuis is een ideale plek om tot rust te komen, Bretagne te ontdekken door de centrale ligging maar ook Bretagne te ontdekken op de fiets door het naast gelegen fietspad en het kanaal.
Bij het vakantiehuis is een schuurtje dat gebruikt kan worden om uw fietsen te stallen.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig

Recensies

Vakantiehuis Plouguernevel heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

9 sterren
  • 9 sterren

    We hebben een fijne week gehad in dit vakantiehuis. Hartelijke ontvangst door de eigenaresse. Het huis ligt op een rustige plek net buiten het dorp op een groot perceel, daardoor heb je veel ruimte en privacy. Toch zijn voorzieningen zoals winkels ook dichtbij. In de omgeving zijn veel mogelijkheden voor uitstapjes. Het huis is van alle gemakken voorzien, fijne bedden!

    Reactie van Mevrouw MMJ Lauwen

    Bedankt voor de mooie review!

Wat is er te doen

Het is een mooi ruim vrijstaand huis tussen de velden en bossen op het platteland. Zeer rustig gelegen. En maar ca 2 km van het dorp waar de winkels, supermarkten restaurantjes, wekelijkse markt, VVV kantoor etc zich bevinden.
Het huis ligt dichtbij (ca 300m) van een zeer rustig fietspaadje (alleen fietsers en wandelaars toegestaan). Via dit speciaal wandel- en fietspad (voie verte) kan je vanuit het vakantiehuis naar het dorp gaan of een mooie fietstocht maken naar de abdij, historische dorpjes, midgetgolf baan, grootste meer van Bretagne, Mur de Bretagne,.....
Tevens zeer dichtbij (op ca 1 km ) ligt een prachtig natuurgebied met een riviertje en rotspartijen, waar mooie wandelingen gemaakt kunnen worden.

De plek is top....waar je heerlijk tot rust kan komen, kan genieten van je vakantie, van je gezin/ familie/ vrienden, kinderen ongehinderd kunnen rennen, gillen etc, of juist niet het gegil en geluid van andermans kinderen en andere gasten te moeten horen en je de kans loopt reetjes, konijntjes in de tuin te zien of vanaf je terras in het veld net naast het huis....En dat alles in hartje Bretagne...ideaal om Bretagne te ontdekken.

In de omgeving volop te doen en te zien. Natuur vanaf de voordeur van het vakantiehuis...op paar stappen het wandel en fietspaden Op ca kwartier afstand een zwembad, bezienswaardigheden zoals oude abdij Bon Repos, oud mijnwerkersdorpje, middeleeuwse dorpen, markten, Canal Nantes-Brest, kasteel, kerkjes, vallei met immense grote beelden etc etc

Ook op ca kwartier afstand het grootste meer van Bretagne. Lac de Guerledan is 12 km lang, heeft wat zandstrandjes, wandelpad en fietspad om het meer heen en watersportactiviteiten op het meer. Er kan heerlijk gezwommen worden, gekanoed of lekker een ijsje gegeten worden op het terras. Tevens is hier een nieuw klimpark tussen en in de bomen.

Door de centrale ligging van dit vakantiehuis is het ideaal om Bretagne (verder) te ontdekken.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Er liggen folders en brochures van de omgeving in het vakantiehuis.
Voor meer info kunt u terecht bij het vvvkantoor/ office de tourisme in Rostrenen, ca 3 km van het vakantiehuis.
De nederlandse eigenaren wonen op ca 3 km van het vakantiehuis en bij hun kunt u ook terecht met uw vragen.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Betalende opties: Wifi, badhanddoeken, keukenlinnen

Verplicht bijkomende kosten:
-beddengoed 15 euro per persoon
-eindschoonmaak: 70 euro voor 3 personen en minder, voor meer dan 3 personen is de eindschoonmaak 90 euro

Het tarief per week is gebaseerd op 5 personen of minder.
Bij 6 personen of meer behoort per week, behoort er 56 euro per week per extra persoon (dwz 8 euro per dag per extra persoon) bij het desbetreffende tarief bij betaald te worden.

175 kW electra is in de prijs inbegrepen bij een week-verblijf.
Indien men meer verbruikt, behoort dit er extra bij te betalen op de dag van vertrek (0.35€ per KW).
In de winter en koudere perioden van het jaar , indien de centrale verwarming aanstaat, komt bovenop de huurprijs 10 euro per dag voor verwarmingskosten (dus per week 70 euro).
Tijdens de lente en herfst, is het meestal al/ nog erg aangenaam weer, en is de temperatuuur goed in huis, en is zodoende de centrale verwarming niet nodig, maar kan je, indien nodig, gebruik maken van een of meerdere electrische kacheltje in de woonkamer/ keuken bij de eventueel wat frissere avonden. Dit blijkt in verleden normaal gesproken ruim voldoende te zijn. Indien je toch wenst om de centrale verwarming aan te zetten, is dit natuurlijk altijd mogelijk en ter plaatse te regelen met de verhuurder.

Prijs is exclusief

  • Borg € 300,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 70,00
  • Beddengoed - per persoon (verplicht) € 15,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 6,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 685

Prijs per week vanaf

€ 685

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie