Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Sue O'Grady

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

De site "Manoir du Bourg" bestaat uit drie prachtige 17e-eeuwse panden, doordrenkt van geschiedenis en gelegen in het centrum van het dorp Saint Helen. Het bestaat uit drie stenen huizen met veel originele kenmerken zoals balken en oude open haarden.
De huizen kunnen worden geboekt als alle drie de huizen of als afzonderlijke eenheden (meer details volgen).
Samen verhuurd kunnen ze in totaal 22 gasten herbergen van mei tot eind augustus. In september en oktober is de totale capaciteit 18 gasten.
De woningen bieden luxe accommodatie voor families, groepen vrienden of individuen die op zoek zijn naar iets speciaals.
De 3 woningen liggen aan een met gras begroeide, aangelegde binnenplaats. De eigenaars, Laure en David wonen ter plaatse.
Le Manoir, kan worden geboekt in 2 hoofdconfiguraties, afhankelijk van het seizoen en het aantal gasten.
- in juli/augustus: geconfigureerd voor 12 personen
- in mei/juni: voor 12 of 8 personen
- in het laagseizoen (sept/okt): alleen beschikbaar voor 8 personen, een kleinere configuratie (en dus warmer!). Alle slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping (de bovenste verdieping is gesloten) Deze specifieke configuratie wordt "Le Petit Manoir" genoemd.
Le Petit Manoir (8 personen)
De cottage heeft zijn eigen omheinde privétuin, en een buitenzitje om "al-fresco" te eten en ook relaxstoelen en parasol. Een eigen houtskool BBQ completeert de buitenuitrusting.
De voordeur leidt van de mooie binnenplaats direct naar een prachtig ingerichte keuken met een mooie houten eettafel, die plaats biedt aan 8 gasten. Het heeft een groot fornuis met gaskookplaat en elektrische oven. Er is een vaatwasser, magnetron en koelkast/vriezer, en alle apparatuur die u nodig heeft voor uw ontbijt (broodrooster, waterkoker, koffiezetapparaat), zelfs een extra espressomachine (voor gebruik met koffiebonen of poeder). De woning beschikt over een mixer en een garde.
Grenzend aan de keuken is de ruime, comfortabele woonkamer met veel zitplaatsen om te ontspannen. Er is een grote open haard voor de koelere avonden.
Op de begane grond is er ook een derde doucheruimte en WC naast de zitkamer.
In de lounge is een "smart" satelliet TV, Britse en Franse kanalen en een DVD en bordspellen.
De accommodatie op de eerste verdieping (4 slaapkamers), is toegankelijk via een trap die omhoog gaat vanuit de zitkamer. Alle slaapkamers bevinden zich als volgt op de 1e verdieping:
Aan de linkerkant van de trap zijn 2 tweepersoonskamers, 1 kinderkamer met 2 eenpersoonsbedden, 1 doucheruimte, 1 aparte WC
Aan de rechterkant bevindt zich de grote kingsize slaapkamer met een eigen doucheruimte en WC. Het is mogelijk om een kinderbed (onder 12 jaar) in deze kamer te plaatsen.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'Le Petit Manoir'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Op een paar minuten van de woning met de auto zijn de nabijgelegen dierentuin en het aquarium geweldige plekken om te bezoeken. U mag een bezoek aan Dinan, Saint Malo, Dinard, Erquy, Saint Cast-Le-Guildo, Cancale, Le Mont Saint Michel, en alle prachtige stranden langs de Noord-Bretonse kust niet missen, en wandelen op de beroemde lange wandelroute GR34 langs de Bretonse kust van Mont Saint Michel tot Saint Nazaire (ongeveer 2000 km voor liefhebbers van wandelen!!)! Meer details over wat er in onze regio te doen en te zien en te reizen is, ontvangt u enkele weken voor uw aankomst in het welkomstboekje van uw accommodatie.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp
  • Aan zwemwater

Culinair en wijn

De keuken in het gebied omvat crêpes en galettes en natuurlijk de zeevruchten! Mosselen en oesters zijn in de hele regio verkrijgbaar, vooral in de zomermaanden. Cider wordt hier geproduceerd en lokale soorten zijn verkrijgbaar in alle supermarkten en restaurants.
In de zomer wordt in veel dorpen en steden het "Pardon" gevierd, een religieuze dankzegging, maar altijd gevolgd door een feestelijke maaltijd (met een drankje of twee!) en Bretonse dansen.

Wat is er te doen

De tuinen zijn groot (totaal 2000 m2!) met een heerlijk grasveld, een ideaal toevluchtsoord om veilig te spelen. Je kunt er voetballen, molkky, (Scandinavisch kegelen) badminton, palets Breton (soort Bretonse 'pétanque'), etc. Er is een schaduwrijke plek met een pergola en tafels.
Er is een verwarmd buitenzwembad, (veilige toegang via een hek) afmetingen: 9x4 meter. Ligstoelen en parasol zijn aanwezig. Het zwembad is geopend van 1 mei tot eind september. Gelieve uw eigen zwembadhanddoeken mee te nemen.

Er is ook een overdekte speelruimte met tafeltennis, darts en een biljarttafel.
Een populaire toevoeging voor de jongeren is een overdekt hol, ook bekend als "The Kid's Only" kamer - geen volwassenen toegestaan! Deze kamer heeft een flatscreen-tv en kinder-dvd's, spelletjes en boeken. Het is een geweldige plek voor de jongeren om te chillen.
Het Manoir ligt in het rustige hart van het dorp Saint Helen, dicht bij Dinan in het noorden van Bretagne (10 minuten rijden).

  • Bij wandelpaden

Wat je ook moet weten...

Kok, cateringdiensten:
Maak uw ervaring tijdens uw verblijf in Frankrijk compleet door te genieten van een gastronomische maaltijd geserveerd in uw vakantiehuis. Na het bepalen van het menu met Laure, zorgt zij voor alle details, van het kopen van ingrediënten tot het bereiden en serveren van de maaltijd. Uw kok kan ook uw dagelijkse maaltijden verzorgen. (diensten vooraf te reserveren voor uw aankomst)

Een foodtruck met vers gemaakte crêpes, een Bretonse specialiteit, kan geregeld worden voor een bezoek aan Manoir du Bourg. Dit is afhankelijk van een minimum aantal van 12 gasten die willen boeken. Het is een geweldige kans om de lokale keuken te proeven. Vraag Laure of dit voor u interessant kan zijn tijdens uw verblijf.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Een waarborgsom (voor eventuele schade) van 200€ zal worden gevraagd na de laatste huurbetaling via onze lokale agenten van Prestige.
Dit moet worden betaald met een creditcard en er zal u worden gevraagd om kaartgegevens te verstrekken.
Een routebeschrijving wordt uitgegeven na deze betaling.
Het bedrag zal worden terugbetaald na een bevredigend rapport van de schoonmaakploeg.

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 136,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Le Petit Manoir heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 2.282

Prijs per week vanaf

€ 2.282

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.