Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 dag.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Onze gite was tot 1936 een woonhuis. Daarna werd het gebruikt door een plaatselijke boer om zijn cidervaten en appelpers op te slaan. In 2004 hebben we het gerenoveerd en omgetoverd tot een gite met eigen kookgelegenheid.
De gite is geschikt voor maximaal vier personen in twee slaapkamers. Het heeft centrale verwarming en een grote houtkachel, waardoor het geschikt is voor vakanties het hele jaar door.
Er is een open woon/eetkamer met een keuken in kombuisstijl. Het middelpunt van de kamer is de grote originele open haard.
De zithoek heeft comfortabele banken, terwijl de eethoek een grenen tafel en zes stoelen heeft.
De keuken heeft ingebouwde kasten met een geïntegreerd fornuis op twee brandstoffen. Er is ook een koelkast met vriesvak en een grote keuze aan keukengerei, bestek, servies, potten, pannen en serveerschalen.
De televisie in de gite ontvangt alle gratis Sky-zenders en alle gratis Franse zenders via satelliet. Er is een dvd- en videospeler met een selectie dvd's video's, spelletjes en boeken.
Een patio deur leidt naar de achtertuin, waar een tuintafel en stoelen staan, BBQ
De badkamer is uitgerust met een douchecabine en een wastafel. Er is een apart toilet naast de badkamer.
Een slaapkamer heeft een tweepersoonsbed, met een eikenhouten kledingkast en zijkasten. De tweede slaapkamer heeft twee geschilderde grenen eenpersoonsbedden met een geschilderde grenen kledingkast en ladekast.
Voor onze kleinere gasten is er een babybadje, reisbedje, traphekje en kinderstoel indien nodig.

Registratienummer

(RP)

Faciliteiten

  • Lokaal contact
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Les Fougeres'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Les Fougères ligt op het prachtige platteland van Bretagne. De vakantiehuizen bestaan uit een vrijstaand huisje en een aparte gite. De accommodatie ligt in het gehucht La Coupaudais, net buiten het dorp Saint-Hélen vlakbij Dinan in het departement Côtes-d'Armor, Noord-Bretagne, Frankrijk.
De accommodatie wordt omringd door een prachtig landschap en is goed geplaatst voor een ontspannen vakantie. Er zijn veel interessante plaatsen in de buurt om te verkennen, waaronder het middeleeuwse marktstadje Dinan, dat op slechts 10 minuten rijden ligt.

De haven van St Malo aan de monding van de rivier de Rance ligt op 20 minuten rijden en de badplaats Dinard, met zijn prachtige stranden, ligt op ongeveer 25 minuten rijden. De stad Rennes, waar je designerwinkels en heerlijke restaurants vindt, bereik je ook in ongeveer 20 minuten.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

Les Fougeres heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

9 sterren
  • 10 sterren

    Mooie gite, leuk ingericht, fijne tuin ( met pool!) in een mooie landelijke omgeving. Eigenaren zeer gastvrij en vriendelijk. Veel te doen in de omgeving.

  • 8 sterren

    Charmant huisje heel confortabel en fijne eigenaren!

Culinair en wijn

Dinan: Daar ontdekt u een ideale plek om buiten te eten, want er zijn cafés en restaurants aan de rivier voor alle portemonnees.

Wat is er te doen

Je kunt zo veel of zo weinig doen als je zelf wilt. Sommige gasten vinden het heerlijk om in de tuinen te luieren, hier te lunchen en een glas wijn of twee te drinken. Anderen gaan graag door de hele catalogus van attracties van het toerismebureau. Om je te helpen de juiste middenweg te vinden, zijn hier een paar dingen die je in de omgeving kunt doen ... In elke accommodatie ligt een map vol met informatie.

DINAN is een van de mooiste steden van Bretagne en heeft veel architectonisch belang. Er zijn veel vakwerkhuizen en romaanse en gotische kerken. Het heeft ook een indrukwekkend kasteel dat uitkijkt over de rivier de Rance. Je kunt via de steile en geplaveide Rue du Jerzual naar de haven van Dinan lopen. Daar ontdek je een ideale plek om buiten te eten, want er zijn cafés en restaurants aan de rivier voor elk wat wils.

Het aantrekkelijkste deel van Dinan is waarschijnlijk de haven, waar je aankomt als je de boot neemt vanuit Dinard of St Malo. De kade is omzoomd met oude stenen huizen, waarvan er nu veel zijn omgebouwd tot restaurants aan de waterkant en winkeltjes met kotters. Maak een wandeling langs het oude jaagpad of steek de 15e-eeuwse stenen brug over naar Lanvallay om meer te weten te komen over het leven op de rivier in het Maison de la Rance ontdekkingscentrum. Waar je ook bent, je zult het 40 meter hoge viaduct niet missen.

MONT ST MICHEL is een klein eiland op ongeveer 45 minuten rijden, net over de departementsgrens in Normandië, en is een absolute must om te bezoeken. Je vindt er de beroemde benedictijnenabdij. De kloostergebouwen dateren uit de 13e eeuw en worden beschouwd als uitstekende voorbeelden van gotische architectuur.

DINARD staat bekend als de stadstuin aan zee. Het heeft een schitterende ligging aan zee met prachtige stranden. Je kunt de prachtige tuinen bezoeken waar de planten en bloemen uit het Middellandse Zeegebied komen. Dinard is niet het enige mooie strand - de kustlijn is er mee bezaaid.

COBAC PARC is een dagje uit voor het hele gezin, maar vooral de kinderen zullen ervan genieten. Er is zoveel te doen, van zwemmen tot minigolf. Het park heeft een bootjesmeer, springkussens en grote waterglijbanen. Als dit allemaal te veel is, kun je ook gewoon lekker ontspannen of zonnebaden op het prachtige terrein.

CHATEAU/ZOO ligt in een prachtig bosrijk gebied met prachtige tuinen, waar je kunt rondwandelen en picknicken. Er zijn dagelijks rondleidingen in het kasteel. De dierentuin bevat exotische en zeldzame dieren van over de hele wereld, en er zijn elke dag levende roofvogelshows.

GOLF De Dinard Golf Club ligt in Saint-Briac-sur-Mer en werd opgericht door een kleine kolonie Britse inwoners die aan het eind van de 19e eeuw in Dinard woonden. De Dinard Golf Club ligt in een gevoelige natuurlijke omgeving waar een aantal zeldzame dier- en plantensoorten leven. Het is daarom onderworpen aan een reeks speciale beschermingsmaatregelen, die allemaal verenigbaar zijn met het golfspel.

VISSEN Er zijn 3 grote vismeren binnen 5-10 minuten rijden

  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Als je naar het gebied vliegt, kunnen handdoeken worden geregeld :-)

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 595

Prijs per week vanaf

€ 595

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.