Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Susan Mainland

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 5 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Boek dit heerlijke vakantiehuis, dat perfect is om te wandelen fietsen. 4 slaapplaatsen heeft en in de buurt ligt van Huelgoat, Bretagne.
Papillon Cottage is een oase van rust en kalmte, maar vlakbij al het moois dat Bretagne heeft. Het is een uur rijden van de veerhaven van Roscoff.
Je kunt hier echt ontspannen en tot rust komen. Het Papillon Cottage ligt in het hart van het Bretonse platteland, op slechts 10 minuten rijden van het bruisende dorp Huelgoat aan het meer.
Dit mooie huisje is perfect voor koppels of een gezin.
Binnenin biedt de keuken / eetkamer met plaats voor 4. Het is modern en volledig uitgerust met een nieuwe elektrische oven en gaskookplaat, evenals een fornuis en slowcooker (ideaal om op te zetten terwijl u de dag erop uit bent). De lounge is een gezellige ruimte voor 6 personen. Hier is een satelliet-tv met Engelse zenders, een dvd-speler en PS4 voor de gasten. Een houtkachel maakt zijn charme compleet. Vanaf hier gaat de trap naar de eerste verdieping waar zich twee traditioneel ingerichte slaapkamers met een tweepersoonsbed en een familiebadkamer bevinden.
Buiten is er een kleine patio met een picknicktafel, ideaal om buiten te eten of voor een aperitief na een drukke dag. Ga op ontdekking in de tuin met gazon en geniet van een rustige zonnebaden of houd een oogje in het zeil voor enkele van de zeldzame vlinders die door de eigenaar zijn opgemerkt. De tuin is mooi en privé, maar is niet omheind, dus kinderen en honden moeten onder toezicht staan. Houd er rekening mee dat er een put in de tuin is en hoewel deze is omheind, mogen kinderen niet zonder toezicht in de tuin spelen.
Het omliggende landschap is een paradijs voor natuurliefhebbers. Wandel- en fietspaden zijn er in overvloed en aan het eind van de laan ligt een oude spoorlijn speciaal voor dit doel. Er is overdekte opslag voor fietsen in het huisje, maar het is niet afgesloten, dus fietsen op slot. De woning is ook perfect geschikt voor uw huisdier. Een kleine hond is welkom op afspraak.
Het vakantiehuisje Papillon is ideaal gelegen zowel de noord- als de westkust van Finistere te bezoeken (beide zijn binnen een uur te bereiken). Met een overvloed aan prachtige en ongerepte stranden kun je hier echt genieten. Wandel of fiets een deel van het nabijgelegen kanaal Nantes-Brest of waag je in de nabijgelegen steden Morlaix of Quimper met prachtige voorbeelden van middeleeuwse architectuur, nog intact.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Internet
  • Open haard

Beschikbaarheid van 'Papillon Cottage'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Nabijgelegen Huelgoat is een prachtig dorp aan het meer, doordrenkt met herinneringen aan de legende van King Arthur en bekend om zijn verbazingwekkende rotsblokken. Ze zijn echt het bekijken waard en het bos is prachtig op elk moment van het jaar.
Hier vindt u alle voorzieningen die u nodig hebt, waaronder supermarkten, een apotheek en Engelstalige huisarts, crêperies en restaurants. De prachtige kerk op het plein heeft ook regelmatig Engelstalige diensten. De wekelijkse markt elke donderdag is een centrum van leven en een bezoek waard.
Aankomen, ontspannen en tot rust komen. Papillon Cottage ligt in het hart van het Bretonse platteland, op slechts 10 minuten rijden van het bruisende dorp Huelgoat aan het meer.
Dit mooie huisje is perfect gelegen om alles dat Bretagne te bieden heeft te verkennen. Ideaal voor koppels of een gezin.

  • In/bij een dorp

Recensies

Papillon Cottage heeft de afgelopen 4 jaar 3 recensies gekregen met gemiddeld een:

6 sterren
  • 6 sterren

    Es ist ein sehr schönes altes Haus mit viel "Charme" und einer schönen Inneneinrichtung, und einer ausgeprägten Dekoration, die man mögen muss. Das Haus war innen ausgesprochen sauber, was jedoch durch einen etwas muffigen Geruch eingetrübt wurde, den man man nur mit Dauerlüften aus dem Haus bekam. Bei solch alten Häusern könnte eine einfache und günstige automatische Lüftung Abhilfe schaffen. Der Ausfall des Wifi`s fiel nicht weiter ins Gewicht, solange es genügend Bücher gab. Ansonsten war es eine wunderschöne Woche für uns, die noch durch den freundlichen Nachbarshund versüßt wurde. Unser Kaution wurde sehr pünktlich zurückgezahlt. Ein paar Tipps: Eine Wanderung zur "Grotte d´Artus" im Wald von Huelgoat, Croissants vom "Votre`Marche in Poullaouen, Die Stadt Quimper, unsere Partnertstadt Concarneau, sowie Pont Aven sind ein Muss, ebenso der Sonntagsmarkt in Daoulas und der "Sentier", der Küstenpfad auf der Halbinsel Crozon vom Hafen Morgat aus an der Küste entlang Richtung Südwesten: Traumhaft schön!

    Reactie van Susan Mainland

    Thank you for your comments. I am pleased to hear you enjoyed your stay. It is unfortunate that our property manager was unable to resolve the issue with the wifi.

  • 5 sterren

    Papillon is een rustige plek om te verblijven nabij een mooi natuurgebied om bijv. lange wandelingen te maken.
    De kamers zijn mooi ruim, het huis is in oude stijl ingericht, wat op zich mooi past. Maar toch zou het fijner zijn de banken te vervangen voor stijlvolle nieuwe, namelijk deze waren echt oud, wegzakkend en stoffig.
    Een ruime keuken waarin uitgebreid gekookt kan worden. De matrassen waren (deels) vernieuwd, maar helaas voor mij wat te hard.
    De tuin was teleurstellend, het gras voor het huis zoals op de foto's staat, was vervangen door grind. Er was geen tuinmeubilair aanwezig om comfortabel buiten te zitten en bijv. gebruik te maken van de tuin achter de schuur.

  • 7 sterren

    +
    Fijn en rustig huisje.
    Heel rustige buurt.
    -
    Vuile vaat in de kasten
    Veel stof in het huis en spinnenwebben
    Weinig info vooraf waardoor er veel stress was bij aankomst.
    Glas breken wordt ook ondanks belofte wel aangerekend. (10 euro!!!!)
    Hond van de buren loopt los in onze tuin.

Culinair en wijn

Huisregels
• Inchecken: 16:00
• Uitchecken: 10:00 uur
• Max. bezetting: 4
• Min. leeftijd van primaire huurder: 22
• Kinderen welkom
• Een kleine hond geaccepteerd op afspraak. € 20 per week.
• Gasten worden gevraagd om het huis schoon en netjes achter te laten. Als u dit niet doet, kan de borg geheel of gedeeltelijk worden ingehouden.
Borgsom € 250

Wat is er te doen

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Honden zijn welkom voor € 20 per hond per verblijf.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 250,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 40,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 679

Prijs per week vanaf

€ 679

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.