Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Voorstedelijk gebied met passerend verkeer

LOCATIE LUNAIRE - Bestaat uit een gecombineerd appartement en studio - Maximaal 5 slaapplaatsen, op een uitstekende locatie op enkele minuten van zandstranden en restaurants. De accommodatie is verdeeld over de eerste en tweede verdieping van het gebouw. Het is gelegen boven het populaire Annexe restaurant in het mooie kustplaatsje Saint Lunaire. De toegang tot het hoofdappartement is via een trap op straatniveau. Een andere trap, met een eigen ingang, leidt naar het STUDIO.
Deze indeling, en de scheiding van de twee eenheden, betekent dat ze NIET geschikt zijn voor kinderen die onder toezicht moeten staan. Idealiter zou de studio perfect zijn voor tieners of jonge volwassenen, het tweepersoonsbed is van een "stapelbed" variëteit, toegankelijk via stappen. Zowel het appartement als de studio zijn ongeschikt voor minder mobiele personen of rolstoelgebruikers.

HET HOOFDAPPARTEMENT - heeft een keuken/eetkamer met elektrisch fornuis en kookplaat, koelkast/vriezer enz. Deze leidt naar een mooi terras met uitzicht op het strand. Perfect om te genieten van "al fresco" maaltijden. De ruime lounge heeft comfortabele stoelen, en voor uw vermaak is er een dvd-speler, samen met een 'Airbox' die u toegang geeft tot de wifi (tegen betaling). De lichte en luchtige tweepersoons slaapkamer heeft twee kledingkasten. Er is een doucheruimte met wastafel en aparte WC. Linnengoed en handdoeken zijn aanwezig. Elektrische verwarming houdt de studio gezellig in de koelere maanden. De accommodatie is niet geschikt voor minder mobiele personen.

DE STUDIO - bereikbaar via 2 trappen - heeft een keukenhoek (elektrisch fornuis en kookplaat, koelkast enz.), een grenen tafel met 2 stoelen en een bank. Er is een ladder naar het hoge tweepersoonsbed met een kledingkast en laden eronder. Er is een doucheruimte met wc en wastafel. Elektrische verwarming houdt de studio gezellig in de koelere maanden. Ongeschikt voor minder mobiele personen.

Het aantrekkelijke kenmerk van het appartement en de studio is hun uitstekende positie. Slechts enkele meters van een schitterend zandstrand en dicht bij restaurants en crêperies! St Lunaire houdt ook een fantastische zondagmarkt van april tot september.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom

Beschikbaarheid van 'Location Lunaire'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Schitterende ligging. Slechts enkele meters van een schitterend zandstrand.

PLAATSEN IN DE BUURT

DINARD - op 10 minuten afstand. Een wandeling door Dinard, met zijn Belle Époque villa's en gestreepte strandtenten, is als een reis terug naar de 19e eeuw. De meest Britse badplaats van Bretagne is populair bij gezinnen die worden aangetrokken door de zandstranden en kustwandelingen.

Er zijn verschillende stranden, die variëren van kleine inhammen tot lange zandvlaktes. De parel in de kroon van deze badplaats aan de Smaragdkust is het Plage de l'Écluse, dat in het seizoen direct herkenbaar is aan de rijen gestreepte tenten; van juni tot september organiseert het strand gymlessen en kinderclubs en vele andere activiteiten. Op het Plage de Saint-Enogat kunt u terecht voor watersporten.

Dinard blijft een luxe badplaats en veel welgestelde toeristen kiezen voor een avond in het chique casino na een dag in de thalassotherapie. Maar de Promenade Clair de Lune, een mooie wandeling langs het water die in juli en augustus verlicht is, is een aanrader.

  • In/bij een stad
  • Aan strand

Recensies

Location Lunaire heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

8 sterren
  • 8 sterren

    Mooie ruimte en locatie. Boven restaurant bij mooi weer en vol terras gehorig. Strand geweldig. Alleen straat oversteken. Saint Lunaire is leuke plaats. Appartement is compleet van inrichting. Terras is ruim. Heerlijke vakantie gehad.

Culinair en wijn

Restaurants en crêperies vindt u op loopafstand. Omdat u aan zee zit, zijn mosselen, oesters en andere heerlijke lokale zeevruchten lokaal verkrijgbaar. Liefhebbers van zeevruchten moeten zeker een bezoek brengen aan CANCALE (op 30 minuten afstand), bekend als de oesterhoofdstad van Bretagne. Voor de meest verse oesters gaat u naar de nabijgelegen marché aux huîtres die direct aan de haven ligt. Hier worden de oesters geserveerd op een plastic bord met een halve citroen en kosten ze ongeveer 5 euro voor een heel dozijn! Vergeet niet alles weg te spoelen met Bretonse cider, de lekkerste cider ooit! en dan natuurlijk de crêpes, van de eenvoudige klassieke crêpe met gezouten boter en suiker tot de Crêpe Suzette, geflambeerd met sinaasappellikeur en suiker! BON APPETIT!

Wat is er te doen

Direct aan het strand. Golfbaan op 2 km, overdekt zwembad op 4 km, tennis en vissen op 1 km afstand.
WAT TE DOEN IN ST. LUNAIRE
Voor wandelaars: de GR34, wandelroute brengt u langs het kustpad via Nick's Pointe dat een prachtig uitzicht biedt.
In de zomermaanden worden in Saint Lunaire veel activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld "Vissen te voet" en "Zeewier ontdekken". Deskundigen geven uitleg over het zee- en plantenleven aan de kust en hun plaats in het mariene ecosysteem.
Saint-Lunaire is een favoriete badplaats van rijke Parijzenaars en Franse filmsterren. Het dorp heeft enkele mooie zandstranden, een 11e-eeuwse Romaanse kerk en het gebied van Le Décollé biedt een prachtig uitzicht over de kust tot aan Cap Fréhel.
Golfliefhebbers moeten verder naar het westen gaan, naar Saint-Briac-sur-Mer voor zijn 18-holes golfbaan aan het water, waarvan wordt gezegd dat het een van de mooiste van Europa is.
Een regatta is een kenmerk van de zomerevenementen. De Yacht Club van Saint Lunaire houdt elk jaar in augustus een snelheidsrace.
ST CAST LE GUILDO - op slechts een half uur rijden - is een bezoek waard.
De GR 34 heeft vanaf hier 18 km kustwandeling met onverwachte uitzichten en prachtige vergezichten.
Dit schiereiland staat bekend als de Smaragdkust, genoemd naar het prachtige blauwgroene water. Een wandelpad aan de kant van de rotsen verbindt het Grote Strand bij de haven. De brug leidt naar het hart van het toeristenoord en de jachthaven.
Tot de prachtige stranden behoren het strand van Pen Guen, omlijst door de Pointe de la Garde en de Bay Pointe. De Strandkuil, is het meest afgelegen en ligt aan de westkant van het schiereiland.
Ontdek een van de mooiste baaien van de Smaragdkust met vele zeesporten: zeilen, duiken, bootverhuur en kajak, cruises en boottochten, vissen.
Stop in de haven aan de baai van Saint-Malo om te genieten van heerlijke zeevruchten in een van de vele restaurants. Of proef de Bretonse keuken van boekweitpannenkoeken, vergezeld van een kom cider!
MONT SAINT MICHEL - Ligt op iets minder dan een uur rijden en is een must op uw vakantieagenda! Het UNESCO werelderfgoed is de meest bezochte attractie van Frankrijk!
PINK GRANITE COAST - Iets verder weg (ongeveer 2 uur rijden) ligt de Roze Granietkust. De stranden hier, zoals Ploumanac'h, zijn beroemd om hun verbazingwekkende rotsformaties.
LOKALE VOORZIENINGEN
Overdekt zwembad 4K
Strand 0.1K
Tennis 0.3K
Vissen 0.1K
Golf 2K
Paardrijden 3K
Bar 0.01K (onder appartement)
Supermarkt 4K
Restaurant 0.01K (onder appartement)

  • Bij paardrijroute
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

De ferryhaven van St Malo ligt op slechts 15 km, dus ideaal voor een korte vakantie zonder al te ver te rijden.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Een waarborgsom (voor eventuele schade) van 200E zal 56 dagen voor aanvang van uw huurperiode worden gevraagd via onze lokale Prestige agenten.
Deze moet met een creditcard worden betaald en er zal u om kaartgegevens worden gevraagd.
Na deze betaling wordt een routebeschrijving afgegeven.
Het bedrag wordt terugbetaald na een bevredigend rapport van het schoonmaakteam.

Eén kleine goed opgevoede hond kan worden toegelaten, tegen betaling van E25 per week. Informeer bij uw reservering.
Gelieve de woning schoon en netjes achter te laten. Als u dit niet doet, kan de borgsom geheel of gedeeltelijk worden ingehouden.
De hoofdhuurder moet minimaal 21 jaar oud zijn.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 236,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 774

Prijs per week vanaf

€ 774

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.