Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Vue Mer

Bekijk album (14)
/
 

Beschikbaarheid van 'Vue Mer'

Let op! Luc Delamaire heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 01 okt 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Vue Mer heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

6,0
Bezocht in juli 2022

Een mooie locatie wat het maakt tot een ideaal uitvalbasis voor dagjes weg gecombineerd met strand. Dit is ook de reden waarom het eindcijfer een voldoende is.

Het appartement is qua inrichting en voorzieningen gedateerd. Aangezien de andere bewoners redelijk op leeftijd zijn, hadden we het gevoel dat we in een bejaardenflat logeren. Verder kun je in het huis goed merken dat de eigenaren daar "wonen", want de klerenkasten en toiletkastjes waren voor de helft gevuld met hun spullen. We vonden het niet fijn om onze kleren naast die van hun te hangen/neer te zetten, dus hebben we onze kleren in onze tassen gelaten.
Onder de flat is er een parkeerplek waar we ons auto mogen parkeren. De garage is zeer donker met vele onhandige pilaren en bochten. Verder is de parkeerplaats direct naast de deur naar de flat toe, dus iedereen loopt door dat smalle paadje langs je auto. Dus na 2 dagen heb ik ons auto maar tegenover de flat op een gratis algemeen parkeerpleintje gezet.
Saint-Malo is ongeveer 850 km van onze woonplaats. Dit gecombineerd met onze elektrische auto waren we bij vertrek van 7 uur 's ochtends pas rond 18 uur in Saint-Malo. Ondanks eerdere vermelding aan de eigenaren en ook berichten tijdens de heenreis, waren ze niet blij dat we "zo laat" pas aankomen. Toen moesten de borg en de eindschoonmaak kosten contant betaald worden. Dat was ik min of meer vergeten. Alle contant geld bij elkaar kon ik de eindschoonmaak kosten van 70 euro en maar slechts 50 euro borg betalen ipv 150 euro. Ik bod aan om geld te gaan bij pinnen of om het geld over te maken, maar dat hoeft na wat Frans gemopperd niet.

Gezien de reisduur van de heenreis gaven we aan dat we op de laatste dag op tijd weg willen, maar dat was een probleem. Eerst konden ze er niet eerder zijn dan 15 uur want ze wonen ver weg. Toen ik de optie besprak om rond 7 uur weg te gaan en de sleutel in de brievenbus te doen, zodat ze daarna de controle kunnen uitvoeren op eventuele schade en de verrekening van de borg via bankovermaking, werd het pas echt onaangenaam. Dreigingen van meldingen bij gites.nl tot aan dag zeggen tegen mijn ⅓ borg. Uiteindelijk waren de eigenaren bereid om 9 uur af te spreken voor een persoonlijke sleuteloverdracht en controle. Ik hoef denk ik niet aan te geven hoe de sfeer was op de laatste dag.......Juist, zoals Nielson in zijn liedje zong...Het is ijskoud....

6
Reactie van Luc Delamaire

Parfois des personnes affichent leur bêtise et leur nullité, sans le savoir.... c'est exactement ce que reflète le commentaire de cette locataire. Surtout que Susy n'essaye pas de conduire, ou de se garer dans Paris, car Saint-Malo is " a piece of cake" en comparaison. Et merci d'avoir laissé des cheveux sur le sol, dans toutes les pièces... Propreté : Bonjour !!!!

Hier geweest? Schrijf een recensie