Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Guyoche

Bekijk album (32)
/
 

Beschikbaarheid van 'Guyoche'

Gijs en Merel Peeters heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 10 mei 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Guyoche heeft 75 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in augustus 2020

We hadden een heerlijke week in Guyoche. Fijne kamer, heerlijke tuin om boekjes te lezen of zomaar wat te zitten en erg gezellige avonden tijdens de gezamenlijke maaltijden.

9
Bezocht in juli 2020

Zo mooi, zo gastvrij in Frankrijk kom je nergens tegen. Voor ons veel te kort, maar de verhalen van Gijs & Merel maakten alles zo levendig. Gewoon volgend jaar weer.

10
Bezocht in juni 2020

Wij kijken terug op een geweldige week in de gite bij Gijs en Merel. Alles klopte; de entourage, het geweldige huis ( zeg liever kasteel) , en de natuur er omheen. Ook de enorme gastvrijheid van Merel en Gijs was super. We hebben dan ook dankbaar gebruikt gemaakt door vaak aan te schuiven bij het diner 's-avonds, samen met andere gasten.
Voor herhaling vatbaar.
Lenie en Kees Brouwers

10
Bezocht in augustus 2019

Het Paradijs van Gijs en Merel.
Een Oase van rust.
Culinair van eenzame hoogte.
Geborgenheid en gastvrijheid van grote Klasse..
Bertus en Ingrid.

10
Bezocht in september 2019

Ons verblijf op de B&B Guyoche was in elk opzicht geweldig. Dat kwam niet alleen door de schitterende ligging van het landgoed waar reeën ’s morgens de dag aankondigen en de prachtig gerestaureerde herenboerderij, maar vooral ook door de gastvrijheid waarmee Gijs en Merel Peeters ons omringden en de zinvolle informatie die zij ons gaven over interessante historische plaatsen die in de nabije omgeving bezocht kunnen worden. B&B Guyoche was voor ons een oase van weldadige rust waarvan we genoten in de mooie ruime Cider kamer met voortreffelijke bedden en waar we ons Gijs’s culinaire kwaliteiten goed lieten smaken. Kortom een verblijf om naar terug te verlangen.
Dus Gijs en Merel, bedankt en tot ziens!
Magda en Rein

10

Hier geweest? Schrijf een recensie