Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 10 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Ons huis biedt de perfecte combinatie tussen platteland en zee in een ontspannen en warme sfeer. Perfect voor gezinnen met kinderen, koppels en groepen, de woning is 260 m² groot en heeft drie grote tweepersoonskamers en een fantastische slaapzaal met 5 bedden.

Het huis heeft een prachtige eetkamer met een grote eiken tafel. Er is ook een gezellige hoek met een bank en fauteuils voor een mooie open haard. Je kunt ook buiten eten op het overdekte terras met een enorme teakhouten tafel, een barbecue en een prachtig uitzicht op de tuin.

De keuken is onafhankelijk en heeft een bar met krukken - handig om een praatje te maken met de kok! Er is een groot fornuis (pianostijl met oven), een magnetron, een koelkast, een broodrooster, een koffiezetapparaat en een grote gootsteen - alles wat je nodig hebt om voor een menigte te koken! Er is ook een rustieke keukentafel met 6 stoelen, handig voor het ontbijt. Er is ook een open haard met schouw. Vanuit de keuken heb je direct toegang tot de tuin.

De woonkamer is zeer ruim en heeft een grote comfortabele hoekbank, tv, dvd-speler en een geweldige open haard die volgens ons dateert uit de 16e eeuw dankzij het beeldhouwwerk op de indrukwekkende kenmerken.

Alle slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping.

De eerste tweepersoonsslaapkamer heeft een badkamer met douche ensuite en een apart toilet, perfect voor een stel dat privacy wil van de rest van het huis.

De tweede tweepersoonsslaapkamer is erg groot met een kingsize bed en een antieke kaptafel.

De derde slaapkamer is een tweepersoonsslaapkamer met prachtige elementen.

Op de tweede verdieping is er een slaapzaal ideaal voor kinderen met twee antieke tweepersoonsbedden (120cm), drie eenpersoonsbedden, een slaapbank en een paar extra matrassen.

Op dezelfde verdieping is er ook een enorme (6,3m x 6,5m) speelkamer, met een 'babyfoot' tafel, een bank en een zeer comfortabele slaapbank, een tv met dvd-speler en spelletjes (darts, videospelletjes, bordspelletjes).

Badkamers

De badkamer ensuite is gerenoveerd met een hoekdouche, een wastafel, een marinehouten vloer en een houten meubel, met een apart toilet.

De tweede badkamer bevindt zich op de eerste verdieping, ook gerenoveerd met een douche, twee wastafels, opbergmeubels enz. Er is ook een bijkeuken met een wasmachine en droger naast de badkamer.

Onafhankelijke WC op de eerste verdieping

Centrale verwarming op gas, behalve in de keuken en de eerste tweepersoonsslaapkamer die elektrische verwarming heeft

TV, DVD-speler, Wifi, muziekspeler, ruime keuze aan gezelschapsspellen (tafelvoetbal, darts, gezelschapsspellen, videospel Wii),
tafeltennis buiten, een paar fietsen.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Historisch pand
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'La maison du Puits'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Ons huis is een prachtig stenen huisje uit de 16e eeuw, gerenoveerd en liefdevol ingericht, dicht bij de stranden en de Golf van Morbihan.

Rustig gelegen in een mooi en historisch dorp in een prachtige landelijke omgeving. Het dorp Berric heeft alle faciliteiten voor dagelijks comfort. Er is een kleine supermarkt, slagers, bakkers, restaurant en foodtrucks etc.

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn


In Berric is een restaurant op twee minuten lopen van het huis, het 'C-station', dat voordelige maaltijden aanbiedt - moules en frites enz. Er zijn ook regelmatig foodtrucks in het dorp die verschillende opties aanbieden (op dit moment wafels op zaterdag, pastagerechten op zondag, crêpes etc.) Vlakbij in Le Gorvello is een crêperie die in de hele omgeving bekend staat om de kwaliteit van crêpes en galettes (het beste om te reserveren) Verder weg in Vannes (15 minuten rijden) zijn er tientallen restaurants voor alle smaken en budgetten. We bieden een restaurantgids gebaseerd op ons eigen onderzoek in het huis, en kunnen advies geven en reserveringen maken indien nodig.

Wat is er te doen

Er is een ruime keuze aan stranden en activiteiten op het Presqu'ile du Morbihan en in de omgeving. Ons favoriete strand ligt in het charmante dorpje Kervoyal, op 10 minuten van het huis. Binnen 30 minuten rijden zijn er stranden en kustlijnen voor iedereen - ontspannend of actief. Surfen, paddleboarden, windsurfen, zeilen of gewoon een wandeling langs de prachtige kustlijn en zonnebaden. Het is een gebied met voor elk wat wils.

Weg van de kust zijn er prachtige boswandelingen direct vanuit het huis, evenals fietsen, paardrijden, golfen, vissen en tientallen fascinerende en mooie stadjes om te verkennen. Toeristische informatie, evenals restaurantgidsen en suggesties voor dagjes uit zijn beschikbaar in het huis voor jou, of bij ons direct bij aankomst.

Ons huis biedt de perfecte combinatie tussen platteland en zee in een ontspannen en warme sfeer. Veel gasten komen elk jaar terug, het is een gebied dat nooit teleurstelt!

  • Aan fietsroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

De regio Golfe du Morbihan in Zuid-Bretagne heeft voor elk wat wils. Prachtige stranden, een overvloed aan activiteiten, fascinerende steden, meer dan 2000 jaar geschiedenis, ongerepte natuur en bossen, en een benijdenswaardig klimaat, het is moeilijk om je een betere vakantielocatie voor te stellen! Het huis is ingericht en uitgerust met een uitzonderlijk hoge standaard en is goed gelegen in een charmant dorp. Het is dicht genoeg bij de stranden en attracties om een uurtje naar het strand te gaan als je daar zin in hebt, maar het wordt niet overspoeld door toeristen en bezoekers.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 1.000,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

La maison du Puits heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

Prijs per week vanaf

€ 1.350

Prijs per week vanaf

€ 1.350

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie