Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Frans.

Je bent te gast bij

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

L'Ecurie is een ruime gîte met twee slaapkamers op 8.000 m2 platteland.
De begane grond bestaat uit een grote, lichte open woonkamer met houtkachel, keuken en eethoek.
Televisie en dvd-speler met gratis wi-fi verbinding.
De moderne keuken heeft een vaatwasser, elektrische oven met gaskookplaat, magnetron en koelkast met vriesvak.
Boven zijn er twee slaapkamers - een ruime tweepersoonskamer met een kingsize bed (180 cm) en een tweede slaapkamer met een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, en ruimte voor een kinderbedje. Badkamer met verwarmd handdoekenrek.

De gîte heeft een privéruimte om buiten te eten en te barbecueën. Vanaf het terras van L'Ecurie kun je de zon zien ondergaan boven de omliggende velden. Ga picknicken op het grasveld en dineer onder de sterrenhemel.

Onze tuin van 8000 m2 is perfect voor wie gewoon wil luieren en ontspannen, of een boek wil lezen in de schaduw.
L'Ecurie deelt een verwarmd binnenzwembad van mei tot september.
Een groot zonneterras, een overdekte speelkamer en tuinen met uitzicht op het platteland. Perfect voor koppels en gezinnen, Gites Guebernez is de ideale plek om dit mooie en rustige deel van Frankrijk te ontdekken.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Open haard
  • Haardroger
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad

Beschikbaarheid van 'L'Ecurie'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

De gîte l'Ecurie ligt in een rustige landelijke omgeving, omringd door velden en bossen, maar ook op minder dan 15 minuten lopen van het mooie dorpje Ploerdut, met een bakker, kleine winkel, twee restaurants en twee bars. Het heeft een lokale boerenmarkt op vrijdag (brood, crêpes, cider, groenten, gevogelte .......).
We worden omringd door pittoreske middeleeuwse stadjes en dorpjes, met oude kapelletjes en gezellige restaurants. Het nabijgelegen stadje Guémené sur Scorff (10 minuten rijden) is onlangs uitgeroepen tot "Petite Cité de Caractère". Het is beroemd om zijn andouilleworst en duizenden mensen komen hier elk jaar in augustus voor het andouillefestival.

Lac de Priziac ligt op slechts 10 minuten rijden en heeft een klein zandstrand, een speeltuin, picknicktafels en een café/restaurant dat in de zomermaanden geopend is. Het meer is een populaire plek om te kajakken, zeilen en vissen en is omgeven door een wandelpad en een fitnesspad. Er zijn verschillende andere meren binnen 20 minuten rijden van Guebernez, terwijl het grootste meer van Bretagne, Lac de Guerledan, op 30 minuten afstand ligt met verschillende zandstranden, restaurants, cafés en wandel- en fietspaden.

De Blavet vallei op 30 minuten van Guebernez Activiteiten, ontdekking, wandelen, recreatiepark Père Nicolas elektrische boot trip....

Les roches du Diable, la forêt de huelgoat .....

Stranden: de uitgestrekte, prachtige zandstranden van de kust van Morbihan liggen op slechts 40 minuten rijden. Iets verder weg liggen de bekendste badplaatsen van Bretagne: Carnac met zijn beroemde megalithische vindplaatsen, Concarneau met zijn vestingstad, het schiereiland Quiberon en de bruisende havenstad Vannes. Daartussen liggen tientallen schitterende stranden, sommige met zandduinen en andere met rotsachtige inhammen en bekkens.
De eilanden
Neem een boot vanuit Lorient, Quiberon of Vannes naar de eilanden van de Golfe du Morbihan. Ile de Groix, Ile d'Arz, Ile aux Moines en andere eilanden zijn allemaal gemakkelijk bereikbaar voor een dagtocht en zijn populair om hun schilderachtige kustwandelingen, stranden, kleine vissersdorpjes en natuurlijke schoonheid.
Meren

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • In/bij een stad

Recensies

L'Ecurie heeft de afgelopen 4 jaar 5 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.8 sterren
  • 10 sterren

    Besoin de vous ressourcez en famille à la campagne ? Le gite Guebernez est l'endroit idéal ! Muriel & François ont été aux petits soins pour nous et ont tout fait pour que nous nous sentions bien chez eux. Après les journées de visite des sites touristiques proches, la piscine et la salle de jeu sont parfaits aussi bien pour les petits que les grands !!! N'oubliez pas le lac de Guerlédan si vous désirez partager des activités nautiques avec vos enfants.
    En espérant vous revoir très bientôt sans oublier Geoffrey, Mulan et Loula et re-découvrir le gite avec tous vos beaux projets réalisés !
    Alex, Émilie, Vani et Kimi

    Need to recharge your batteries with your family in the countryside? The Guebernez cottage is the ideal place! Muriel & François took great care of us and did everything to make us feel at home. After the days of visiting nearby tourist sites, the swimming pool and the games room are perfect for both young and old!!! Don't forget Lake Guerlédan if you want to share water activities with your children. Hoping to see you again very soon without forgetting Geoffrey, Mulan and Loula and re-discovering the cottage with all your beautiful projects!
    Alex, Émilie, Vani and Kimi

  • 9 sterren

    Fijne plek, modern huisje en ideaal voor jonge kinderen (heel veel speelgoed) en ook voor oudere kinderen (speelhonk). Prima zwembad voor een verfrissing en genoeg te doen in de buurt - vaak wel eventjes rijden maar de omgeving maakt dat alleen maar plezierig. De eigenaren zijn zeer behulpzaam en kunnen je de juiste tips geven voor activiteiten in de buurt! Een aanrader als je rust zoekt met jonge kinderen maar toch op avontuur wil.

  • 10 sterren

    Charmant en zeer compleet huisje, met fijn zwembad. Bijzonder aardige eigenaren! Mooie omgeving, wel ver van de kust. Mooie wandelroutes direct vanuit het huisje. Een aanrader!

Culinair en wijn

Op een klein stukje lopen ligt het charmante dorpje Ploerdut, met een bakker, twee bars en twee restaurants, waarvan er een een populaire lunchplek is, allemaal rond een mooi kerkplein. Het restaurant en de bar, Chez Marie Thé, is het middelpunt van het dorp en trekt zowel de lokale bevolking als toeristen vanwege de eenvoudige maar stevige lunches die slechts €14 kosten voor drie gangen en wijn.
We kunnen een aantal familierestaurants in de buurt aanbevelen. In het nabijgelegen Guémené sur Scorff wordt de Auberge des Trois Marchands beschouwd als een van de oudste herbergen van Bretagne, terwijl de bistro Aux Sabots Rouges hard op weg is een andere goede plek om te eten te worden.
Geniet van zeevruchten, vooral oesters, sint-jakobsschelpen en kreeft, in een van de vele restaurants langs de kust. Als je van oesters houdt, mag je een dagtocht naar de monding van Belon niet missen, waar je verse oesters kunt kopen en ze aan het water kunt opeten met knapperig brood en een glas wijn.
De regio staat bekend om zijn traditionele crêpes en galettes (hartige pannenkoeken), die je kunt wegspoelen met een kop Bretonse appelcider. De stad Quimper (1 uur rijden) heeft tientallen crêperies verspreid over mooie geplaveide pleinen.
In Bretagne worden het hele jaar door festivals georganiseerd, van een avondje moules frites in het plaatselijke dorp tot het beroemde jaarlijkse Keltische muziekfestival in Lorient. Een van de meest spectaculaire evenementen in de regio is het Son et Lumière, gehouden op 15 augustus in de Abbaye de Bon Repos, aan de oevers van het meer van Guerledan, op 30 minuten rijden van Guebernez. Met de ruïnes van de abdij als achtergrond wordt het verhaal van Bretagne verteld met behulp van 400 acteurs, paarden, vee, honden en een adembenemend podium, licht- en geluidseffecten. Het is een show die je niet mag missen.

Wat is er te doen

Wandelen
Dit deel van Bretagne is perfect voor wandelaars, die de prachtige kustlijn van Morbihan, het platteland, de meren, rivieren, kanalen, bossen, oude kapellen en middeleeuwse stadjes en dorpjes komen verkennen. Er zijn veel mooie wandelingen, waarvan sommige bewegwijzerde routes hebben. De rustige lanen rond Guebernez zijn ook perfect om te hardlopen.
Fietsen
Dit deel van het land is goed uitgerust voor deze sport, met open wegen om te hardlopen, kanaal- en rivierroutes om rustig te fietsen en groene wegen om te mountainbiken. Neem je eigen fietsen mee. In Ploërdut worden in de zomer een aantal wielerwedstrijden gehouden en om de drie jaar komt de Tour de France in de buurt langs.
Watersport
Bretagne wordt aan drie kanten omringd door de zee, is bezaaid met meren en wordt doorkruist door kanalen. Enkele van de beste visscholen van Frankrijk zijn te vinden aan de kust van Morbihan. Bij het nabijgelegen Lac de Priziac en Lac de Guerledan kun je kano's, kajaks, waterski's, waterfietsen en zeilboten huren en les nemen. Het Canal de Nantes à Brest is een populaire plek om te kanoën en kajakken. Het loopt door een aantal van de mooiste steden en dorpen van Bretagne. Bretagne is een uitstekende visregio, zowel aan de kust als op het platteland.
Kunst en cultuur
Kunstliefhebbers moeten naar Pont Aven (1 uur) of St Goustan in Auray (50 minuten), beroemd om hun galerieën. Pont Aven was een favoriete plek van de post-impressionistische schilder Paul Gauguin. Hij stichtte hier een kunstschool en het Musée des Beaux-Arts in de stad stelt zijn werk tentoon naast tentoonstellingen van moderne kunst.
Activiteiten in Guebernez
Verwarmd zwembad van mei tot september.
Onze overdekte speelkamer heeft een tafeltennistafel, bokszak en tafelvoetbal.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute

Wat je ook moet weten...

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in Guebernez. Hier zijn enkele reacties van onze vorige gasten:
Alex, Emelie
"Als gezin nieuwe energie opdoen op het platteland? Gite Guebernez is de place to be! Murielle & François hebben goed voor ons gezorgd en er alles aan gedaan om ons thuis te laten voelen. Na een dagje sightseeing zijn het zwembad en de speelkamer perfect voor jong en oud! Vergeet het meer van Guerlédan niet als je wateractiviteiten wilt delen met je kinderen.
We hopen jullie snel weer te zien, en niet te vergeten Geoffrey, Mulan en Loula, en we hopen jullie terug te zien in de gite met al jullie prachtige projecten voltooid!
Alex, Émilie, Vani en Kimi

"Met het gezin nieuwe energie opdoen op het platteland? De Guebernez gite is de ideale plek! Murielle & François hebben goed voor ons gezorgd en er alles aan gedaan om ons thuis te laten voelen. Na de dagen van het bezoeken van toeristische trekpleisters in de buurt, zijn het zwembad en de speelkamer perfect voor jong en oud!!! Vergeet het meer van Guerlédan niet als je wateractiviteiten wilt delen met je kinderen. Ik hoop jullie snel weer te zien zonder Geoffrey, Mulan en Loula te vergeten en het huisje met al jullie mooie projecten opnieuw te ontdekken!
Alex, Émilie, Vani en Kimi
Mick, Judith, Sam en Vicky, Sint Geertruid, Nederland:
"We hebben een heerlijk verblijf gehad in jullie paradijsje.
Sarah, Dizzy, Dax, Arlo en Darcey, Londen:
"Bedankt voor een werkelijk fantastische vakantie. We vinden Guebernez absoluut prachtig en wat jullie met de plek hebben gedaan is echt geweldig!"
Les Nugent, Bolton:
"Aardige mensen, heerlijke plek. We vonden zoveel te doen. Gewoon een perfecte vakantielocatie."
Deb, Rob, Katie en Jacob:
"Onze vakantie was geweldig, het huisje is fantastisch,
Rachel, Rob, Cara, Charlie en Ruby Robinson, Sheffield:
"Magische tijd en fantastische locatie - bedankt!"
Marc, Jess, Ioli en Osian, Cardiff:
"Geweldige gite in een prachtig deel van Frankrijk. We hadden een fantastische gezinsvakantie. Bedankt - we komen volgend jaar terug!"
Sinead, Billy, Alice en Emily, Kilkenny:
"We hadden een heerlijk verblijf bij jullie allemaal in Guebernez. Het huisje en de omgeving zijn prachtig - zo ontspannend en er is voor alles gezorgd."

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Kortingen zijn beschikbaar voor langere huurperiodes.
Beddengoed is bij de prijs inbegrepen.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 175,00
  • Handdoeken - per persoon (optioneel) € 5,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 500

Prijs per week vanaf

€ 500

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie