Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Nicola Harrington

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enig verkeer

Les Hortensias is volledig gerenoveerd volgens de hoogste normen, ingericht en gemeubileerd in een moderne, maar comfortabele stijl...
In de ruime, goed uitgeruste keuken vind je alles wat je nodig hebt, zoals een magnetron, koelkast met vriesvak, fornuis, oven, wasmachine en vaatwasser.
De grote open woon-/eetkamer met uitzicht op het zuiden heeft comfortabele leren banken met een televisie die zowel Franse als Britse satellietzenders ontvangt, zodat je je favoriete programma's nooit hoeft te missen.
Er is ook een doucheruimte en toilet beneden.
Boven heeft de grote slaapkamer een groot comfortabel queensize bed (160cm * 200cm) zodat je een uitstekende nachtrust krijgt.
De slaapkamer met twee eenpersoonsbedden heeft twee eenpersoonsbedden.
Er is ook een toilet boven.
De traditionele eiken vloeren vormen het perfecte contrast met de moderne inrichting.
Houd contact met de buitenwereld met gratis, onbeperkt WiFi.
Voor degenen die op zoek zijn naar rust en ontspanning zijn er buiten in de tuin ligstoelen, tuinmeubilair en natuurlijk een BBQ voor die warme zomeravonden.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Les Hortensias'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het ligt hier allemaal op u te wachten, schone zandstranden, schaduwrijke boswandelingen, traditionele dorpsfeesten, fantastische restaurants en historische Bretonse steden.

Door de nabijheid van de kustplaats Vannes heerst er een microklimaat, waardoor het weer over het algemeen warmer is en er minder regen valt dan in Noord-Bretagne.

Hoewel het in wezen een landelijk gebied is, liggen de grote steden Vannes en Rennes op slechts 40 minuten rijden.

Geniet van het langzame, trage levenstempo waar een lunchpauze van twee uur nog steeds verplicht is!

  • Landelijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Les Hortensias heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    everything was fine!

Culinair en wijn

Kom Zuid-Bretagne verkennen en ontdek de middeleeuwse stadjes, de kilometerslange witte zandstranden en de bruisende markten.

Bezoek Vannes en slenter door de kwantitatieve geplaveide straatjes en verken alle gespecialiseerde ambachtelijke winkels - window shopping op zijn best. Er zijn restaurants en cafés in overvloed, maar wees gewaarschuwd: de menu's zijn allemaal zo goed dat het onmogelijk is om te kiezen.

Vlakbij ligt de enorme prachtige baai van de Golfe du Morbihan met honderden kleine eilandjes en schone witte zandstranden. Het gebied is een beschermd vogelgebied. Huur een verrekijker bij het reservaat en bekijk de vogels vanuit speciaal gebouwde schuilplaatsen in het nabijgelegen moerasgebied.

Maak een korte boottocht naar het Ile aux Moins en verken de kronkelige paden en oude gebouwen. Bestel oesters of mosselen op de kade en proef de sfeer van een echte vissershaven.

Wandelen is zo gemakkelijk in Bretagne. Boswandelingen, jaagpaden, in onbruik geraakte spoorwegen of bewegwijzerde wandelingen, het kan hier allemaal. Ons naburige dorp herbergt enkele mysterieuze staande stenen en het bos eromheen is een doolhof van intrigerende paden en sporen.

Op 30 minuten rijden (24 km) bereikt u het hart van het bos van Brocéliande. Hier wordt u ondergedompeld in de natuur, verhalen en legenden. U treedt in de voetsporen van ridder Lancelot en de tovenaar Merlijn en ontdekt meer over de feeën Viviane en Morgane. Het bos van Brocéliande is echt een plek waar je kunt dromen en je kunt voorstellen hoe het was in de tijd van koning Arthur.

Vergeet het eten niet........Waar anders ter wereld kunt u genieten van een uitstekende driegangenlunch voor 15 euro. Er zijn tal van lokale restaurants die allemaal een traditionele keuken serveren.

Wat is er te doen

  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

Omdat we in het volgende dorp wonen zijn we altijd beschikbaar als u vragen heeft over de gite of de omgeving.
Aarzel niet om een e-mail te sturen of te bellen, voor de grote en de kleine dingen, zoals waar we het BESTE stokbrood kunnen krijgen!

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Water, gas en elektriciteit worden ook gratis verstrekt.

De verwarming is gratis van 15 oktober tot 15 april.
Vanaf 29 april kan er voor 8 euro per dag worden verwarmd.

Als u een fervent wandelaar/fietser bent, vraag dan naar ons gratis wandelpakket.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 550

Prijs per week vanaf

€ 550

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.