Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Elena and Scott

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 7 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Overzicht
La Barauderie biedt luxe vakantiehuizen in de Loire-vallei binnen ons exclusieve, private en authentieke domaine van zeven hectare. Gelegen in het glooiende landschap biedt La Barauderie prachtige accommodatie, ruimte om te verkennen en te ontspannen en nog veel meer. De twee vakantiehuizen samen hebben 6 slaapkamers voor maximaal 14 personen, elk met en-suite faciliteiten.

La Barauderie is een oud gehucht gebouwd over twee waterbronnen dat dateert van voor de oudste vermeldingen in Frankrijk. Naast de prachtige vakantiehuizen, heeft het gehucht alle karakteristieken van deze oorsprong behouden, inclusief de rudimentaire molen, pigonnier, broodoven, wijnpers en uitgestrekt terrein. Beter nog, al deze kenmerken zijn voor u te bezoeken, te verkennen en te genieten van het bieden van unieke ruimtes en het omlijsten van spectaculaire uitzichten waar u ook bent in het domaine.

Het domaine is gecentreerd rond twee omsloten binnenplaatsen met uitzicht op onze vallei en het regionale bos achter ons en biedt privacy voor volwassenen en ruimte voor de kleintjes om rond te rennen en te spelen.

Binnen de binnenplaatsen heeft La Barauderie een groot verwarmd zoutwater zwembad compleet met houten ligstoelen en een ruim terras om buiten te eten met een prachtig uitzicht over de vallei waar de zon 's avonds ondergaat.

Buiten de binnenplaatsen kunt u genieten van het uitgestrekte terrein van La Barauderie's domaine. De grote tuin loopt uit op een meertje met een roeiboot voor de avonturiers. Voorbij het meer kunt u onze boomgaarden en weiden verkennen en de beek die erlangs stroomt. Afzonderlijk kunt u genieten van onze potager, het beboste kippenverblijf en een verscheidenheid aan buitenruimtes met zon en schaduw voor iedereen. Voor de kleintjes is er een speeltuin met schommels, een glijbaan en een trampoline.

Op de binnenplaatsen en in de tuinen vindt u verschillende zit- en relaxplekken, zodat er voor iedereen voldoende ruimte is, of u nu op zoek bent naar een plek om met vrienden en familie te genieten of naar wat rustige contemplatie.

Onze twee luxe vakantiehuizen bieden ruimte, stijl en comfort in onze liefdevol gerestaureerde oude boerderijgebouwen. La Bausse (de grootste) en La Grange.

La Bausse
De grote woon-eetkamer en keukenruimte heeft een kathedraalplafond op dubbele hoogte met ruimte en licht in een ruimte waar het hele gezin de hele dag van kan genieten. Het huis heeft twee king size slaapkamers met en-suite douche faciliteiten. Een van deze kamers is op de begane grond voor gemakkelijke toegang. De derde slaapkamer is een twin kamer met en-suite bad / douche. We kunnen dit regelen met ofwel 2 tweepersoonsbedden of maximaal 4 eenpersoonsbedden met de beste pasvorm van uw wensen. Er is ook een slaapbank is beschikbaar op de mezzanine.

We zijn omringd door heerlijk en inspirerend eten en drinken en de keukens zijn uitgerust om u te helpen er het beste van te maken. Dit omvat een volledig assortiment van potten, pannen en gereedschap om ontluikende MasterChefs tevreden te stellen, gecombineerd met moderne gemakken van vaatwassers, magnetrons en broodroosters om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw tijd hier haalt. Er zijn barbecuefaciliteiten beschikbaar om optimaal van de zon en de buitenruimte te kunnen genieten.

De grote eettafel biedt plaats aan 14 personen, en het grote terras buiten biedt plaats aan 18 personen met uitzicht over de vallei.

Woonkamer
In de grote leefruimte met kathedraalplafond bevinden zich de keuken, eet- en woonruimte met voldoende ruimte. In de woonkamer staan grote banken en fauteuils rondom een grote houtkachel.

Verwarming
Centrale verwarming op stookolie, vloerverwarming in de woonruimte en een grote houtkachel ook in de woonruimte.
Er is een aparte grote elektrische warmwatertank die zorgt voor voldoende warm water voor alle gasten.

La Grange
La Grange heeft een grote woonkamer en een volledig uitgeruste keuken/eetkamer. Boven zijn 3 slaapkamers, 2 kingsize kamers, een met een eigen badkamer met douche en de andere met een Jack en Jill badkamer die aansluit op de derde slaapkamer met een stapelbed, ideaal voor de kleintjes.

Keuken en eetkamer
De keuken is uitgerust met een volledig assortiment potten, pannen en keukengerei om toekomstige meesterkoks tevreden te stellen, gecombineerd met moderne gemakken zoals vaatwassers, magnetrons en broodroosters om ervoor te zorgen dat u het meeste uit uw tijd hier haalt. Er zijn barbecuefaciliteiten beschikbaar om optimaal van de zon en de buitenruimte te kunnen genieten.

De keuken/eetkamer heeft een tafel voor 6 personen en buiten kunt u dineren op het zonneterras aan de voorkant van het huis.

Woonkamer
De woonkamer heeft een grote bank en de originele kenmerken van de kalverstal, inclusief de voederbak.

Verwarming
Elektrische verwarming in alle kamers
Er is een aparte grote elektrische warmwatertank die zorgt voor voldoende warm water voor alle gasten.

Vermaak
High speed Wi-fi is beschikbaar in alle huizen en op de binnenplaatsen, bij het zwembad en in de tuin.
UK satelliet kanalen kunnen bekeken worden op een grote LCD televisie samen met een blu ray disc speler.

Luxe beddengoed en handdoeken zijn inbegrepen, evenals badlakens voor bij het zwembad.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Ecologisch
  • Geschikt voor grote groepen
  • Veilig voor kleine kinderen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Moestuin
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • Table d'hôtes
  • TV
  • Internet
  • Boot bij huis
  • Open haard
  • Haardroger
  • Bad
  • Met zwembad
  • Verwarmd zwembad
  • Oplaadpunt

Beschikbaarheid van 'La Barauderie'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

La Barauderie is gebouwd in het oude gehucht met de naam Barauderie, gebouwd boven twee waterbronnen, die dateren uit Frankrijks vroegste geschreven geschiedenis. Je vindt hier naast een heerlijk vakantiehuis ook alle oorspronkelijke karakter terug, waaronder de watermolen, duiventoren (pigeonnier), broodoven, wijnpers en uitgestrekt terrein. Je mag deze naar hartelust bekijken en rondstruinen op het terrein om de unieke plekjes en de spectaculaire uitzichten te bekijken.
Het domein is gecentreerd rond twee gesloten binnenplaatsen die uitkijken over onze vallei en het regionale bos dat buiten ons ligt. Het biedt privacy voor volwassenen en ruimte voor kleintjes om rond te rennen en te spelen.
Binnen de binnenplaatsen heeft La Barauderie een groot verwarmd zwembad met zout water, compleet met houten ligstoelen en een ruim buitenterras met een prachtig uitzicht over de vallei waar de zon ondergaat in de avond.
Buiten de binnenplaatsen kun je genieten van het uitgestrekte terrein van La Barauderie's domein. De grote tuin leidt naar een meertje met een roeiboot voor de avontuurlijke. Voorbij het meer kun je onze boomgaarden en weiden verkennen en de beek die daarlangs loopt. Ook is er de groentetuin, de bosrijke kippenren, de kruidentuin en een verscheidenheid aan buitenruimtes met zon en schaduw voor iedereen. Voor de kleintjes is er een speeltuin met schommels, een glijbaan en een trampoline.
Je zit hier in het natuurpark van Anjou-Touraine met enkele van de beste wijngaarden in Frankrijk, omringd door de beroemde kastelen van de Loire waar koningen, filosofen en schrijvers hebben gewoond. La Barauderie ligt dicht bij alles wat de prachtige Loire te bieden heeft en biedt toch een exclusieve eigen wereld, ver verwijderd van de drukte.
Door de binnenplaatsen en tuinen is er een verscheidenheid aan zit- en ontspanningsruimtes, zodat er meer dan genoeg ruimte is voor iedereen.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

La Barauderie heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Nous avons passé à 15 personnes, un super moment dans cette charmante propriété. Elena et Scott nous ont reçu chaleureusement avec toute leur attention et gentillesse.
    Scott nous a préparé 4 excellents Barbecue aux charbons de bois, dont il a le secret. Sa cuisine était vraiment un régal, le vrai savoir faire d'un champion. La propriété est très agréable à vivre pour adultes et enfants. Les alentours sont à visiter, notamment l'Abbaye Royale de St-Michel de Bois-Aubry où se trouve la tombe de Yul Brynner. Bref, une adresse à conserver !!

Culinair en wijn

Champion de France de Barbecue - enjoy meals all cooked over woodfire just for you and your group with our onsite restuaration
Lokale wijnen - Vin de Touraine en wijnen uit de Loire-vallei
Touraine, de lokale wijnregio heeft een dozijn AOC-wijnen:
Rode wijnen: Chinon, Bourgueil, Saint-Nicolas-de-Bourgueil, Touraine-Chenonceaux, Touraine-Amboise ...
Witte wijnen: Vouvray, Montlouis-sur-Loire, Touraine Sauvignon ...
Rosé-wijnen: Touraine Noble Joué, Touraine Azay-le-Rideau ...
Met bubbels of zonder, droge, halfdroge of zoete, tanninerijke of meer fruitige Touraine-wijnen - er is een verrassend grote verscheidenheid. Deze genereuze en authentieke wijnen zijn de perfecte aanvulling op je maaltijd. Zowel beginners als kenners zullen de gulle smaken van deze wijnen waarderen.
Voorbij Touraine is het Loiredal een enorm belangrijk wijnbouwgebied in Noord-Frankrijk. Van sprankelende rosé tot witte Pouilly-Fumé en Anjou rood, de wijnen hebben allemaal een gemeenschappelijk karakter: ze zijn licht, delicaat, verfrissend en charmant.
Dit is de thuisbasis van andere grote namen zoals Sancerre, Pouilly-Fumé en Vouvray, maar er groeien ook ongebruikelijke rassen zoals Melon de Bourgogne en Pineau d'Aunis. Loire-rode wijnen worden meestal gemaakt van Cabernet Franc, terwijl de blanken Chenin Blanc of Sauvignon Blanc zijn.
De keuken van Touraine en de Loire-vallei
De regio staat bekend om zijn geitenkazen met drie AOC's in de Indre en de Loire en op korte afstand van La Barauderie. De bekendste hiervan is Saint Maure de Tourraine, binnen 15 minuten rijden kun je een aantal geitenkaasboeren bezoeken en de verbazingwekkende verscheidenheid aan kazen proeven die ze produceren.
Rillettes de Tours is een andere lokale specialiteit met AOC. Dit wordt gemaakt van varkensvlees en is vergelijkbaar met paté, normaal gesproken op brood of toast, heerlijk bij een glas lokale wijn.
Le nougat de Tours is lokaal gebakje dat met fruitcoulis en abrikozenjam wordt gevuld en met een amandelmakaronkorst wordt afgedekt.
Er is een verrassend aanbod van gewassen rondom La Barauderie, bijvoorbeeld een saffraanboerderij en een aantal aspergeproducenten en truffelproducenten. Ons dorp, Marigny-Marmande, heeft tot en met december een truffelmarkt die internationale aandacht trekt.

Wat is er te doen

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 500,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 5.500

Prijs per week vanaf

€ 5.500

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie