Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Deze advertentie is automatisch vertaald door DeepL.com. De brontaal was Engels.
Nadine and Simon Castleman

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 6 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving met enige landbouwactiviteit

Bij La Prairie Étoilée gaat het erom de stekker uit de dagelijkse wereld te trekken, uw batterijen op te laden en opnieuw contact te maken met uzelf, elkaar en de natuur.

Hier vindt u prachtige ruimtes, zowel binnen als buiten, om u te helpen de beste elementen van off grid leven te ervaren met luxe accenten en een comfortabele omgeving. Creëer prachtige herinneringen terwijl u zich onderdompelt in de natuur, op verkenning gaat en op avontuur gaat, en door gewoon bij het vuur te zitten en naar de sterren te staren!

De accommodatie

Uw tent is perfect gepositioneerd op een eigen plek in een weiland met wilde bloemen. In de lichte en ruime tent vindt u een volledig ingericht interieur met een luxueus bed en een comfortabele bank, allemaal ontworpen om u te helpen ontspannen en te genieten van elk moment van uw verblijf. Alle verlichting werkt op zonne-energie en er zijn accu's in de tent voor het opladen van lichten, telefoons en ventilatoren. De tent is uitgerust met een houtkachel en voor het geval dat...

Uw eigen, sprankelend schone badkamer met grote pluizige badlakens en gratis toiletartikelen ligt op korte afstand van uw tent. In hetzelfde gebouw vindt u drinkwater en afwasgelegenheid.

Binnen uw al fresco leefruimte, naast uw tent, is er een goed uitgeruste zomerkeuken met eetruimte. Er is een gasfornuis en alles wat u nodig heeft om zelf te koken (inclusief champagneflessen), een ligweide met ligstoelen, parasol en uw eigen kampvuur, perfect voor een barbecue, het roosteren van marshmallows en om de hele nacht bij de sterren te zitten kijken!

Faciliteiten ter plaatse
- Gratis parkeren - Bij aankomst kunt u uw parkeerplaats oprijden en u voelt dat u tot rust komt als u uit de auto stapt.
- Fietsenstalling - Als u uw eigen fietsen hebt meegebracht, kunt u ze hier veilig opbergen.
- Tuin en zwembad - Naast uw eigen persoonlijke buitenruimte is er een gemeenschappelijke tuin met zwembad.
- Table d'hôtes met vergunning - voor een authentieke table d'hôtes dinerervaring laat u de chef-kok het diner voor u beiden bereiden; het is gewoon een wandeling over het weiland naar de vergunde Dining Barn.
- Tandem fietsverhuur - alles op La Prairie Étoilée is speciaal voor twee, zelfs de fietsverhuur! Beleef een leuk avontuur, verken de omgeving op een mooie, comfortabele fiets gemaakt voor twee!
- The Little Shop - We hebben een klein winkeltje voor basisbenodigdheden, koude dranken, wijn, bier, cider, ijslolly's en meer!
- Heerlijk ontbijt, barbecue en picknickpakketten zijn te bestellen.
-Aanvullende diensten - Om u te helpen vieren kunnen we bloemen, champagne & bloemblaadjes, een feestelijke taart, wijn en kaas tasking tours en zelfs een paar fotoshoot regelen.

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • Ecologisch
  • Alleen volwassenen
  • Moestuin
  • Table d'hôtes
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'La Prairie Étoilée '

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

We zijn in het hart van het Franse platteland, een zeer rustige landelijke omgeving omgeven door landbouwgrond (landbouw, koeien en schapen) in Indre, binnen de oude provincie Berry. Goed gelegen om te verkennen, maar buiten de gebaande paden. Wandel- en fietsroutes liggen voor de deur.
Het mooie dorp heeft 3 bewegwijzerde wandelroutes, een kunstenaarsatelier/galerie, verhuur van e-bikes en een al fresco bar (donderdag tot zondag) tijdens de zomermaanden.

Binnen 15 tot 30 minuten rijden zijn meren voor ontspanning, zwemmen, kajakken en andere watersporten. Er zijn prachtige dorpen, kastelen en veel culturele en eigenzinnige plaatsen om te bezoeken in de omgeving.

Dichtstbijzijnde steden voor voorzieningen:-
Crevant op 6 km afstand heeft een kleine winkel, slagers, bakkers, postkantoor en bar/restaurant. De dichtstbijzijnde stad is Airgurande op 7 km afstand met een breed scala aan onafhankelijke winkels, waaronder bakkers en slagers, bloemisten etc, een paar bars en supermarkten en een levendige markt op vrijdagochtend. La Chatre ligt op 19 km afstand, een grotere stad met middeleeuwse wortels, het heeft een aantal supermarkten, winkels, cafés, bars en restaurants.

We hebben een kleine honesty shop op het terrein en veel eetgelegenheden als u wilt blijven zitten en ontspannen in de rustige omgeving.

  • Landelijk
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

La Prairie Étoilée heeft de afgelopen 4 jaar 1 recensie gekregen met een:

10 sterren
  • 10 sterren

    We had a great relaxing time at la prairie. The tent is really amazing, beautiful and well equipped. Cooking on the campfire with the dutch oven brought us a new experience and we enjoyed it!!
    The area is nice to discover by car, but the best is to relax and enjoy a long breakfast, prepared by Nadine & Simon, followed with a swim in their pool, or in one of the nearby lakes (they are happy to guide you to the best pearls in the neighborhood).
    And the cherry on the cake is definitely the table d’hote!
    You will not regret booking your stay here!

Culinair en wijn

We hebben een table d'hôtes met vergunning waar Simon, de chef-kok, een paar avonden per week kookt (reservering vooraf is noodzakelijk). Schuif aan voor een aperitief, gevolgd door een drie- of viergangendiner van restaurantkwaliteit. We kunnen ook zorgen voor heerlijke ontbijtmanden, picknicks, barbecue pakketten koken op het kampvuur.

Er zijn 10 restaurants binnen bereik die in de Michelin gids staan, waarvan twee met Michelin sterren. Er zijn natuurlijk nog veel meer authentieke kleine eetgelegenheden in de nabijgelegen steden en dorpen en aan het meer.

U kunt ook een aantal plaatselijke producenten van wijn, geitenkaas, slakken, bier en groenten in de omgeving bezoeken en kopen op de plaatselijke markten (vrijdag, zaterdag, dinsdag en woensdag) of, als uw bezoek niet samenvalt met de marktdag, zijn er onafhankelijke winkels die gespecialiseerd zijn in plaatselijke biologische producten en specialiteiten.

Wat is er te doen

De Indre is een prachtig ongerept gebied van Frankrijk op het meest zuidelijke punt van de regio Centre Val de Loire, dit is Frankrijk buiten de gebaande paden. Er zijn veel mogelijkheden voor autovrije dagen met een aantal wandelroutes vanaf de camping, waaronder wandelingen met ezels! We hebben ook tandemfietsen te huur op de camping voor een leuke manier om de omgeving te verkennen - of neem uw eigen fiets mee!

Op de grens van Creuse en Indre zijn we goed gelegen om de oude provincie Berry en de Limousin te verkennen. Met de auto heeft u gemakkelijk toegang tot vele meren waar u kunt zwemmen, kajakken en vissen - zelfs waterskiën, opblaasboten en boottochten. Er is ook een golfbaan en Spa in de buurt.

Er zijn veel culturele en historische plaatsen om te bezoeken, twee van de mooiste dorpen van Frankrijk, unieke musea, oude met fresco's versierde kerken, kastelen, tuinen en de steden Chateauroux, Gueret en Bourges zijn binnen handbereik. Brocantes en marchés zijn er ook in overvloed. U kunt de meeste dagen een andere marché bezoeken en in de zomermaanden hebben de dorpen, naast de brocante winkels die het hele jaar open zijn, hun jaarlijkse evenementen waar de straten vol staan met kraampjes met curiosa en antiek.

Er is hier een overvloed aan wilde dieren en veel parken, waaronder het Parc des Parelles en het Regionaal Natuurpark van Brenne, waar u ze kunt zien. Dit is ook een gebied met een grote donkere hemel, dus 's nachts sterren kijken is het perfecte tijdverdrijf. We hebben zelfs een gratis gids om u te helpen het meeste uit uw verblijf te halen en we staan klaar om u te helpen die verborgen juweeltjes te vinden!

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

In één oogopslag...
Luxe kamperen in Frankrijk
Een weg-van-alles luxe glamping ervaring
Exclusief voor volwassenen
Gelegen in een grote ongerepte weide op het serene Franse platteland
Mooie, ruime tentaccommodatie voor een comfortabel verblijf in de natuur
Kingsize bedden en luxe beddengoed voor een heerlijke nachtrust
Exclusief voor jou, badkamer en self catering faciliteiten
Eigen kampvuur om marshmallows te roosteren en sterren te kijken!
Klein dompelbad ideaal om af te koelen op een warme zonnige dag
Optioneel heerlijk ontbijtpakket
Vergunninghoudende table d'hôtes ter plaatse voor authentieke eetervaringen
Speciale parkeerplaats op het terrein
Autoloze dagen, wandelingen en fietsroutes van buitenaf
Tandemfietsverhuur en picknickpakketten beschikbaar
Op korte afstand van meren om te zwemmen, vissen, kajakken en waterskiën.
Goed gelegen voor het verkennen van Indre en de bredere provincie Berry en de Creuse, Limousin.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Luxe beddengoed en handdoeken voor de douche en het zwembad worden per verblijf verstrekt, samen met veel kleine extra's om je verblijf speciaal te maken!
We hanteren een minimum verblijf van twee nachten.

Prijs is inclusief

Schoonmaakkosten, Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 200,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 695

Prijs per week vanaf

€ 695

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.