Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Peter en Nancy Lieshout-Beukema

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

In het hart van Frankrijk, op 750 km van Utrecht, vind je ons huis dat we graag met je willen delen, Domaine Savoir Vivre. Een fijne plek op het platteland (a la campagne) van Frankrijk. We hebben twee 2 persoons gîtes en een 4 persoons gîte. Daarnaast een heerlijk zwembad met ligbedden om af te koelen in de warme zomer. We hebben een ruime tuin met meerdere zitjes. Ga lekker zitten of eten waar jij wilt! Vooral de zonsondergang is elke avond fascinerend. De gîtes zijn voorzien van een boxspring bed van 2.00 bij 1.60, (Le Garage is 4 persoons en heeft een slaapbank) badkamer met douche, toilet en wastafel. Keuken met 2 pits kookplaat, koelkastje met vriesvak, Nespresso koffiezetter en waterkoker. Natuurlijk zijn alle pannen, borden en bestek aanwezig in de keuken. Ook een tafel met eetkamerstoelen en 2 fauteuils ontbreken niet in de woonkamer. Voor je huisje, onder de overkapping, staat een luxe lounge set. Bad-, bed- en keukenlinnen is inclusief.

In de omgeving vind je gezellige dorpjes zoals St Sévère sur Indre, La Châtre, Montluçon en Boussac. Ook op 45 minuten rijden 1 van de mooiste dorpjes in Frankrijk, Gargilesse-Dampierre. Zeker het bezoeken waard! De omgeving is landelijk en glooiend, Limousin koeien in de wei. we kunnen je allemaal vertellen waar je heen kunt gaan maar dat vertellen we je graag op onze domaine of ga zelf op ontdekking, wandelend of met de auto, de landkaart van de omgeving ligt in je gîte. Ontdekken doen wij nog steeds elke keer als wij er zijn. Als je van watersport houdt is er op 20 minuten afstand Pouligny Notre Dame, een watersport meer waar je kunt zwemmen en waterskiën. Een stukje verder Crozant, in de vallei van de schilders. Ook Lac d'Eguzon om waterfietsen en fluisterbootjes te huren. Hier zijn ook gezellige terrasjes aan het water. Iets dichter bij huis, het recreatie stuwmeer van Sidiailles, hier kan je ook waterfietsen huren en mooi wandelen en zwemmen. Tussen de bomen en over het meer is er een outdoor activiteit, een boomklimparcours met tokkelbanen. Als laatste mogen La Toulx St Croix en Les Pierres Jaumâtres niet ontbreken in je agenda. Mooie plekken met prachtig uitzicht.

Wij zeggen vaak "Domaine Savoir Vivre is de rustplek in je vakantie". Vanuit onze locatie is er genoeg te doen! Wil je dat niet? Blijf lekker bij je gîte en geniet van de rust, ruimte en het Zwembad....

Groetjes Peter en Nancy Lieshout-Beukema

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Huisdier welkom
  • TV
  • Met zwembad

Beschikbaarheid van 'Domaine Savoir Vivre - le Garage'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Domaine Savoir Vivre ligt op een heuvel. Dat zie je pas als je in onze tuin staat en het land aan de westkant naar beneden ziet gaan. Prachtig ruim uitzicht met fascinerende zonsondergangen. Je hebt een ruime tuin tot je beschikking, evenals een boomgaard om lekker in de schaduw je boek te lezen, goede gesprekken te voeren, genieten van je wijntje en de rust of om even lekker weg te mijmeren. Op 20 minuten auto rijden ligt Boussac. Daar kan je je boodschappen doen en een terrasje pakken. Iets verder La Toulx St Croix, een prachtige uitkijktoren. Daar in de buurt Les Pierres Jaumâtres, de hunnebedden van Frankrijk. Het meer van Sidiailles om lekker te zwemmen en een waterfiets te huren. Je kan daar ook wandelen en er is een tokkelbaan over het meer. Montlucon, een grotere stad met zijn vakwerkwoningen. Westelijk ligt 1 van 100 mooiste Franse dorpjes, Gargilesse Dampierre. De route daar naartoe is prachtig. Langs het Lac d'Eguzon waar je ook waterfietsen kunt huren en kunt zwemmen. In je gîte hebben wij een gedetailleerde kaart liggen van de omgeving en kan je gebruiken tijdens je verblijf. En, heb je vragen? We zijn er voor je.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Op de boerderij

Recensies

Domaine Savoir Vivre - le Garage heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

10 sterren
  • 10 sterren

    Lieve Nans en Peter, onze vrienden hebben niets teveel gezegd! Wat een fantastische plek, rust en gezelligheid wat voor ons op dit moment heel belangrijk was. We komen zeker een keer terug, want wat een mooie stek. Ik hou direct van Nans, nooit binnen de lijntjes schrijven, daarbuiten mag ook. Tot gauw, dan wel niet hier, dan daar!

    Christina

    Le Garage 21-5-22

    Bovenstaande overgenomen uit ons gastenboek

  • 10 sterren

    Lieve Peter en Nancy, de onverwachte plekjes zijn de mooiste...en daar is jullie Domaine zeker een voorbeeld van. Het was voor ons een voorrecht om bij jullie te mogen logeren voor een weekje (way to short!) Wij hebben de rust gekregen die wij zochten, genoten van de prachtige omgeving, gezellig gepraat met jullie en de andere gasten, heerlijk getafeld. Kortom, ons volgende vakantieadres zal serieus uit de hoek moeten komen om dit te evenaren. Nans, heel veel respect en bewondering voor jou hoe jij dit hier op dit moment alleen moet redden! De mooie afwerking met kleine fijne dingen maken het plaatje compleet. En dat zijn jullie samen ook als koppel...mooi om te zien! Dank jullie wel om zo lief te zijn voor hondje Lex, die heeft de tijd van zijn leven gehad, zijn franse droom geleefd, dankzij Lily. Wij zeggen geen 'adieu' maar 'au revoir'!

    Sophie en Dirk

    Dikke Kus van ons uit België

    Bovenstaande overgenomen uit ons gastenboek.

Culinair en wijn

Onze domaine ligt net onder Chateaumeillant, dat is 20 minuten rijden bij ons vandaan. Daar beginnen de eerste wijnvelden en daar staan de eerste wijnhuizen uit onze streek. De wijn van Sancerre is een culinair hoogstandje. In Boussac, Ste Sévère sur Indre, La Châtre en bij Les Pierres Jaumâtres vind je lekkere restaurantjes. Vaak zijn de lekkerste restaurantjes die, die net buiten het centrum liggen. En als je niet uit eten wilt gaan kan je lekker koken in je gîte of 2 keer per week aanschuiven bij onze table d'hôte.

Wat is er te doen

Het onontdekte Frankrijk, de Indre. Een oase van rust en ruimte. Gezellige dorpjes, kronkelige paden afgeschermd door bosjes of stenen muurtjes. In de omgeving vind je gezellige dorpjes zoals St Sévère sur Indre, La Châtre, Montluçon en Boussac. Ook op 45 minuten rijden 1 van de mooiste dorpjes in Frankrijk, Gargilesse-Dampierre. Zeker het bezoeken waard! De omgeving is landelijk en glooiend, Limousin koeien in de wei. we kunnen je allemaal vertellen waar je heen kunt gaan maar dat vertellen we je graag op onze domaine of ga zelf op ontdekking, wandelend of met de auto, de landkaart van de omgeving ligt in je gîte. Ontdekken doen wij nog steeds elke keer als wij er zijn. Als je van watersport houdt is er op 20 minuten afstand Pouligny Notre Dame, een watersport meer waar je kunt zwemmen en waterskiën. Een stukje verder Crozant, in de vallei van de schilders. Ook Lac d'Eguzon om waterfietsen en fluisterbootjes te huren. Hier zijn ook gezellige terrasjes aan het water. Iets dichter bij huis, het recreatie stuwmeer van Sidiailles, hier kan je ook waterfietsen huren en mooi wandelen en zwemmen. Tussen de bomen en over
het meer is er een outdoor activiteit, een boomklimparcours met tokkelbanen. Als laatste mogen La Toulx St Croix en Les Pierres Jaumâtres niet ontbreken in je agenda. Mooie plekken met prachtig uitzicht.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

Rust, ruimte en een zwembad. Zo omschrijven wij Domaine Savoir Vivre. De rustplek in je vakantie van waaruit genoeg te ontdekken is in de prachtige Indre. Vrijheid, blijheid. Maar vooral, geniet! No Kids / Adults Only.

Video

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Als u uw hond(je) meeneemt rekenen wij daar € 20,= per week voor.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 55,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 430

Prijs per week vanaf

€ 430

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie