Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Bellevue Apartment

Bekijk album (22)
/
 

Beschikbaarheid van 'Bellevue Apartment'

Olivier and Séverine SOLÉ heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 20 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bellevue Apartment heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,0
Bezocht in augustus 2021

Ons verblijf van 1 week in augustus 2021 was op zich prima, maar we vonden het vrij prijzig voor wat je krijgt. De locatie is goed, de keuken is goed uitgerust met alle benodigdheden en er is een leuk zwembad voor de kinderen. Het appartement zelf bevindt zich echter op de bovenverdieping, met schuine wanden (dak). De kinderkamertjes hebben geen ramen om te luchten. Verder is alles nogal gedateerd, wat onderhoud is geen overbodige luxe.

7
Reactie van Olivier and Séverine SOLÉ

Bonjour Tom, Je suis désolée que vous soyez déçu. Les photos misent sur ce site ne cachent rien de l'état, des meubles, de la situation sous les toits. Lorsque vous avez fait votre réservation, vous avez bien regardé les photos .... Elles sont fidèles à la réalité. Nous avons acheté la maison il y a 3 mois. Nous savons que nous avons des améliorations à apporter niveau déco et ameublement. Il ne nous sera pas possible par contre de changer la configuration sous pentes ...

Bezocht in augustus 2020

We hebben een ruime week in het Bellevue appartement verbleven. In eerste instantie wisten we niet dat het om een bovenetage ging, we waren in de veronderstelling dat we het hele huis hadden gehuurd. Desalniettemin hebben we een hele fijne tijd gehad, en hadden we het zwembad voor onszelf omdat de benedenstudio's niet verhuurd waren. Dus dat was geluk en waren we erg blij mee. We vinden wel dat dit duidelijker aangegeven moet staan, want het was voor ons niet helder :)
Het appartement was qua ruimte goed, ruim, maar wel erg gedateerd. Het was er wel schoon, maar het sanitair is erg verouderd, dwz de keuken, douche en badkamer. Dat is gezien het bedrag per nacht wel echt een puntje. De tuin eromheen en het terras bij het appartement is wel ruim en goed. Er was geen BBQ aanwezig, de verhuurster had een soort grill[plaat welke ze in eerste instantie aanbod als een BBQ, Ook dit was een tegenvaller, we hebben het expres nog van tevoren gevraagd. Wat heel fijn. was aan het huis is de wasmachine, met een dochter van 2 heb je toch veel was. Verder is Arlene Besson een ontzettend vriendelijke gastvrouw.

Al met al een prima verblijf. Maar in verhouding tot de prijs, best aan de hoge kant.
vriendelijke groet, Lisette Bruins

7

Hier geweest? Schrijf een recensie