Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La Petite Chaume

Bekijk album (25)
/
  • 2
  • 1
  • 3
  • 5
  • 0
 

Beschikbaarheid van 'La Petite Chaume'

Diny en Bert Klee heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 18 jun 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Bezocht in augustus 2014

Ik huur al vijf jaar La petite chaume van Bert en Diny en ik kom elk jaar weer met veel plezier terug. Voor mijn hond is het een paradijs: de grote omheinde tuin geeft haar alle ruimte om van vroeg te laat lekker buiten rond te struinen. Het huis is comfortabel, de omgeving is gelukkig niet zo toeristisch en toch is er genoeg om te doen.
De gastvrijheid van Bert en Diny maken, dat ik mij geen huurder voel, maar een kennis die hun huis toevallig huurt. Altijd bereid elk klein probleempje direct op te lossen en te helpen met de tv, WiFi, de kachel of wat er ook maar is dat ik niet gelijk snap. Bert en Dinie komen er direct aan om te helpen. De tuin is heerlijk, altijd een plek waar je zon en schaduw hebt, 's avonds laat de avondzon om de hoek van het huis, nog even genieten met een glas wijn. En voor de luie mensen zoals ik zelf: heerlijk de wasmachine en droger, zo heb ik altijd schone kleren. Kortom en prachtig ruim huis in een romantische omgeving.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie