Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Studio Hortensia

Bekijk album (19)
/
  • 2
  • 1
  • Studio
  • 1
7,0
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Studio Hortensia'

Olivier and Séverine SOLÉ heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 05 aug 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Studio Hortensia heeft 2 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,0
Bezocht in augustus 2020

We hebben een ruime week in het Bellevue appartement verbleven. In eerste instantie wisten we niet dat het om een bovenetage ging, we waren in de veronderstelling dat we het hele huis hadden gehuurd. Desalniettemin hebben we een hele fijne tijd gehad, en hadden we het zwembad voor onszelf omdat de benedenstudio's niet verhuurd waren. Dus dat was geluk en waren we erg blij mee. We vinden wel dat dit duidelijker aangegeven moet staan, want het was voor ons niet helder :)
Het appartement was qua ruimte goed, ruim, maar wel erg gedateerd. Het was er wel schoon, maar het sanitair is erg verouderd, dwz de keuken, douche en badkamer. Dat is gezien het bedrag per nacht wel echt een puntje. De tuin eromheen en het terras bij het appartement is wel ruim en goed. Er was geen BBQ aanwezig, de verhuurster had een soort grill[plaat welke ze in eerste instantie aanbod als een BBQ, Ook dit was een tegenvaller, we hebben het expres nog van tevoren gevraagd. Wat heel fijn. was aan het huis is de wasmachine, met een dochter van 2 heb je toch veel was. Verder is Arlene Besson een ontzettend vriendelijke gastvrouw.

Al met al een prima verblijf. Maar in verhouding tot de prijs, best aan de hoge kant.
vriendelijke groet, Lisette Bruins

7
Bezocht in augustus 2019

Das studio ist so ganz gut. Nur die auffahrt zum haus ist eine Katastrophe für etwas tiefere Autos, weil sie sehr steil ist.

7

Hier geweest? Schrijf een recensie