Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Watermolen van Tourteron

Bekijk album (60)
/
 

Beschikbaarheid van 'Watermolen van Tourteron'

Hugo Kalf heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 03 jul 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Watermolen van Tourteron heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juni 2021

Deze plek is fantastisch! We hebben hier een heerlijk lang weekend gehad. Het huis is prachtig en van alle gemakken voorzien. Iedere slaapkamer is ruim en met een eigen badkamer. Een luxe! De tuin is enorm groot en prachtig groen. In de stilte hoor je alleen het kabbelende beekje. In de omgeving ook veel te doen (wandelen, champagne proeven). Kortom, wij komen hier zeker een keer terug!

10
Bezocht in september 2020

Met een groep van 8 personen super genoten in de Watermolen! Wat een sfeervolle mooie plek met een prachtige tuin. Het heeft echt alles! Zo'n luxe ook dat elke slaapkamer zijn eigen badkamer heeft.

10
Bezocht in augustus 2020

Wat een tophuis! Optimale combinatie van een oude sfeervolle woning met een moderne, comfortabele en kwalitatieve inrichting. Het gebeurt niet vaak dat ik op vakantie lekker slaap, maar in deze bedden wel:) En erg fijn dat er bij elke slaapkamer een douche/toilet zit. Last but not least een prachtige grote tuin waar ieder zijn/haar eigen plekje kan zoeken en dingen kan doen: de schaduw en rust opzoeken bij het beekje, tot pingpongen..en daarna uitgebreid tafelen.

10
Bezocht in juli 2020

Wat een fantastisch huis is dit... ten eerste de manier waarop het met liefde gerenoveerd is en de oorspronkelijke houten draagstructuur laat zien. Het water dat erlangs loopt, de ongelooflijke tuin die verschillende delen kent, zeer groot is en betoverend. Eindigend in de eigen beek. De locatie bevindt zich in een lieflijk gehucht vanuit waar je heerlijke wandelingen of tochten kunt maken. Hier gaan we zeker weer naar toe...

9
Bezocht in januari 2015

Voor de derde keer gaan we met onze vrienden naar de watermolen!
Dit keer rond de jaarwisseling 2014-15.
Bij aankomst, na een barre sneeuwtocht vanuit Amsterdam, treffen we een feestelijk uitgedoste (de kerstboom is ook werkelijk prachtig!!) en lekker warmgestookte watermolen aan, die ons letterlijk gastvrij omarmt en overweldigt!
Dat hebben we precies nodig na een lange dag onderweg en we prijzen onszelf gelukkig, genietend van onze kaasfondue.
Heerlijk die sfeervolle ruimte. Ook de omgeving is fantastisch in de volgende dagen. Onze Borderterriër Emma, die hier nu voor het eerst komt, geniet met volle teugen en dat is erg belangrijk voor de bazen om te zien.
Na deze mooie dagen gaan we huiswaarts met een gevoel weken weg te zijn geweest. Meer hoef ik niet te zeggen.

Peter Kilsdonk

10

Hier geweest? Schrijf een recensie