Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Watermolen van Tourteron

Bekijk album (60)
/
 

Beschikbaarheid van 'Watermolen van Tourteron'

Hugo Kalf heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 jun 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Watermolen van Tourteron heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in september 2020

Met een groep van 8 personen super genoten in de Watermolen! Wat een sfeervolle mooie plek met een prachtige tuin. Het heeft echt alles! Zo'n luxe ook dat elke slaapkamer zijn eigen badkamer heeft.

10
Bezocht in augustus 2020

Wat een tophuis! Optimale combinatie van een oude sfeervolle woning met een moderne, comfortabele en kwalitatieve inrichting. Het gebeurt niet vaak dat ik op vakantie lekker slaap, maar in deze bedden wel:) En erg fijn dat er bij elke slaapkamer een douche/toilet zit. Last but not least een prachtige grote tuin waar ieder zijn/haar eigen plekje kan zoeken en dingen kan doen: de schaduw en rust opzoeken bij het beekje, tot pingpongen..en daarna uitgebreid tafelen.

10
Bezocht in juli 2020

Wat een fantastisch huis is dit... ten eerste de manier waarop het met liefde gerenoveerd is en de oorspronkelijke houten draagstructuur laat zien. Het water dat erlangs loopt, de ongelooflijke tuin die verschillende delen kent, zeer groot is en betoverend. Eindigend in de eigen beek. De locatie bevindt zich in een lieflijk gehucht vanuit waar je heerlijke wandelingen of tochten kunt maken. Hier gaan we zeker weer naar toe...

9
Bezocht in januari 2015

Voor de derde keer gaan we met onze vrienden naar de watermolen!
Dit keer rond de jaarwisseling 2014-15.
Bij aankomst, na een barre sneeuwtocht vanuit Amsterdam, treffen we een feestelijk uitgedoste (de kerstboom is ook werkelijk prachtig!!) en lekker warmgestookte watermolen aan, die ons letterlijk gastvrij omarmt en overweldigt!
Dat hebben we precies nodig na een lange dag onderweg en we prijzen onszelf gelukkig, genietend van onze kaasfondue.
Heerlijk die sfeervolle ruimte. Ook de omgeving is fantastisch in de volgende dagen. Onze Borderterriër Emma, die hier nu voor het eerst komt, geniet met volle teugen en dat is erg belangrijk voor de bazen om te zien.
Na deze mooie dagen gaan we huiswaarts met een gevoel weken weg te zijn geweest. Meer hoef ik niet te zeggen.

Peter Kilsdonk

10
Bezocht in oktober 2014

Wij zijn weer thuis en proberen hier weer een beetje te aarden. Valt niet mee na zo'n heerlijke week! We hebben er echt van genoten. Prachtig huis op een hele mooie locatie hebben jullie. Complimenten! Geweldige bedden en super keuken, die we ook intensief hebben gebruikt voor allerlei lekkers. Eerste weekend was het zo mooi dat we zelfs de BBQ nog hebben aangestoken. We zijn niet veel op pad geweest en lekker in en om het huis gelummeld en daar leent het zich prima voor! We komen graag nog een keertje terug. Wij zijn alleen meestal niet zo'n vroege boekers, en het huis zit in de vakanties natuurlijk meestal al vroeg vol, maar als we nog een keer de kans krijgen dan zullen we die zeker benutten! Mocht je ooit een annulering hebben buiten de zomervakantie (in de zomer kamperen we meestal), laat het dan even weten, misschien kunnen we dan nog eens gaan. De beheerders zijn ook super aardig. We hadden nog een kleine calamiteit met onze driejarige Gijs, die met z'n hoofd op de rand van de tegelvloer in de badkamer was gevallen en ze zijn met ons mee geweest naar de huisarts in Attigny voor 2 hechtingen. Top geregeld!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie