Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Les 5 vallées

Bekijk album (37)
/
 

Beschikbaarheid van 'Les 5 vallées'

Aimee Rambonnet heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 okt 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Les 5 vallées heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,0
Bezocht in mei 2019

Wat een charmant huis, waar alles functioneert en alles aanwezig is wat je nodig hebt. Het huis ligt tegen een heuvel en daardoor heb je vanuit het terras en de tuin (waar steeds weer iets anders in bloei komt) een fantastisch uitzicht over het dal. De stilte is hier ècht nog aanwezig. Wel zijn er overal vogelgeluiden en het zweven en ''stilhangen'' van de roofvogels is altijd weer spectaculair om te zien. Toen we de foto's van het huis bekeken waren we bang dat de straat naast het terras misschien druk zou zijn. Niets is minder waar: als er 4 keer per dag een auto is langs gekomen is het veel. De omgeving is erg mooi en een paradijs voor wandelaars. Verder is zeker Langres de moeite van het bezoeken waard.
Tot slot: de eigenaresse, Aimée, heeft alles gedaan om het ons naar onze zin te maken. Kortom een heerlijk huis, waar wij zeker nog terug willen komen..
Jan en Ineke

9
Reactie van Aimee Rambonnet

hartelijk dank voor jullie reactie! als ik dit lees verheug ik me er op zelf weer eens daarheen te gaan.. En héél welkom terug hartelijke groet Aimée

Hier geweest? Schrijf een recensie