Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Loft en Champagne

Bekijk album (69)
/
 

Beschikbaarheid van 'Loft en Champagne'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 25 aug 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Loft en Champagne heeft 54 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in augustus 2019

We hebben een hele fijne vakantie gehad in Villersen Argonne. Met 8 persone in een fijn en ruimhuis. De «slaapzaal» viel erg in de smaak bij de kinderen. Heel gezellig in één grote slaapkamer..
Veel dingen gedaan. Verdun, Reims, Chalons-en-Champagne, Mooie kerken gezien. 10km gekayakt over de Marne – ook een echte aanrader. Om de dag werden er broodjes bezorgd. Wat we misten met 8 personen is een grote eettafel binnen en op het terras ; dat was soms wat behelpen. Bedankt voor de gastvrijheid en tips en uitleg over de omgeving en het landgoed.

9
Reactie van Johannes C. Landman

Dat was inderdaad een omissie. Alle aandacht ging zo uit naar verbeteringen, ondermeer isolatie 3e slaapruimte en een tweede, extra grote badkamer, dat ik die tafel voor 8 - 10 pp helemaal over het hoofd heb gezien. Maar, die was er wel, zij het nog in de opslag - er zijn er zelfs drie (voor speciale gelegenheden). Maar nu staat die tafel er wel !. Dank voor de tip.

Bezocht in juli 2019

We hebben een hele fijne vakantie gehad in Villers. Fijn verblijf in de enorme ruimte, charmante gastheer en veel buiten ruimte voor de kinderen.
Mooie omgeving met veel natuur; ook genoeg dieren gezien, een vos, eekhorn, konijnen, en een wilde muis. Zwembad in Sainte Menehould, klimbos en ook de geiten boerderij zijn een bezoek waard.

10
Bezocht in juni 2019

Onze hartelijke dank voor de heerlijke dagen die wij in uw “Loft” mochten doorbrengen!
Le Cheval Rouge, waar u voor ons had gereserveerd in de brasserie op donderdagavond was zowel kwalitatief heel goed, maar ook ontzettend gezellig. Men zat vol met allerlei gasten van verschillend pluimage die allen heel gezellig dineerden en converseerden. De bediening was zeer vriendelijk en vlot, wij hadden een perfecte avond. Op de vrijdag hebben in de ochtend de omgeving in de buurt verkend en zijn we in de namiddag naar Bassuet gereden en hebben daar op uw aanraden L’Hoste bezocht en Lonclas op aanraden van een schrijver in het gastenboek. In de avond hebben we tot heel laat buiten gezeten en uw mooi verlichte landgoed rondgewandeld en bekeken. De dag erna zijn we gesplitst. Onze zoon wilde heel graag nog een ander Champagnehuis bezoeken, aangezien hij net klaar was met zijn derde wijncursus, hij is gastheer in een visrestaurant in Dordrecht, de andere groep wilde graag wandelen. De wandeling was zeer geslaagd vooral doordat ze niet alleen een ree tegenkwamen maar ook een groot hert en heel veel vogels zagen en hoorden. Ook het tweede Champagnetripje was erg geslaagd, niet alleen hebben we de wijnstokken gezien bij Bassuet, maar we kwamen ook terecht bij Baty. Kleiner dan de vorige twee huizen, wij waren de enige bezoeker, maar wel beslist een aanrader. We werden te woord gestaan door de ontzettend aardige eigenaresse die probeerde iets langzamer te spreken, aangezien ons Frans jammer genoeg niet goed genoeg is om op normale snelheid een ingewikkeld gesprek te voeren, en ontzettend boeiend kon vertellen over haar zoon die nieuwe ideeën had geopperd voor hun traditionele proces hetgeen geresulteerd had in een prijs. Dit was een erg leuke ontmoeting. In de middag hebben we weer als eenheid de ruimere omgeving met de auto verkend. Tijdens deze rondrit hebben we bij een rommelwinkel twee heel klassieke Franse basiskookboeken gevonden. De eerste “Le guide culinaire” van Escoffier een herdruk van de uitgave uit 1921 en L’art culinaire Française, uitgeverij Flammarion uit 1950. In de avond hebben we gedineerd bij L’hostellerie de l’abbaye, inderdaad een prachtig uitzicht vanaf het terras. De gastvrouw was inderdaad zeer vriendelijk evenals haar echtgenoot. Kortom weer een prachtige avond die we op het terras bij de Loft hebben voortgezet.
We hebben geprobeerd zoveel mogelijk van uw tips op te volgen, helaas waren de dagen, natuurlijk, te kort.
Kortom we zijn weer helemaal opgeladen om morgen aan het werk te gaan….
het mooie weer, de ontspanning en de vakantiestemming hebben ons domweg het dagelijks leven doen vergeten.

10
Bezocht in mei 2019

We hebben erg genoten van het mooie en verzorgde verblijf. Er is veel ruimte voor vermaak en de bedden liggen heerlijk.
Verder waren we ook onder de indruk van het Citadel in Verdun. Indrukwekkend en toch ook prima voor een gezin met kinderen.
Maar we hebben vooral genoten van de hartelijke gastvrijheid van de heer en mevrouw Landman. De rondleiding door het château, de vriendelijkheid en het lekkere glaasje champagne vormden de kers op de taart. We hebben een hele fijne week gehad.

10
Bezocht in april 2019

We hebben een heerlijke week gehad in de Loft, dat van alle gemakken is voorzien. Dank voor de rondleiding in het chateau en de tuin.
Een interessante en goed aangegeven wandelroute vind je in het bos van Haute Chévauché waar in WO I hevig gevochten is. Startpunt 49.188662. 4.995997.
De producten van de geiten boerderij aan de overkant zijn zeer aan te raden. Dank voor de gastvrijheid !

10

Hier geweest? Schrijf een recensie