Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Loft en Champagne

Bekijk album (69)
/
 

Beschikbaarheid van 'Loft en Champagne'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 nov 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Loft en Champagne heeft 57 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in september 2019

Een heerlijke rustige week gehad met onze 2 dochters (1 en 2 jr) en hond. Fijne ruimte en heerlijke heeele grooote kamerrr, waar de oudste goed doorheen kon rennen.Qua geschiedenis weer veel bij geleerd
-Douaumont/Verdun
- dvd’s en boeken, en verhalen!!, van dhr Landman
Lekkers voor mee naar huis
- Epernay (Mercier tour) / Reims
- L‘Hoste in Bassuet ( op aanraden van)
Bedankt voor de verwarmende gasrvrijheid en wellicht tot ziens op uw prachtige landgoed !

10
Bezocht in augustus 2019

Bedankt voor de heerlijke vakantie week ! We hebben nog nooit zoveel ondernomen :
*spelletjes gespeeld en prinsessenjurken gepast bij château de Braux-Sainte Cohiere
* het gangenstelsel van Verdun per trein bekeken (was wel een beetje spannend voor de kinderen)
* naar de markt op Woensdag in Chalons-en-Champagne ( de boottocht was erg mooi !)
* geluncht in Bar-le-Duc. Vooral de bovenstad is erg mooi !
* de basiliek in l’Epine bewonderd
* graan gemalen in de molen van Valmy
* champagne geproefd (en gekocht) bij l‘Hoste
Maar we zijn vooral weggeblazen door de mooie natuur en schattige dorpjes en stadjes (tip : plein van Vitry le François) !

10
Bezocht in augustus 2019

Stijlvolle loft op een mooi kasteeldomein in een rustig dorpje. Alles is zoals beschreven. Ideale ligging om de mooie regio van de Argonne te verkennen. De ontvangst was zeer hartelijk. Er werd ruim tijd besteed om alles te tonen en uit te leggen. Daarbovenop is er heel veel documentatie beschikbaar over alle mogelijke uitstapjes in de regio; van natuur tot geschiedenis of ontspanning. Aanrader!

10
Bezocht in augustus 2019

We hebben een hele fijne vakantie gehad in Villersen Argonne. Met 8 persone in een fijn en ruimhuis. De «slaapzaal» viel erg in de smaak bij de kinderen. Heel gezellig in één grote slaapkamer..
Veel dingen gedaan. Verdun, Reims, Chalons-en-Champagne, Mooie kerken gezien. 10km gekayakt over de Marne – ook een echte aanrader. Om de dag werden er broodjes bezorgd. Wat we misten met 8 personen is een grote eettafel binnen en op het terras ; dat was soms wat behelpen. Bedankt voor de gastvrijheid en tips en uitleg over de omgeving en het landgoed.

9
Reactie van Johannes C. Landman

Dat was inderdaad een omissie. Alle aandacht ging zo uit naar verbeteringen, ondermeer isolatie 3e slaapruimte en een tweede, extra grote badkamer, dat ik die tafel voor 8 - 10 pp helemaal over het hoofd heb gezien. Maar, die was er wel, zij het nog in de opslag - er zijn er zelfs drie (voor speciale gelegenheden). Maar nu staat die tafel er wel !. Dank voor de tip.

Bezocht in juli 2019

We hebben een hele fijne vakantie gehad in Villers. Fijn verblijf in de enorme ruimte, charmante gastheer en veel buiten ruimte voor de kinderen.
Mooie omgeving met veel natuur; ook genoeg dieren gezien, een vos, eekhorn, konijnen, en een wilde muis. Zwembad in Sainte Menehould, klimbos en ook de geiten boerderij zijn een bezoek waard.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie