Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel

Bekijk album (73)
/
  • 14
  • 3
  • 5
  • 6
  • 3
9,5
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 24 jul 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel heeft 26 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in augustus 2020

Prachtige omgeving, zeer aangenaam verblijf in de Oostvleugel, adembenemend château, (vooral laat in de avond). Pico bello onderhouden zwembad, lieve mensen, kortom alle ingredieneten voor een perfecte vakantie ! Een week is jammerlijk niet genoeg !
Bedankt familie Landman, bedankt madame van de Gardien.

10
Bezocht in mei 2019

Voor de tweede keer genoten van het huis, de omgeving, het zwembad en alle bezienswaardigheden. Het is weer zo goed bevallen dat we besloten : we komen nog een keer terug ! Heerlijk in September zijn we er weer. Het vooruitzicht dat we er over vier maanden weer zijn maakt het weggaan een stuk gemakkelijker.
Deze week genoten van «de lichtjes avond » in château en tuin. Het was sprookjes achtig. Heel bijzonder. We willen jullie bedanken voor de gastvrijheid, de gezellige avond, het lekkere gebak en voor alle mooie verhalen en anekdotes !

10
Bezocht in april 2019

Gezellige huisjes in een mooie omgeving.
Veel genot gehad van de grote tuin/domein en terras.

9
Bezocht in september 2018

Het is weer de laatste dag van ons verblijf van een week. De tijd is voorbij gevlogen. We hebben genoten van de Oost- en van de Westvleugel van het Jachthuis met 7 personen. Verder heerlijk relaxed in en bij het zwembad. En een tafeltennis competitie gespeeld. Zondagavond hebben we op advies van de heer Landman in een restaurant in Beaulieu-en Argonne gegeten. We hebben genoten, zowel culinair als van de ambiance ( o.a. geweldig uitzicht over de Maas vallei). Ook het dorpje is leuk.
Uiteraard zijn we in Reims geweest met zijn indrukwekkende kathedraal en het Paleis van Tau er naast.
Ook op advies van dhr Landman zijn we in Bassuet geweest waar we een rondleiding in een champagne huis hebben gehad met daarop aansluitend een dégustation. De champagne vonden we zo lekker, dat we een doos ingeslagen hebben (zelfs meerdere).
Verder zijn we ook nog in het gezellige stadje Chalon-en-Champagne geweest. Op donderdag avond hebben we nog kunnen genieten van de verlichte tuin en château. Enorm sfeervol en we hebben ook in het château naar binnen kunnen gluren.
De treurbeuken komen door de verlichting nog meer tot hun recht. Onze dank hiervoor.

10
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben met veel plezier een week doorgebracht samen met vrienden in beide huizen. We zijn zeer hartelijk ontvangen door dhr. Landman en de huisjes zijn goed onderhouden en comfortabel. Ook het zwembad viel in de smaak. Het gebied biedt genoeg mogelijkheden voor allerlei uitstapjes en ook Reims is met 45 min goed te bereiken. Absoluut voor herhaling vatbaar.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie