Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel

Bekijk album (73)
/
  • 14
  • 3
  • 5
  • 6
  • 3
9,1
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 mar 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel heeft 23 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,1
Bezocht in september 2018

Het is weer de laatste dag van ons verblijf van een week. De tijd is voorbij gevlogen. We hebben genoten van de Oost- en van de Westvleugel van het Jachthuis met 7 personen. Verder heerlijk relaxed in en bij het zwembad. En een tafeltennis competitie gespeeld. Zondagavond hebben we op advies van de heer Landman in een restaurant in Beaulieu-en Argonne gegeten. We hebben genoten, zowel culinair als van de ambiance ( o.a. geweldig uitzicht over de Maas vallei). Ook het dorpje is leuk.
Uiteraard zijn we in Reims geweest met zijn indrukwekkende kathedraal en het Paleis van Tau er naast.
Ook op advies van dhr Landman zijn we in Bassuet geweest waar we een rondleiding in een champagne huis hebben gehad met daarop aansluitend een dégustation. De champagne vonden we zo lekker, dat we een doos ingeslagen hebben (zelfs meerdere).
Verder zijn we ook nog in het gezellige stadje Chalon-en-Champagne geweest. Op donderdag avond hebben we nog kunnen genieten van de verlichte tuin en château. Enorm sfeervol en we hebben ook in het château naar binnen kunnen gluren.
De treurbeuken komen door de verlichting nog meer tot hun recht. Onze dank hiervoor.

10
Bezocht in augustus 2018

We hebben heerlijk genoten van ons verblijf hier in de Argonne. Hartelijk dank voor de gastvrijheid, de zeer goede en bruikbare tips, en ook de flexibiliteit qua zwemtijden en de avond verlichting. Samen met de familie Ijzermans die in de Oostvleugel verbleef, hebben wij hier een bijzonder fijne tijd gehad. We hopen dat de volgende bezoekers net zoveel kunnen genieten van o.a bezoek champagne huis l’Hoste, boottocht in Chalons, kinderspelen in chateau de Braux, heerlijke lunches in Passavent en Ste Menehould. Nogmaals hartelijk dank en hopelijk tot ziens.

10
Bezocht in augustus 2018

Wij hebben met veel plezier een week doorgebracht samen met vrienden in beide huizen. We zijn zeer hartelijk ontvangen door dhr. Landman en de huisjes zijn goed onderhouden en comfortabel. Ook het zwembad viel in de smaak. Het gebied biedt genoeg mogelijkheden voor allerlei uitstapjes en ook Reims is met 45 min goed te bereiken. Absoluut voor herhaling vatbaar.

9
Bezocht in juli 2018

Een gezellige week gehad (juli 2018) met alle kinderen en aanhang plus onze hond! Wij hadden de Oostvleugel gehuurd! Wij werden zeer vriendelijk ontvangen door Johannes Landman de eigenaar van het hele landgoed! Prachtig onderhouden ! Mooi zwembad, mss zijn een paar parasols wel handig, ondanks dat je onder de bomen in de schaduw kon zitten! Verder mooi ingericht huis, het was erg warm in onze week, gezien er geen airco was, zou een fan/ventilator wel een welkome optie zijn!
Zwembad is heel prettig en mooi gelegen , mss is maximaal zwemmen tot 1700 wat aan de vroege kant, maar hier werd flexibel mee omgegaan !
Een heerlijke week! Leuke uitstapjes naar oa Reims , Moet et Chandon ( champagne rondleiding) ! Goed eten inde buurt! KORTOM
We raden iedereen om te gaan!

8
Bezocht in augustus 2017

Graag wil ik er u van op de hoogte brengen dat wij een uitstekende vakantie hadden in uw jachthuis . Het is een prachtige locatie , zowel het huis , de tuin als het zwembad .
Ook de huishoudster en haar man zijn heel vriendelijk en behulpzaam . Iedereen was dan ook zeer tevreden . U zal wel vernomen hebben dat er iets fout is gegaan met de TV maar daar hebben we niets aan gemist aangezien we elke avond buiten gezeten hebben .
Hartelijk dank en misschien tot ziens .

10
Reactie van Johannes C. Landman

Veel dank voor uw zeer vriendelijke bericht. Het doet ons werkelijk veel plezier dat u het naar uw zin hebt gehad in Villers en dat het jachthuis zo is bevallen. Voor wat betreft de TV's, de abonnements kaarten bleken verlopen. Normaliter is er een voor-aankondiging, maar ook uw voorgangers hebben de TV niet gebruikt en dus niets gemerkt en gesignaleerd. Gelukkig kon e.e.a meteen voor aankomst van uw opvolgers worden verholpen.

Hier geweest? Schrijf een recensie