Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de Chasse, Oostvleugel

Bekijk album (49)
/
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de Chasse, Oostvleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 mei 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de Chasse, Oostvleugel heeft 61 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,5
Bezocht in september 2018

In de eerste week van september verbleven wij met 6 personen uit 3 generaties in de Oostvleugel van het prachtige jachthuis: mijn man Ernie en ikzelf; zoon Elmer en schoondochter Elisa en de kleinkinderen Thura (4 jaar) en Malin (8 maanden). We hadden een fantastische week, zowel door het huis en de voorzieningen eromheen als door wat er te doen was in de omgeving en niet te vergeten door het contact met de eigenaren van het landgoed. Er waren veel leesboekjes en boeken, puzzels en speelgoed voor de kleintjes; mijn zoon maakte ieder avond vuur in de open haard, terwijl mijn schoondochter met Thura en Malin in bad zat en ik op dezelfde tijd beneden kon douchen. We raapten appels van de bomen op het landgoed en maakten appelmoes; we hielden een tafeltennis competitie en fietsten een middag naar een prachtig uitzichtpunt op de aanwezige fietsen. Bij mooi weer brachten we uren bij het zwembad in de mooie kasteeltuin door. En we maakten een feeërieke wandeling langs kasteel en door de tuin, die op donderdagavond verlicht te bezichtigen waren. Mijn man en ik bezochten Verdun en de oorlogsmonumenten die op indringende wijze de verschrikkingen van de eerste wereldoorlog in herinnering riepen. Mijn zoon en schoondochter verdiepten zich in de wijnen in de Champagnestreek en maakten een rondtocht. Thura kreeg haar eerste paard rijles (manege op 10 minuten lopen) en kwam trots te paard naar het jachthuis. Landheer Johannes (door Thura prins Hans genoemd) is enorm belezen en weet veel van de omgeving. Hij deelt die kennis graag met zijn gasten. En zijn lieve vrouw hielp Thura toen zij een insectenbeet had opgelopen. Zij zorgde er ook voor dat de bakker iedere twee dagen vers brood aan huis bezorgde. Kortom: het was een heerlijke vakantie!

10
Bezocht in september 2018

Wij verbleven 2 weken in de Oostvleugel met 2 jonge kinderen (2 en 4). Huis was voorzien van alle gemakken en een traphekje. Het landgoed is mooi opgezet en goed onderhouden, een plezier om dagelijks door heen te lopen. De faciliteiten zijn prima (fietsen, bbq, stoelen ed.) en het zwembad perfect!, het is met warm weer en ook met kouder weer heerlijk. Zelfs met 20 graden. en bewolking was met de overkapping de temperatuur binnen 35 graden en zwembadwater nog 27. We gingen voor de rust en de ruimte. Dat is hier ruim voldoende! In de omgeving voldoende te ondernemen. Ook voor de kleintjes. Ponyrijden, kinderboederij, geitenboederij, spelen en verkleden bij een kasteel. Alles heel dichtbij. Leuk dorp met grote super op 10 minuten afstand. Mooie omgeving met authentieke plaatsjes. Genoeg groen om te wandelen. Iedere avond kwamen er uilen rond schemertijd overvliegen en aantal keer wilde zwijnen gezien. Verse stokbroden om de dag door een lokale bakker aan de deur. Vriendelijke gastheer en dame met persoonlijke aandacht die je alle leuke plekjes in de omgeving kunnen vertellen. Een dikke 9! Ga zo door...

9
Bezocht in augustus 2018

What a wonderful relaxing week ! We thank you for your hospitality & the great tips for enjoying the area. The Champagne houses in Bassuet were a definite find. As indicated L’Hoste has a very good value for the money and was very friendly and accomodating of our very basic French!. Many, many thanks for the recommandation.

10
Bezocht in augustus 2018

Deze vakantie had alles wat wij als gezin verlangen : een mooie gîte voorzien van alle ruimte en confort, een prachtig domein waarop we ‘s morgens en ‘s avonds hebben genoten van een wandeling, stilte overdag en ‘s nachts, rust en privacy, fantastisch weer en niet te vergeten een zwembad om « u » tegen te zeggen !
Bovendien is er hier in de streek erg veel te beleven voor een gezin met kinderen. We gingen 2x paardrijden hier in de straat, we deden het hoogte parcours in Ste Menehould en hebben 10km gekayakt van Ste Menehould tot een stuk voorbij Chaudefontaine. Verdun hebben we (nog) niet kunnen bezoeken, alhoewel de geschiedenis ons ook erg interesseert. Voor wie hier graag meer over weet, een tip : Ten oorlog van Arnout Hauben is een informatieve televisie reeks die in 2013 werd uitgezonden op de Vlaamse Televisie (VRT) en is terug te vinden op Youtube. In de derde aflevering wordt de geschiedenis van Verdun mooi beschreven.

Het was hier héééeel leuk, Lotte.
We hebben ons hier echt geamuseerd ! Het zwembad was echt mooi, tof.
Het huisje was ook super gezellig !
Jullie waren ook super lief !
Geef je ook nog vele groetjes aan Bella ? Febe
Her was hier super tof, Kaat.

10
Bezocht in juli 2018

Wij verbleven een weekje in Oostvleugel met onze volwassen kinderen. Johannes Landman, de eigenaar heeft ons hartelijk ontvangen en rondgeleid!
Het huis is sfeervol ingericht! Het was best warm in de week dat wij er waren, gezien er geen airco aanwezig is, zou een ventilator mss een optie zijn! Het zwembad lag er prachtig en goed verzorgd uit, mss een paar parasols extra, alhoewel je onder de bomen schaduw kunt vinden. Na 1700 wordt men geacht niet meer te zwemmen, das best vroeg, maar er is flexibiliteit! In de omgeving genoeg te doen en te beleven!

9
Reactie van Johannes C. Landman

Dank voor deze Beoordeling, een beetje een wake-up call tegelijk. Ik ben inderdaad te kort geschoten als gastheer. Vanwege de dikke muren van het jachthuis gewoon niet aan ventilatoren gedacht - heb ze wel, nog uit mijn tropen jaren. En die parasols, en ligstoelen, zijn er ook, maar er wordt zelden om gevraagd en het is altijd een gedoe ze elke avond weer op te ruimen. Er is wel een verzachtende omstandigheid: het onverwachte overlijden van de gardien/huismeester een paar weken geleden en het vertrek van diens vrouw die zich altijd om de gîtes bekommerde. Onderhoud park, tuinen en gebouwen; opvang en vertrek gasten, schoonmaak etc. Dat valt allemaal nog op dit moment in onze schoot. Maar dat is geen excuus. Next time better!

Hier geweest? Schrijf een recensie