Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de Chasse, Oostvleugel

Bekijk album (49)
/
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de Chasse, Oostvleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 30 okt 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de Chasse, Oostvleugel heeft 65 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,6
Bezocht in juli 2019

We hebben genoten van ons mooie onderkomen, heerlijke zwembad en prachtige omgeving! Fijn dat u ons tips had gegeven. Ook de avond wandeling was een groot succes, het château zag er adembenemend uit ! Onze kinderen hebben eveneens genoten. Bedankt voor uw gastvrijheid !

10
Bezocht in juni 2019

Ons verblijf in het jachthuis is prima verlopen. Wij hebben enorm genoten van deze heerlijke plek. Het weer was prachtig (mooier dan in Italie en de Côte d’Azur, waar wij vandaan kwamen). Onze kinderen hadden het week-end (Hemelvaart) hier georganiseerd t.g.v. mijn 70ste verjaardag. De tips van Johannes waren zeer waardevol, maar iets teveel voor ons korte verblijf. Uiteraard brachten we een bezoek aan het Champagne huis in Le Bassuet. Verder een bezoek gebracht aan bar Le Duc, aldaar heerlijk gegeten boven bij de Tour d’horloge : grill de la tour. Het terras in Beaulieu van de Hostellerie de l’Abbaye gaat pas om 12 uur open. Goed om te weten. Het uitzicht (op de Maasvallei) is fantastisch en ze hebben heerlijke zelfgemaakte taart. De forêts de Chiatrices & de Beaulieu ( bezichtig ook de kapel van Rouin !) zijn vlakbij en zeer de moeite waard. Pas echter op voor teken. We hebben een heel klein teekje moeten verwijderen.
Er is nog genoeg over om hier terug te komen ; misschien kunnen we dan wat langer blijven. Hartelijk dank en graag tot ziens,

10
Bezocht in mei 2019

Tijdens de vooravond van ons vertrek geniet ik enorm van de tekeningen in het boek onder de salontafel « Le grand album de chasse illustrée.» Met zoveel liefde voor de natuur van iedere tekenaar én voor het tekenen zelf is ieder detail met aandacht vastgelegd.
Het vuur brandt. Intussen schrijf ik wat steekwoorden op over de afgelopen week. We hebben erg genoten ! In en om het fijne huis dat voor ons van alle gemakken was voorzien en bovenal sfeervol en warm aanvoelt.
Een aantal specifieke dingen blijven hangen om te delen.
- onder de treurbeuken gaan staan in de tuin vh landhuis en ons staan verwonderen over hun groei en de bijzondere admosfeer, doen !
- het geluid van krekels en de kalkoenen, en de uilen ‘s nachts en de vele vogels overdag.
- genoten van de rabarber taart van Francesca !
- bijzondere kapel bij Saint Rouin in sereen bos.
- Beaulieu, een lieflijk stadje met wijdse uitzichten
- rijke verhalen van onze gastheer op de laatste avond. Mooi dat we elkaar tóch nog even op de valreep ontmoetten.
- heerlijk fietsen door de heuvels en wandelen in de bossen rond Sainte Ménehould. Hartelijk dank voor alles.

10
Bezocht in december 2018

We hebben een hele fijne week gehad, het huis was goed en comfortabel.

9
Bezocht in september 2018

In de eerste week van september verbleven wij met 6 personen uit 3 generaties in de Oostvleugel van het prachtige jachthuis: mijn man Ernie en ikzelf; zoon Elmer en schoondochter Elisa en de kleinkinderen Thura (4 jaar) en Malin (8 maanden). We hadden een fantastische week, zowel door het huis en de voorzieningen eromheen als door wat er te doen was in de omgeving en niet te vergeten door het contact met de eigenaren van het landgoed. Er waren veel leesboekjes en boeken, puzzels en speelgoed voor de kleintjes; mijn zoon maakte ieder avond vuur in de open haard, terwijl mijn schoondochter met Thura en Malin in bad zat en ik op dezelfde tijd beneden kon douchen. We raapten appels van de bomen op het landgoed en maakten appelmoes; we hielden een tafeltennis competitie en fietsten een middag naar een prachtig uitzichtpunt op de aanwezige fietsen. Bij mooi weer brachten we uren bij het zwembad in de mooie kasteeltuin door. En we maakten een feeërieke wandeling langs kasteel en door de tuin, die op donderdagavond verlicht te bezichtigen waren. Mijn man en ik bezochten Verdun en de oorlogsmonumenten die op indringende wijze de verschrikkingen van de eerste wereldoorlog in herinnering riepen. Mijn zoon en schoondochter verdiepten zich in de wijnen in de Champagnestreek en maakten een rondtocht. Thura kreeg haar eerste paard rijles (manege op 10 minuten lopen) en kwam trots te paard naar het jachthuis. Landheer Johannes (door Thura prins Hans genoemd) is enorm belezen en weet veel van de omgeving. Hij deelt die kennis graag met zijn gasten. En zijn lieve vrouw hielp Thura toen zij een insectenbeet had opgelopen. Zij zorgde er ook voor dat de bakker iedere twee dagen vers brood aan huis bezorgde. Kortom: het was een heerlijke vakantie!

10

Hier geweest? Schrijf een recensie