Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

Bekijk album (61)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 3
9,8
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 sep 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de Chasse, Westvleugel heeft 102 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in juli 2021

Wat een prachtig landgoed. Zo mooi onderhouden, rustgevend, en zeker de kasteel tuinen zijn fantastisch.
In het huis voelden wij ons meteen thuis. Heel gezellig en huiselijk ingericht, en alles is voorhanden.Echte vakantie voor ons , voor onze kinderen en onze pup.!
Wij vonden Epernay en Chalons-en-Champagne hele mooie steden en ook de route Côte Blanc is een aanrader. Onze dochtere ( 9 & 6) vonden de poney rit geweldig! Ook een boottochtje op een gehuurde moterboot op het Lac du Der was heel erg leuk. Onze laatste avond zijn we gaan eten bij het Relais du Forêt. Zalig simpele lekkere Franse keuken. Alsof je bij iemand thuis gaat eten, heel gezellig.

10
Bezocht in juli 2021

Heerlijke week gehad op chateau Villers!
Paardrijden, Champagne, Reims, Verdun, BBQ, Super U.

10
Bezocht in juli 2021

Een heugelijke week, die begon als “last minute,” op het chateau dat we in september 2020 in dorheid en droogte hadden verlaten, en ook nog zonder kennismaking met Johannes & Laurence Landman, wier faam in de reviews op de site gites.nl al enigszins was vooruitgesneld. Nu dan een groen en sappig landschap met donkergroen maïs op de akkers, een champagne ontvangst op het kasteel en ook dagen en nachten van regen met ernstige overstromingen en schade in de Ardennen en de Eifel, waarbij tientallen levens waren te betreuren. Met ook weer snel oplopende covid besmettingen kreeg ons verblijf in Villers een dubbel gevoel: een comfortabele West Wing, maar met een buitenwereld volop bezig met strijd tegen de natuur. Wij groeten onze Belgische buren van de East Wing en bedanken Landlord Johannes voor alle adviezen en lectuur over de Argonne, en Francesca voor haar enthousiaste Nederlandse uitleg over de gang van zaken. Een volgend bezoek kan haast niet uitblijven; driemaal is schepsrecht.

9
Bezocht in juli 2021

Heel fijn verblijf. Super mooi domein, zalig veel ruimte. We hebben genoten !

10
Bezocht in oktober 2020

Alweer voor de derde keer hier met veel plezier verbleven. Wat een fijne comfortabele plek is het toch met veel leuke dingen te doen in de omgeving. Een prachtige wandeling bij de Etang de Belval (vogelkijk hutten/natuurfoto pad); nog mooiere wandeling in het Forêt de Châtrices (circuit des étangs de Chatrices,
8 km, de bruine wandeling). Ook weer een WOI site bezocht, Ravin du Genie bij Lachalade, een openlucht museum waar je een indruk krijgt van hoe de soldaten destijds gelegerd waren in de bossen met alle ellende van dien.. Verder nog Chalons bezocht en de Basiliek van L’Epine (waar je langs komt). Ook Beaulieu weer bezocht, een schilderachtig dorpje (waar inmiddels blijkbaar rijke buitenlanders ook huisjes kopen). Natuurlijk haalden we weer lekkere geitenkaasjes bij de overburen (lekker ook bij de champagne) en wat gekletst met de erg aardige buren in de Oostvleugel, waarvan de kinderen ook heerlijk met de onze konden spelen.
Kortom: weer heerlijk genoten van de naderende herfst in de Argonne, het aangename gezelschap van de gastheer, het prettige huisje en elkaar. Tot de volgende keer!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie