Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de Chasse, Westvleugel

Bekijk album (58)
/
  • 6
  • 1
  • 2
  • 2
  • 1
  • 3
9,4
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de Chasse, Westvleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 03 feb 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de Chasse, Westvleugel heeft 90 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,4
Bezocht in september 2019

Wij zijn hier 4 dagen geweest en dat was veel te kort, Het huisje voelt als thuis. We hebben genoten. Vooral de prachtige oude meubels en prenten aan de muur trokken onze aandacht. We zijn zeer gecharmeerd van de Argonne, en overwegen serieus hier een huis te kopen. Ik dank Johannes voor alle informatie en hulp en gezelligheid. We komen zeker terug.

10
Bezocht in augustus 2019

Vanaf dag 1 hebben we ons thuis gevoeld in “ons” huisje. Dankzij de tips & advies van dhr Landman hebben we een afwisselende en mooie vakantie gehad. De groene omgeving is schitterend en het historische verleden van deze plek is indrukwekkend. De geschiedenis van de eerste wereld o is hier nog lebendig. Een mooie afwisseling was de champagne streek met als tip Bassuet. Dank voor de gastvrijheid ! & de privé rondleiding.

10
Bezocht in augustus 2019

We hebben genoten van ons verblijf in de loft en de westvleugel van het jachthuis.
Heerlijke omgeving voor natuurliefhebbers, leuke dorpjes en mooie bossen. Fietsen en wandelen å volonté. Pakken informatie over de regio… alles was er. Ook de avondlijke rondleiding rond het chateau was fijn!. Veel dank voor het gastvrij onthaal.

10
Bezocht in augustus 2019

Op deze prachtige locatie hebben we de derde week van onze vakantie doorgebracht. Gastvrije ontvangst, prima advies om de omgeving te leren kennen. Een prachtig huisje met alle comfort. Hartelijk dank voor de gastvrijheid.

10
Bezocht in juli 2019

Met veel plezier woonden we deze week in deze mooie gîte op uw prachtige landgoed. Het huis is mooi ingericht en van alle gemakken voorzien, en alles werkt, inclusief de WiFi (dat maak je niet in elke gîte mee). Het huis ligt in een prachtig gebied op de grens van de Champagne en de Lorraine, wat bezoeken aan beide gebieden mogelijk maakt. Zo bezochten we Reims en Châlons –en-Champagne (dat ik al eens had bezocht toen het nog Chalons sur Marne heette), en ook Verdun, met de slagvelden uit de Eerste Wereld Oorlog (het Mémorial, de loopgraven en de verwoestte dorpen). Veel plezier hadden we van de persoonlijke selectie van objecten die de gastheer voor ons maakte na een aardig intake gesprek: iets bijzonders om te zien, een goed restaurant, enz. Hoewel het een week was, waarin qua temperatuur records werden gebroken (tot welhaast 42 graden in de schaduw), bleef het in huis, dankzij de dikke muren, goed te doen. Apart was de avond waarop u het kasteel verlichtte – erg aardig allemaal. Het lijkt er sterk op dat we nog eens terug komen, in dit huis of wellicht in de Loft.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie