Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La-Chouette

Bekijk album (30)
/
 

Beschikbaarheid van 'La-Chouette'

Rob Hijnen, Janny de Bloois heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 jul 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La-Chouette heeft 27 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,8
Bezocht in september 2020

Lieve Rob en Janny,
Hartelijk bedankt voor het gastvrije verblijf bij jullie. Het was een lekkere wandel- en fiets (topfietsen!) vakantie. Alles was naar wens en hebben genoten van de rustige omgeving. Wij wensen jullie nog veel plezier met jullie huizen in Frankrijk. Hartelijke groet, Tony en Erna

9
Reactie van Rob Hijnen, Janny de Bloois

fam. Voogt bezocht La Chouette van vrijdag 4 tot vrijdag 11 september

Bezocht in augustus 2020

Wel gaan, niet gaan, vanwege Covid-19 hebben we lang getwijfeld, op het laatste moment toch maar geboekt en het was super! Mooie wandelingen gemaakt ("uit de map") en genoten van de rust en ruimte.
La Chouette is een prima gite met een geweldige tuin waar onze hond vrij kon zijn zonder weg te kunnen lopen. Door Rob en Janny uitgenodigd voor een "aperootje" aan de lange tafel, echt op z'n Frans.
Wij kunnen terugzien op de geslaagde vakantie! Groeten van Harry en Maaike en een poot van Bobo.

10
Bezocht in augustus 2020
fam. Huizer - Struik

Wij hebben een tekening gemaakt voor in het gastenboek. De tekening verteld ons verhaal, het was super!

10
Bezocht in juli 2020

Wat een heerlijk handzaam huis en zo compleet ook. Prachtige rustige locatie. Wij hebben een paar leuke fiets- en autotochten gemaakt. Overal was het zeer rustig, waarschijnlijk vanwege de angst voor het coronavirus dat er weinig toeristen waren. Jammer dat dit jaar de brocantes, die wij in deze streek zo graag bezoeken, geannuleerd waren. Maar desondanks hebben wij het prima naar onze zin gehad, leuk kontakt met de eigenaren van de gite die zelf in de naastgelegen oorspronkelijke boerderij wonen. Deze gite is echt een aanrader en zeker voor kinderen geschikt. Wij gaan hier vast nog eens terugkomen en geven de gite en de gastvrijheid van Rob en Janny een 9! Kees en Anneke

9
Bezocht in augustus 2019

La Chouette is een leuk huis met zeer complete inrichting in een mooie omgeving. Op zondag eerst wat boodschappen gedaan en toen door naar een brocante waar we een leuk vintage-tafeltje en een mooie lamp gescoord hebben. De rest van de week heerlijk relaxed gedaan, met de kano's gespeeld en in de rivier gezwommen. En na de bbq natuurlijk een kampvuurtje met mashmellows. In de avond de uilen gehoord die aan het jagen waren. Kortom, een leuke vakantie met mooi weer waar wij op terug kunnen kijken. Wij geven La Chouette een dikke 9! Jeroen, Els, Tom en René.
(Dit stukje is overgenomen uit ons gastenboek en met toestemming van Jeroen en Els gepubliceerd)

9

Hier geweest? Schrijf een recensie