Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La-Chouette

Bekijk album (38)
/
 

Beschikbaarheid van 'La-Chouette'

Rob Hijnen, Janny de Bloois heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 04 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La-Chouette heeft 20 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in augustus 2018

Auke de Koe (12 jaar) was hier met vader, moeder en broer van 11 tot 18 augustus 2018 en schreef in het gastenboek: "Ik vond het groen en de kano's en de surfplank heel leuk. Ook het plaatsje, de buren en Rob en Janny waren heel aardig. Er is ook een aanlegsteiger bij de rivier de Saône, de Saône is ongeveer 200 meter afstand. Het is ook een fijn huis met ales wat we nodig hadden en veel rust". Auke.

9
Bezocht in augustus 2018

Wij waren in La Chouette van 11 tot 18 augustus 2018
La Couette is een perfecte plek om echt helemaal tot rust te komen.Wij hebben in de korte tijd dat wij hier waren leker genoten van het huis, de tuin en de rivier.Gekanood en gesuppedop de grote surfplank. Ook getekend en geschilderd. Hartelijk dank Rob en Janny voor de goede zorgen, de koffiemachine en het gezellige kampvuur. Hartelijke groet, Gerard,Wendy, Wessel en Auke.

8
Bezocht in augustus 2018

(*Deze recensie is met toestemming letterlijk overgenomen van het door Henk en Hennie geschreven stukje in ons gastenboek op 10 augustus 2018.)
Rob en Janny, de afgelopen weken zijn we gast geweest in jullie gîte. Weet je nog Janny dat het eerste weekend wij zeiden: "de laatste apostel is hier gisteren dood gevonden". De stilte en de rust was voor deze stadsmensen "too much" in het begin. Na het wennen kwam ook bij ons de rust. Ondanks de enorme warmte hebben wij genoten. Het hoogtepunt was de verjaardag van Henk. Wat een feest die avond, alle kinderen, familie en jullie erbij, geweldig! Bedankt voor de gezelligheid, Het gaat jullie goed af, de zorg voor de bewoners van La-Chouette. Ondanks de brokken van de familie "bateau". Ha ha, nog even en wij schrijven deze brief in het Frans. Au revoir, Henk en Henny Boot, pootje van Saar.

8
Bezocht in juli 2018

Wij hebben volop genoten op deze mooie vakantieplek. Van 7 juli tot 21 juli zijn wij de vakantiebewoners van La Chouette geweest. Wat een rust en mooie, weidse uitzichten. De klokken in de toren die je vertellen hoe laat het is. Dat vinden wij er echt bij horen. Het lijkt of de tijd hier heeft stilgestaan. We hebben de omgeving verkend door te wandelen, fietsen en per auto. Heerlijk gegeten in de kleine restaurantjes. Rondgedwaald in de kleine Franse dorpjes. Rob en Janny bedankt voor alle goede zorgen. Gerard en Francien uit Eindhoven

9
Bezocht in september 2017

Wat een plek! Een mooi huis in een mooie omgeving. Eerder scheen het hier nog 35gr geweest te zijn. Dan hadden wij beter weer: bewolking en zon en ja, soms regen. Maar dat heeft ons er niet van weerhouden om er op uit te gaan en te genieten. Wel constateerden wij het ten einde lopen van het vakantieseizoen want het was stoeien met diverse openingsdagen. Maar 1 ding staat vast: wij hebben enorm genoten!!

8

Hier geweest? Schrijf een recensie