Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La-Chouette

Bekijk album (30)
/
 

Beschikbaarheid van 'La-Chouette'

Rob Hijnen, Janny de Bloois heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 02 jun 2020

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La-Chouette heeft 23 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,4
Bezocht in augustus 2019

La Chouette is een leuk huis met zeer complete inrichting in een mooie omgeving. Op zondag eerst wat boodschappen gedaan en toen door naar een brocante waar we een leuk vintage-tafeltje en een mooie lamp gescoord hebben. De rest van de week heerlijk relaxed gedaan, met de kano's gespeeld en in de rivier gezwommen. En na de bbq natuurlijk een kampvuurtje met mashmellows. In de avond de uilen gehoord die aan het jagen waren. Kortom, een leuke vakantie met mooi weer waar wij op terug kunnen kijken. Wij geven La Chouette een dikke 9! Jeroen, Els, Tom en René.
(Dit stukje is overgenomen uit ons gastenboek en met toestemming van Jeroen en Els gepubliceerd)

9
Bezocht in juni 2019

Wat een heerlijke gite en tuin, en zo rustig. Het was goed weer om actief te zijn dus veel gefietst (prima fietsen, Rob en Janny) en gewandeld. (Fijn, die map met fiets- en wandelroutes.) Wij wilden zo min mogelijk gebruik maken van de auto en hebben vaak de dagelijkse boodschappen met de fiets gedaan. Wat wij ook een pré vonden was dat in het voorseizoen de aankomst- en vertrekdag variabel zijn. Jullie ook nog bedankt voor de tips die wij kregen en de gastvrijheid (lekkere wijn was dat) Wij hebben het prima gehad en komen misschien nog eens terug. Marianne en Leon

10
Bezocht in april 2019

Wij hadden al eerder vakantie gevierd in La Chouette. Ondanks dat het verhuurseizoen officieël nog niet begonnen was hebben wij Rob en Janny gevraagd om in de Paasweek te kunnen huren. Dat was geen probleem, La-Chouette was net uit de winterslaap gehaald en Rob en Janny waren nog in hun eigen huis aan het werk. Het was in de Paasweek supergoed weer, er was een broquante in de buurt en wij konden overdag in de tuin al van het zonnetje genieten en dan in de avonden gezellig binnen met de houtkachel aan. Wij werden door Rob en Janny uitgenodigd en hadden een gezellige middag met hun. De reisafstand naar Baulay is goed te doen, wij vertrokken om 09:15 uit Zwijndrecht en arriveerden al om 17:00 in Baulay. Dit is echt eenrader, wij gaan hier zeker nog eens een weekje of misschien langer naar toe!

10
Bezocht in augustus 2018

Wij waren in La Chouette van 11 tot 18 augustus 2018
La Couette is een perfecte plek om echt helemaal tot rust te komen.Wij hebben in de korte tijd dat wij hier waren leker genoten van het huis, de tuin en de rivier.Gekanood en gesuppedop de grote surfplank. Ook getekend en geschilderd. Hartelijk dank Rob en Janny voor de goede zorgen, de koffiemachine en het gezellige kampvuur. Hartelijke groet, Gerard,Wendy, Wessel en Auke.

8
Bezocht in augustus 2018

Auke de Koe (12 jaar) was hier met vader, moeder en broer van 11 tot 18 augustus 2018 en schreef in het gastenboek: "Ik vond het groen en de kano's en de surfplank heel leuk. Ook het plaatsje, de buren en Rob en Janny waren heel aardig. Er is ook een aanlegsteiger bij de rivier de Saône, de Saône is ongeveer 200 meter afstand. Het is ook een fijn huis met ales wat we nodig hadden en veel rust". Auke.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie