Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

TUIN
Op 200 meter afstand van het meer ligt de in moderne architectuur gebouwde woning in een mooie tuin van zo'n 1350 m2 afgescheiden door hagen en het geheel bestaat uit een gazon omzoomd met bomen en struiken waardoor een maximale privacy is gewaarborgd.

BEGANE GROND
Op de begane grond is aan de voorkant een comfortabele zithoek met een gezellige houtgestookte vuurhaard. Er is een breedbeeld-tv met Dvd-speler aanwezig. Met de schotel, gericht op de Astra-satelliet, kunt u een groot aantal Nederlandstalige televisie- en radiozenders ontvangen inclusief alle vrije zenders. Ook is er WiFi in de woning aanwezig, dit is een stabiele snelle en onbeperkte internet verbinding. Bij deze zithoek is aan de zijkant op het zuiden een glazen serre uitgebouwd om de warmte van de voor- en najaarszon te kunnen opvangen. Bij deze serre bevindt zich ook een buitenterras.

TERRAS
Aan de achterkant is een prachtige eethoek gesitueerd, die door middel van een grote schuifpui toegang geeft tot een tweede buitenterras. Vanuit binnen in de woning heeft u daardoor een prachtig uitzicht over de achtertuin. Teakhouten tuinmeubels met een grote parasol en barbecue maken het geheel af.

KEUKEN
Een aparte comfortabele keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur staat in open verbinding met de eethoek. Alles is hier aanwezig zoals een elektrische kookplaat, hete luchtoven, magnetron, koelkast, diepvrieskast, vaatwasser, friteuse, waterkoker koffiezetter enz. Ook is er een afzonderlijke wasruimte met een digitale wasmachine, condensdroger en toebehoren. Verder is er nog een toiletruimte.

VERDIEPING
Vanuit de entree komt u op de verdieping waar vier slaapkamers zijn met vier 2-persoons bedden. Op de overloop zijn twee 1-persoons bedden. Alle bedden zijn voorzien van hoofdkussens en dekbedden. Ook is er een grote badkamer met een ligbad en een badkamermeubel met twee wastafels. Verder is er ook nog een tweede aparte toiletruimte.

GARAGE
De woning is volledig ingericht voor tien personen, het ontbreekt u aan niets en in de garage staan de fietsen voorzien van bergderailleur en toebehoren op u te wachten.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Niet-roken
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Wasdroger
  • Strijkijzer
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • Speeltuin
  • TV
  • Internet
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Bad

Beschikbaarheid van 'Lac des Vieilles-Forges'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

In de Franse Ardennen. Aan de rand van het dorpje Vieilles-Forges. Prachtige moderne vakantiewoning. Met alle comfort. Op 200m afstand van het meer "Lac des Vieilles-Forges". Met zandstrand, zwemgedeelte, speeltuintje, roeien, kanoën, surfen, vissen, enz. Wandelpad rondom het meer. Rustig gelegen. Grote tuin van 1350 m2, afgescheiden door hagen. Maximale privacy. Groot terras met teakhouten tuinmeubilair en barbecue. Grote woning met gezellige vuurhaard. Fietsen in de garage aanwezig voor jong en oud. Geschikt voor twee gezinnen. Maximaal 10 personen. Reisafstand vanaf Utrecht ongeveer 300 km.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp
  • Aan strand
  • Aan zwemwater

Culinair en wijn

Champagneroutes omgeving Reims, Champagnehuizen, Ardenner ham, kaas uit Rocroi, cider, wild, paddestoelen, Boudin Blanc (witte worstjes) uit Rethel, diverse honingsoorten, eigengemaakte jam, tarte au sucre, tarte au prunes, Carolo (schuimgebak) uit Charleville,

CIDER: Ciderie Ardenaise, Claude LeGrand, Bouvellement.
ARDENNERHAM: Charcuterie Roffidal, Haybes-sur-Meuse
ROCROIKAAS: Framagerie Jean Pire, Taillette (bij Rocroi)

Markten van streekproducten in Jandun, Tagnon en Avaux.

Wat is er te doen

LAC DES VIEILLES-FORGES
Grote trekpleister is natuurlijk het meer "Lac des Vieilles-Forges" op zo'n 200 meter van de woning. Dit grote meer van 300 ha oppervlakte ligt in een groene omgeving. Alle faciliteiten voor watertoerisme zijn hier aanwezig: zandstrand, zwemmen, roeien, kanoën, surfen, zeilen, vissen, ligweide, grasveld met tafels en bankjes, barbecue- picknickveld, tennisbanen, jeux de boullesbanen, speeltuin, in de zomermaanden eethuisje met terras en EHBO-post, voetpad rondom het meer, prachtig wandelgebied, parc acrobatiek in het bos en houthakkersmuseum. Zowel jong als oud zal zich hier vermaken in deze paradijselijke omgeving.
Op de fiets van het ene dorp naar het andere dorp kunt u hier genieten van het prachtige boerenlandschap met zijn vergezichten.

UITZICHTPUNTEN
Op 8 km afstand bij Monthermé, waar de rivier de Semois in de Maas uitkomt, zijn diverse panoramische uitzichtpunten.

ROCROI
Op 8 km afstand ligt het vestigingstadje Rocroi, een volmaakt voorbeeld van een stervormige versterking uit de 16e eeuw. Op het plein in het centrum van het stadje is nog niet zo lang geleden de oude middeleeuwse markthal gerestaureerd. Goed restaurant en café. Even buiten het stadje vindt u een prachtig subtropisch overdekt zwembad.

LONNY
Op 7 km afstand ligt Lony met kartingbanen en minigolf.

CHARLEVILLE-MÉZIÈRES
Op 17 km afstand ligt de oude stad Charleville met één van de mooiste pleinen van Frankrijk. Het plein is omgeven met arcades, die gewoonlijk alleen in zuidelijke landen voorkomen. Er zijn volop cafés en restaurants met terrasjes en op dit plein komen diverse oude winkelstraten uit. Er is een recreatiepark van 14 ha gelegen aan de Maas met jachthaven, kinderspeelplaatsen en een aquacentrum. Verder is er nog het Ardenner museum .Charleville is ook bekend door de marionnettespelen. Eens in de 3 jaar vindt hier het "Festival Mondial des Théatres de Marionnettes"plaats. Een andere bijzondere attractie is de "Grand Marionnettiste", een klok die ieder uur van 10 tot 21 uur een kort marionnettenspel laat zien.

SEDAN
Op 40 km afstand ligt de stad Sedan. Hier vindt u de grootste middeleeuwse burcht van Europa met diverse activiteiten zoals Riddersteekspel, valkenshow, avondbezoek met fakkels enz.

REIMS EN EPERNAY
Iets verderop in zuidelijke richting ligt de meest gereputeerde wijnstreek van Frankrijk; "Champagne" genaamd. Letterlijk en figuurlijk een bruisende streek waar op de vele terrasjes de engeltjes uw tong komen strelen.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Pretpark in de buurt
  • Vissen
  • Watersport

Wat je ook moet weten...

VOOR UW DAGELIJKSE BOODSCHAPPEN
-Les Mazures- op 3 km afstand: bakker, goed restaurant, Tabac,
-Renwez- op 5 km afstand: supermarkt, bakker,restaurant, en diverse andere kleine winkeltjes.
-Revin- op 8 km afstand: supermarkten en de meest voorkomende winkels.
-Charleville-Mézières- op 17 km afstand: twee grote commerciële centrums met megasupermarkten "Carrefour" en Cora". Om gezellig te shoppen gaat u naar het oude centrum van Charleville.

OVERIGE INFORMATIE
-Gratis WIFI in de woning aanwezig, dit is een stabiele snelle en onbeperkte internet verbinding van Orange France.
-4G netwerk bij de woning. Voor meer informatie de volgende links: reseaux.orange.fr/cartes-de-couverture/mobile-3g-4g of www.sfr.fr/decouvrir-offres-sfr/reseau-sfr/4g/couverture.html
-Borgsom: 225 euro.
-De eindschoonmaak doet u zelf of kan tegen betaling van 95 euro door ons geregeld worden.
-Kinderbedje met toebehoren, kinderstoel en zitje aanwezig.
-Zelf bed- en huishoudlinnen meenemen.
-Huur fietsen: 15.00 euro per fiets/per verblijfsperiode.
-Kosten elektriciteit en open haard hout naar verbruik.
-Verhuur per week, weekend , midweek of in overleg.
-10% vroegboekkorting bij een reservering van minimaal 365 dagen vóór vertrek.
-10% korting bij een verhuur van twee aaneengesloten weken of meer op de verhuurprijs.
-30% lastminute korting bij een reservering maximaal 2 weken vóór vertrek.
-Reserveren: stuur een E-mail naar ons met uw naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en geef de gewenste periode aan. U mag ook telefonisch contact met ons opnemen. Tel vanuit NL: 0032-499273191, vanuit België: 0499273191

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

INFORMEER BIJ ONS ALTIJD NAAR LAST-MINUTE AANBIEDINGEN.

-10% vroegboekkorting bij een reservering van minimaal 365 dagen vóór vertrek.
-10% korting bij een verhuur van twee aaneengesloten weken of meer op de verhuurprijs.
-30% lastminute korting bij een reservering maximaal 2 weken vóór vertrek.

PRIJZEN:
Vanaf 17 december 2021 t/m 07 januari 2022. Weekprijs 610 Euro.

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Lac des Vieilles-Forges heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • Jolanda uit Almere

    8 sterren

    Fijn huis op een hele mooie locatie. We hebben genoten van het meer! Het huis zelf voldoet prima voor 10 personen. Het enige minpuntje is dat er maar een badkamer is en dat er zittend in bad gedouchet moet worden.

  • Corine Aldus uit Rozendaal

    8 sterren

    Wij hebben het huis als zeer compleet ervaren, alles wat je nodig hebt is aanwezig. Ook is de beschrijving van alles wat er in en om het huis is is zeer uitgebreid. De inrichting is heel prettig en rondom het huis kun je heerlijk vertoeven. De ruimte is ongelooflijk, heerlijke plek een echte aanrader. !!!!

Prijs per week vanaf

€ 435

Prijs per week vanaf

€ 435