Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Beekhuis

Bekijk album (11)
/
 

Beschikbaarheid van 'Beekhuis'

Anjuta Querido heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 apr 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Beekhuis heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,4
Bezocht in mei 2022

Prima plek voor mensen die van veel rust in groene natuur met wandelingen met heel mooie vergezichten houden! Heel comfortabel huis, ruim voor 4 mensen en prachtige tuin. Nederlandse verhuurders wonen in het zelfde rustige gehucht en helpen je heel gastvrij met alle vragen. In dat gehucht is niets te doen, dat heeft qua rust veel voordelen, voor horeca en supermarktje moet je effe rijden naar Margut op 3,5 km afstand of zo'n 12 km voor een echte supermarkt of een wat beter restaurant, maar dat is goed te doen.

9
Bezocht in juli 2021

We waren heel blij met het Beekhuis. Rustig gelegen, met een heerlijke en ruime tuin, en een prettige rustige inrichting. Vriendelijke huiseigenaren. Nadat we van te voren navraag hadden gedaan over de afsluitbaarheid van de tuin aan de straatkant i.v.m. onze hond, hebbben ze nog voor onze komst een hek geplaatst: dat vonden we geweldig. Over de omgeving: wij kwamen om te wandelen, en waren verrast door de veelzijdigheid van het landschap in dit gebied. We hebben heel verschillende prachtige wandelingen kunnen maken.

9
Bezocht in augustus 2020

Een heerlijke week in Sapogne Sur Marche verdient een goede recensie. We waren verrast door het prachtige plekje dat precies was wat we zochten. Een prachtige tuin, binnen comfortabel en gezellig. En een prachtige omgeving. De eerste maar niet de laatste keer om hier te verblijven. Als je dan een cijfer moet geven, eigenlijk wel een 9.5!

9
Bezocht in augustus 2019

Heel fijn huis, precies wat we zochten: een rustige plek in een mooie omgeving waar je heerlijk vakantie kunt vieren, maar ook ongestoord kunt werken (in ons geval muziek maken). Mooie woonkamer met open keuken en houtkachel, twee zeer grote slaapkamer met bijbehorende douche/toiletten en een enorme zolder met een heel fijne akoestiek (luister maar naar https://youtu.be/QXriZ1mFN9E, dan hoort u het zelf). O ja, ook een enorme tuin met fruitbomen en aanpalend beekje. Perfect wandelgebied, aanrader!

8
Bezocht in juli 2019

Luxe eenvoud, alle basisbenodigdheden zijn aanwezig. Eenvoudige inrichting, ruim voldoende keukeninventaris. Aanwezige koffie, thee, kruiden, kaarsen en hout zorgen voor een welkom. Goed contact met de huiseigenaren, snelle reactie. Het huis is onlangs gerenoveerd maar heeft nog de puntjes op de i nodig.
Ivm de beek en vijver niet geschikt voor kleine kinderen. Verder voor iedereen iets te doen binnen redelijke reisafstand.

7
Reactie van Anjuta Querido

Dank voor suggestie "puntjes op i", deze zijn inmiddels geplaatst.

Hier geweest? Schrijf een recensie