Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Ilco Melissant

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 9 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Wil je ook heerlijk genieten in ons gastenverblijf nabij Bourbonne les Bains van een welverdiende vakantie? Wandelen en mountainbiken in de groene heuvels, heerlijke Franse wijnen, de goede keuken of gewoon genieten van de rust en ruimte, het kan allemaal!

Bijzonderheden: Houtkachel, 4 slaapplaatsen, 1 badkamer, apart toilet, ruim terras en balkon, rustig gelegen, groene omgeving.

Genieten: goede franse keuken, brocantes om te snuffelen, mooie groene heuvels, heerlijke franse wijnen, wandelen en fietsen, rust en ruimte.

Gemak & comfort: Voor het echte vakantiegevoel is het fijn als je niet alles van thuis hoeft mee te nemen, denk hierbij aan handdoeken, beddengoed, koffie en thee. Daarom hebben we er voor gekozen om dit inclusief aan te bieden. Gemak en comfort staan bij ons voorop!

Appartement / gîte
Een aantal jaren geleden hebben we deze kleine Franse boerderij gekocht en de afgelopen jaren helemaal verbouwd met behoud van mooie oude materialen, maar het comfort van nu. Na onze eigen woning hebben we besloten van de oude hooizolder een charmant frans appartement te maken om zo ook andere mensen te laten genieten van het Franse leven.

In het appartement (ca. 70m2) hebben we zoveel mogelijk oude details behouden. Zo kom je binnen middels de authentieke schuurdeuren. Op de begane grond is er een hal met bergruimte, slaapkamer met een 1-persoonsbed en toegang naar de verdieping.
We hebben in het appartement gekozen om het zo open mogelijk te houden om het karakter van de voormalige hooizolder te behouden met een moderne uitstraling. Op de verdieping is een slaapgedeelte met 2x 1-persoonsbed en ruimte voor de kleding, slaapzolder met 1x 1-persoonsbed bereikbaar via losse trap, badkamer met inloop regendouche en separaat toilet. Het achterste gedeelte is het woon- en eetgedeelte met een ruime zithoek met gezellige houtkachel en ook is er uiteraard een televisie aanwezig met Nederlands zenderaanbod en DVD-speler (geen Wi-Fi). Een open keuken voorzien van alle benodigde gemakken, zoals een Nespresso koffiemachine, losse oven en koelkastje met vriesvak.
Als je aan Frankrijk denkt dan denk je natuurlijk ook aan buiten zijn! Dus een mooi en ruim balkon van bijna 14m2 mag natuurlijk niet ontbreken. Gelegen op het zuidwesten en voorzien van loungestoelen en ligbedden om te genieten van de zon en een lekker flesje wijn. Tevens is er aan de voorzijde nog een ruim terras voorzien van loungeset.

Inclusief: Bij je verblijf zijn de volgende dingen inbegrepen; koffie- thee, suiker/zoetjes, melkpoeder, keukenkruiden, toiletpapier, keukenrol, 10 handdoeken, 4 badlakens, beddengoed, hout t.b.v. houtkachel, televisie, shampoo, douchegel, bodylotion, schoonmaakmiddelen, tv met Canal Digitaal, DVD-speler, picknickmand, kleine houtskool BBQ.

Het meenemen van uw huisdier is niet toegestaan.

Optioneel: Hou je van de natuur en fietsen? Bij de huur van ons gastenverblijf is het mogelijk om 2 volledig geveerde mountainbikes te huren en de bossen en omgeving te verkennen.

Bij aankomst ontvang je tevens een fles water en een heerlijke fles wijn van een lokale wijnmaker. We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen!

Registratienummer

(MS)

Faciliteiten

  • Niet-roken
  • Lokaal contact
  • TV
  • Fietsen bij huis
  • Open haard
  • Haardroger

Beschikbaarheid van 'Maison BoBonne'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het appartement is gelegen in een klein landelijk dorp op ca. 15 minuten van de snelweg, dus makkelijk bereikbaar. Het ligt in een straat waar nauwelijks verkeer doorheen komt, dus absolute rust.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Recensies

Maison BoBonne heeft de afgelopen 4 jaar 58 recensies gekregen met gemiddeld een:

9.5 sterren
  • 9 sterren

    Wederom een heerlijke week gehad! Het blijft hier prachtig en het huisje is schoon, net en sfeervol. Bedankt!

  • 10 sterren

    Een mooie week gehad in een prachtig onderkomen!

  • 10 sterren

    We hebben een zalige week achter de rug, hier in de omgeving en jullie sfeervolle gite. Even onthaasten en genieten van de rust.

    We hebben wandelen afgewisseld met het bezoeken van o.a. Langres (dikke aanrader) en Vesoul (voor ons een wat onsamenhangende stad).

    Verder veel gerelaxt op jullie beide terrassen. We zullen jullie adresje zeker aanraden! Dankjewel!

Culinair en wijn

Daarnaast staat Frankrijk natuurlijk bekend om zijn heerlijke eten en wijnen. Op korte afstand zijn diverse restaurants en 2 zeer goede wijnhuizen te bezoeken. Een echte aanrader zijn ook diverse wijnroutes.

Wat is er te doen

De Haute Marne en de omgeving van Bourbonne les Bains lenen zich voor zowel een sportieve als relaxte vakantie en heeft van alles te bieden. De omgeving is heuvelachtig, rustig en groen, met in de nabijheid vele kilometers aan wandel en fietsroutes om te ontdekken en prachtige vergezichten. Daarnaast staat Frankrijk natuurlijk bekend om zijn heerlijke eten en wijnen. Op korte afstand zijn diverse restaurants en wijnhuizen te bezoeken. Een echte aanrader zijn ook diverse wijnroutes. Voor de cultuurliefhebbers zijn er diverse dorpjes en steden te ontdekken, zoals Bourbonne les Bains met zijn thermale bronnen, Langres bekend van Diderot en de historische bouwwerken, maar ook Vesoul, Chaumont, Dijon, Beaune, Nancy en Troyes bevinden zich op rij afstand. Voor de liefhebbers van brocante zijn er ook wekelijkse brocante markten in de buurt te bezoeken, deze zijn doorgaans op zondag.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Inclusief: Hout t.b.v. kachel, handdoeken (4 badlakens en 10 handdoeken), beddengoed, douchegel, shampoo en bodylotion, schoonmaakmiddelen, toiletpapier, Tv (Canal Digitaal), Koffie (Nespresso), thee en kruiden, Olijfolie, Fles water, Fles wijn Coteaux de Coiffy

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 150,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 75,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Last-minute prijs van € 395 voor€ 350

€ 350

Last-minute prijs van € 395 voor€ 350

€ 350

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie