Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Maison La Resaigne

Bekijk album (27)
/
 

Beschikbaarheid van 'Maison La Resaigne'

Gabriele heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 19 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Maison La Resaigne heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,0
Bezocht in augustus 2022

Maison La Resaigne is een heerlijk huis! Gabi heeft het huis heel prettig en sfeervol ingericht (en is daarvoor waarschijnlijk een hoop marktjes af geweest). Bij aankomt zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken voor je klaar. Dit voelt heel gastvrij en scheelt bagage. Ook de nodige keukendoeken zijn aanwezig. Het huis is overcompleet qua keukengerei; zo goed als alles is aanwezig. Het fornuis met oven zijn prettig in gebruik. De zojuist geïnstalleerde vaatwasser de kers op de taart. Een wasje draaien kan ook en de warme wind plaatst het zo droog. Door overdag de luiken dicht te houden blijft het huis heerlijk koel, toen wij er waren was het buiten tussen de 30 en 35 graden. Er zijn genoeg spelletjes en boeken aanwezig; de tv wordt niet gemist.
Naast het huis ligt een riante tuin met altijd wel een schaduwplekje. Het dorpje Maâtz is super rustig, voor het meeste vertier moet je een beetje reizen maar over de glooiende wegen in de omgeving is dit geen probleem. Kortom: Wij hebben het heerlijk gehad!

8

Hier geweest? Schrijf een recensie