Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Loft en Champagne

Bekijk album (87)
/
 

Beschikbaarheid van 'Loft en Champagne'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Loft en Champagne heeft 77 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,8
Bezocht in januari 2023

Wij hebben enorm genoten van onze derde vakantie in de Loft. Veel dank voor de gastvrijheid.

9
Bezocht in december 2022

Onder somber hemelzwerk de Kerstgenoten in dit lustprieel. De streek doorploegd als strijdtoneel van Pruis en Jacobijn, met lieflijke dorpjes . Veel te bieden alzo heeft deze plaats, met eeuwenoude getorste bomen en vijvers van een oude priorij. Als bevoorrechte getuigen van dit alles hebben wij alhier de kerstdagen met zijn tienen doorgebracht.

10
Bezocht in november 2022

We hebben enorm genoten van deze betoverende omgeving ! Het verblijf was prachtig, de natuur fantastisch. Bedankt voor de warme ontvangst en de mooie inleiding en gedetailleerde uitleg over de streek!

10
Bezocht in oktober 2022

De dagen gaan (te) snel ondanks de rust en ruimte in Villers. Prachtige omgeving voor uitstapjes en wandelingen. Bedankt voor de goed zorgen !

10
Bezocht in augustus 2022

Wat een heerlijke (warme ) week ! Fijn dat de hond mee kon; ze heeft hier goed kunnen herstellen van haar operatie. Op de wandelingen rondom het château altijd wat wild gespot : reeën en vossen.
Wij zijn een paar keer naar Ste Menehould geweest voor boodschappen. Het zwembad daar is leuk en de kinderen kwamen helemaal los in het klimbos even buiten Ste Menhould !
Voor de liefhebber is de champagne van l’Hoste echt een aanrader: je kunt daar rustig proeven in een fijne ambiance. Gisteravond was het château verlicht : prachtig !
Kortom : une semaine magnifique, en wie weet tot de volgende keer.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie