Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel

Bekijk album (73)
/
  • 14
  • 3
  • 5
  • 6
  • 3
9,3
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 07 nov 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel heeft 28 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in augustus 2021

Met 2 gezinnen een heerlijke week gehad (ondanks het slechte weer). Veel wandelen, spelletjes doen, zwemmen en pingpongen (Westvleugel)
Klaaske, Guy, Ferre (14), Mans (9) (en Wachter), Oostvleugel
Wij hebben hier echt een heerlijke week gehad. Wij zijn elke dag gaan zwemmen in het zembad. Ook zijn we naar het natuurreservaat Etangs de Belval-en-Argonne gegaan. We hebben ook geklommen bij Couleurs Aventure en dat was super leuk. Het is niet erg geschikt voor kleine kinderen, maar vanaf een jaar of 10 is het het leukst denk ik. Het huisje is erg leuk en de keuken is fijn. Alllen het grote bed is te klein en er was geen goede omheining voor onze hond. Verder vond hij het heel erg lekker om zoveel ruimte te hebben, maar je moet wel altijd weten waar hij is.
Het landgoed is erg mooi en we hebben veel gepingpongd en rondom de tafel gedaan.
Ook staan er twee chetlanders (kleine paardjes) 1 straat verder ; als ze in de buurt staan kan je ze een wortel geven en aaien.

10
Bezocht in september 2020

Vandaag vertrekt onze familie na een week te verblijven in de twee jachthuisjes.
Het was de eerste vakantie « met z’n allen » in tijden, dus erg speciaal. Niet te vergeten in deze tijden van pandemic.
Het landgoed en omgeving hebben ons alle ruimte, rust en vermaak gegeven, die we niet per se nodig hadden, maar wel heel erg van hebben genoten.
Bijna een privé zwembad, leuk contact met Francesca en ook een speciale noot voor de excentrieke inrichting van het huis ! (Het masker boven het bed van de hfd slaapkamer was volgens ons neefje (3) de zon van de telelubbies). Bedankt voor alles & aan de volgende vakantie gangers, fijne vakantie !

8
Bezocht in augustus 2020

Prachtige omgeving, zeer aangenaam verblijf in de Oostvleugel, adembenemend château, (vooral laat in de avond). Pico bello onderhouden zwembad, lieve mensen, kortom alle ingredieneten voor een perfecte vakantie ! Een week is jammerlijk niet genoeg !
Bedankt familie Landman, bedankt madame van de Gardien.

10
Bezocht in mei 2019

Voor de tweede keer genoten van het huis, de omgeving, het zwembad en alle bezienswaardigheden. Het is weer zo goed bevallen dat we besloten : we komen nog een keer terug ! Heerlijk in September zijn we er weer. Het vooruitzicht dat we er over vier maanden weer zijn maakt het weggaan een stuk gemakkelijker.
Deze week genoten van «de lichtjes avond » in château en tuin. Het was sprookjes achtig. Heel bijzonder. We willen jullie bedanken voor de gastvrijheid, de gezellige avond, het lekkere gebak en voor alle mooie verhalen en anekdotes !

10
Bezocht in april 2019

Gezellige huisjes in een mooie omgeving.
Veel genot gehad van de grote tuin/domein en terras.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie