Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel

Bekijk album (73)
/
  • 14
  • 3
  • 5
  • 6
  • 3
9,6
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 15 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de chasse, Ooster- en Westervleugel heeft 31 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,6
Bezocht in augustus 2022

Onze vakantie is voorbij. We hebben genoten. De kids vooral van het zwembad. Wij van het niksen. Chalons was leuk. Het park fijn om in te struinen op een warme dag. Dank voor alles. Het huis is heerlijk. De gastvrijheid voelbaar.

10
Bezocht in oktober 2021

Zeven dagen mochten wij vertoeven in de Oost- en Westvleugel van het jachthuis.
Hartelijk ontvangen door beheerder Francesca, genoten van de gezellige huizen, de ruimte en de sfeer op het landgoed. Als historisch geinteresseerden (vader, moeder en oudste zoon zijn historici), en met rijke adviezen en tips van Johannes Landman
op zak bezochten wij menig interessante plek, zoals Bar le Duc (stambeeld René de Chalon, Prince d’Orange !), Verdun, stad, Douaumond, Chattancourt (herstelde loopg raaf bij Verdun) , Beaulieu, Bassuet (Champagne), la Chalade, Reims, Chalons-en-Champagne. We hadden zonnige dagen, maar ook regenachtige, zoals je in de herfst kunt verwachten. We maakten ook een herfststorm mee, die bomen velde, ook op het landgoed, en die stroomuitval veroorzaakte. Francesca lenigde de nood door thee en koffie voor ons te maken. Na 12 uur was het probleem voor meer dan 2000 huishoudens rond het middaguur hersteld.
We hebben ook genoten van het lokale plattelands restaurant. Le Relais de la Forêt (Passavent), met een gezellige gastheer. Kortom het verblijf in de Argonne was een genot en we kijken terug op een welbestede week !

10
Bezocht in augustus 2021

Wat hebben we genoten in deze fijne accomodatie en het geweldige zwembad !
De tips van Johannes waren zo talrijk, dat wij ze niet allemaal konden uitvoeren/bezoeken (7 - !4 Aug’21). Misschien lukt dat in de toekomst nog wel, want we zijn zeker van plan nog een keer terug te komen !

10
Bezocht in augustus 2021

Met 2 gezinnen een heerlijke week gehad (ondanks het slechte weer). Veel wandelen, spelletjes doen, zwemmen en pingpongen (Westvleugel)
Klaaske, Guy, Ferre (14), Mans (9) (en Wachter), Oostvleugel
Wij hebben hier echt een heerlijke week gehad. Wij zijn elke dag gaan zwemmen in het zembad. Ook zijn we naar het natuurreservaat Etangs de Belval-en-Argonne gegaan. We hebben ook geklommen bij Couleurs Aventure en dat was super leuk. Het is niet erg geschikt voor kleine kinderen, maar vanaf een jaar of 10 is het het leukst denk ik. Het huisje is erg leuk en de keuken is fijn. Alllen het grote bed is te klein en er was geen goede omheining voor onze hond. Verder vond hij het heel erg lekker om zoveel ruimte te hebben, maar je moet wel altijd weten waar hij is.
Het landgoed is erg mooi en we hebben veel gepingpongd en rondom de tafel gedaan.
Ook staan er twee chetlanders (kleine paardjes) 1 straat verder ; als ze in de buurt staan kan je ze een wortel geven en aaien.

10
Bezocht in september 2020

Vandaag vertrekt onze familie na een week te verblijven in de twee jachthuisjes.
Het was de eerste vakantie « met z’n allen » in tijden, dus erg speciaal. Niet te vergeten in deze tijden van pandemic.
Het landgoed en omgeving hebben ons alle ruimte, rust en vermaak gegeven, die we niet per se nodig hadden, maar wel heel erg van hebben genoten.
Bijna een privé zwembad, leuk contact met Francesca en ook een speciale noot voor de excentrieke inrichting van het huis ! (Het masker boven het bed van de hfd slaapkamer was volgens ons neefje (3) de zon van de telelubbies). Bedankt voor alles & aan de volgende vakantie gangers, fijne vakantie !

8

Hier geweest? Schrijf een recensie