Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de Chasse, Oostvleugel

Bekijk album (53)
/
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de Chasse, Oostvleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 07 nov 2021

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de Chasse, Oostvleugel heeft 78 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in juli 2021

Ondanks het slechte weer hebben we enorm genoten van ons verblijf. Een aangenaam huisje met alle nodige voorzieningen en een super ontvangst. Bedankt voor alle tips en infoboekjes. Bedankt voor de rondleiding rond het huis, het glaasje champagne en het fijne gezelschap. Misschien tot nog eens.

10
Bezocht in oktober 2020

Wat een fantastisch mooi terrein om hier samen met de kinderen te mogen verblijven. Het huis hangt vol met prachtige geschiedenis. Wij hebben deze stukken keer op keer bekeken. Het maakte het huis zelfs een beetje spanned. Het masker boven het bed hebben we daarom ook maar even verstopt.
De bossen zijn prachtig deze tijd van het jaar. Wat een kleurenpracht. We hebben genoten van de mooie lange wandelingen.
Het zwembad was een uitdaging, maar er is in geplonst !
Dondrdagavond was alsof we in een sprookje liepen, prachtig hoe mooi, château by night ! De bladzijde is te kort, maar onze Dank groot !

10
Bezocht in oktober 2020

Zoals altijd hebben we weer een heerlijke week gehad hier in Villers ! Voor het eerst in de herfst hier- prachtig.
Het zwembad was nog open en de jongens hebben ondanks de temperatuur nog een baar bommetjes gemaakt !
We hadden tijdens dit verblijf het geluk dat we buren haden met twee jongens van de zelfde leeftijd als onze oudste twee jongens. Wat ontzettend gezellig - de jongens hebben de hele weelk met zijn vijven over het gras gerend en de ouders gezellig geborreld – ontzettend leuk !
Wij kijken nu al weer uit naar onze volgende (7e ) vakantie hier. Tot in Mei.

10
Bezocht in augustus 2020

Wederom heel erg bedankt voor een fijne week. Ook deze 5e keer hebben wij ons niet verveeld.
De hoogtepunten : het zwembad ; château Braux Saint Cohière; de boottocht in Chalons-en-Champagne ; de Basilique de l’Épine ; de toren beklimmen van
Champagne de Castellane (Epernay) ; Francis (de gardien) helpen, en de druivenoogst bekijken in Bassuet ( tractors en vorkheftrucks rijden af en aan).
Volgend jaar weer !

10
Bezocht in augustus 2020

Fijne week gehad in dit mooie, complete huis. Heerlijk zwembad en toeristische tips op maat! Bedankt en wellicht tot ziens!

9

Hier geweest? Schrijf een recensie