Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Pavillon de Chasse, Oostvleugel

Bekijk album (53)
/
 

Beschikbaarheid van 'Pavillon de Chasse, Oostvleugel'

Johannes C. Landman heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 18 sep 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Pavillon de Chasse, Oostvleugel heeft 92 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,7
Bezocht in juli 2023

+++++AANRADER+++++
Wij een familie van 12 personen hebben van 22 juli tot 29 juli 2023 een vakantie doorgebracht in de Loft en het Jachthuis. Een fantastische ervaring, de accommodatie is perfect, smaakvol ingericht, is voorzien van alle gemakken en vooral goede bedden. Het zwembad, fraai gelegen, is voldoende groot om een baantje te trekken en aan de randen van het zwembad is het goed toeven. We hebben ook veel gebruik gemaakt van de professionele tafeltennistafel en het tafelvoetbalspel.
De weergoden lieten het afweten maar konden onze pret niet drukken.
Er is veel gewandeld en we hebben op aangeven van Johannes en Laurence interessante uitstapjes gemaakt. Johannes is voor wat betreft informatie over landgoed, de omgeving, restaurants en bezienswaardigheden over WO1 een vraagbaak, hij weet alles, en is altijd bereikbaar.
Al met al een goede accommodatie voor het vieren van familie aangelegenheden

10
Bezocht in juni 2023

Vandaag zijn wij terug in Nederland na onze korte vakantie in het Pavillon de Chasse. Het verblijf is ons uitstekend bevallen. Mevr. Muller heeft ons hartelijk ontvangen en gezorgd dat ons verblijf vlekkeloos verliep. Wij waren onder de indruk van het vakantiehuis en de faciliteiten die het biedt.

9
Bezocht in mei 2023

Voor ons jaarlijks familietrapje zijn we altijd op zoek naar een gelegenheid waar we samen op vakantie kunnen gaan, maar toch onze eigen ruimtes hebben. En dat hebben we hier gevonden. Drie mooie ruime verblijven (Oostvleugel, Westvleugel, Loft), waar we samen konden zijn.
Heerlijk genieten van de mooie ruime tuin, voetballen, badmintonnen, luieren.

Daarnaast hebben we natuurlijk ook de omgeving en de indrukwekkende historie ontdekt. Onze zoon heeft met veel interesse het boekje over de kledij van de soldaten in WO I doorgenomen, en een bezoek aan Verdun mocht natuurlijk niet ontbreken. Onze laatste dag hebben we gebruikt om de vakantie in stijl af te sluiten door een proeverij en rondleiding bij Bernard Longlas in Bassuet te boeken. Natuurlijk konden we daar niet vertrekken zonder een paar heerlijke champagnes voor thuis in te slaan.

Wat ook super was deze week was het bezoekje aan de geitenboerderij.. We mochten de stal bezoeken en de eigenaresse heeft ons met veel geduld geholpen aan een paar heerlijke kaasjes.

Met een voldaan en ontspannen gevoel keren we nu allemaal weer terug naar ons eigen huis in nederland. Bedankt voor alle goede service.

10
Bezocht in april 2023

Verblijf was prima. Mooi huis en ruim voor ons 5en. De meiden hebben toch nog even kunnen zwemmen ondanks het weer.

9
Bezocht in april 2023

Met Pasen vogels spotten, champagne proeven, boeiende verhalen in en rond het kasteel, wandelingen in naald- en loofwoud. Genieten van Parijs-Roubaix en supporters voor Wout van Aert. Vriendelijk onthaald worden door Laurence, Johannes en Laurence. We hebben ervan genoten !

10

Hier geweest? Schrijf een recensie