Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Maison des voisins

Bekijk album (20)
/
 

Beschikbaarheid van 'Maison des voisins'

Stefan Vanbergen & Inge Vanluyd heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 mei 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Maison des voisins heeft 8 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in juli 2022

Fantastisch huisje, echt alles is aanwezig zodat je aan niks hoeft te denken of zoeken en meteen in vakantie-modus kan switchen. We hebben heel de week genoten van de lounge, wat een luxe. De enige buren die geluid maakten waren de koeien. Zo rustig! Wij hebben er in ieder geval van genoten. Een aanrader!

10
Bezocht in oktober 2021

Geweldige plek. Landelijk, stil, heerlijk huis met sfeer ingericht en alles erop en eraan. Echt top!

10
Bezocht in oktober 2020

Na al een aantal keren te gast geweest te zijn bij Stefan en Inge in 'numero 15' (het huis ernaast) was het dit keer tijd voor Maison des Voisins. Het nieuwste huis wat ze hebben gebouwd. En was numero 15 al heel prettig, ze hebben zich met dit huis absoluut overtroffen. Het is een huis waarvan je bij binnenkomst denkt: "het is nog mooier dan de foto's op de site"

Het is net als de andere gite prachtig ingericht. Het voelt 'warm', welkom,. Het heeft een prachtige tuin met veel zitjes (en met nieuwsgierige kittens van de boerderij erachter) en alle details kloppen. Een badkamer uit een boekje, een keuken waar niks onbreekt en en bed waar je jezelf iedere ochtend uit vandaan moet laten takelen. Neem jezelf mee, en je bent klaar. Het is eigenlijk een plek waar je niet meer weg wilt.

Autreville zelf is een fijne plek. Een mooie omgeving met authentieke (rustige) dorpjes en veel te zien op allerlei vlak. Heb je zin om even niks te doen, dan is't het ook een perfecte plek om via een 'Noord Franse' rust te onthaasten.

Het is al met al zeker een plek waar ik zeker vaak ga terugkomen!

10
Bezocht in september 2020

Het is een prachtig huisje.. We hebben er enorm van genoten. Het huis is prachtig ingericht en het ontbreekt je aan niets.

10
Bezocht in augustus 2020
J.T.G.C. van de Weem

We waren al 7 keer eerder in Autreville bij Inge en Stefan te gast in huis Numéro 15. Nu zijn we 14 dagen in Maison des Voisins geweest en het buurhuis van Numéro 15 is zeer goed bevallen. De tuin is prachtig en op het mooie terras was het, ondanks de hittegolf, heerlijk vertoeven. Het huis was lekker koel. De inrichting van het huis is zeer smaakvol, comfortabel en voorzien van allerlei mooie brocante spulletjes. Inge en Stefan hebben hier oog voor. Ook de verzorging is goed en aan elk klein detail wordt gedacht. We voelen ons altijd zeer welkom en komen graag terug.

10

Hier geweest? Schrijf een recensie