Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Boerderij in Beaufort en Argonne

Bekijk album (22)
/
 

Beschikbaarheid van 'Boerderij in Beaufort en Argonne'

Marijke Bouthoorn Verschoor heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 11 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Boerderij in Beaufort en Argonne heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

9,3
Bezocht in augustus 2020
Fokje Pietersen

Het is een heerlijk rustig huis in een gebied vol mogelijkheden. Wij hebben er gewandeld in dorpjes waar de tijd stil heeft gestaan en geschilderd onder de bomen. Als je de straat uitloopt, loop je zo het bos in.
Het huis is enorm ruim met grote slaapkamers. Ondanks de hitte buiten was het huis heerlijk koel.
De verhuurster van het huis is heel gastvrij en weet veel over de omgeving te vertellen. In de avond zochten we een plekje aan de Maas om heerlijk te zwemmen..Het was een fantastische week en ik kan dit huis iedereen aanraden.!

9
Bezocht in augustus 2020

Met vier vrienden naar Noord Frankrijk. In een dorp van drie straten, waar we alleen de bakker elke dag zagen rijden ligt het woonhuis in een rijtje van tien. Achter de voordeur sta je direct in de keuken, nostalgie en authenticiteit is de eerste gedachte. Bij nader onderzoek blijken alle noodzakelijke of handige apparaten soms dubbel aanwezig te zijn, zoals twee koelkasten en ovens. Voor kookliefhebbers zoals twee van ons ‘n groot genoegen. Ook de rest van het huis voldeed aan onze behoeften. Op de eerste verdieping twee balzalen als slaapkamer en nog hoger ook slaapplekken. Twee badkamers waren ook handig. Voor klussers zoals wij jeukten onze handen om het stucken van de tweede badkamer af te maken, maar ja...genoeg te beleven in de omgeving.
Achter het huis ‘n tuin met vrij uitzicht over de weilanden, dat is wat we willen. Naast het huis een rommel schuur met daarboven atelier en dansvloer. Daar zijn we verder niet geweest, het weer maakte dat we vooral buiten vertoefden.
De omgeving was prachtig, veel wandelingen gemaakt. Maar vooral de (verborgen) zwemplekken in de Maas, aangegeven op ‘n kaart in het huis, zijn adembenemend. Geen ander mens te zien, zwemmen in de natuurlijke omgeving. We houden wel van mensen, maar niet op vakantie. Wat we soms wel misten was ‘n luie stoel of bank, maar zoals Marijke zei: dan ga je maar op n bed zitten.

10
Bezocht in augustus 2020

Met zijn vieren brachten we een aangename week door in deze oorspronkelijke boeren woning. Oud maar van alle gemakken voorzien, ruim en koel ondanks de zomerse hitte buiten. Wat me nog het meeste plezier deed was het fietsen in de omgeving. Ik had voldoende aan mijn vouwfiets met 7 versnellingen om de zacht glooiende omgeving te verkennen. Op 20 minuten fietsen ligt het fijne vervallen plaatsje Stenay, met alle voorzieningen die je je kunt wensen. Ja er is een hypermarche, maar leuker is een verborgen tuin in het oude centrum, waar je verse groente in alle soorten en maten vers kunt krijgen, direct uit de vruchtbare grond. De maas is op zijn mooist om langs te fietsen als je vanaf Stenay de lange afstandsfietsroute naar het noorden volgt. De directe omgeving is ook mooi om te fietsen en om er (in augustus) de rijpe zoete mirabellen te plukken van bomen die je langs de kant van de weg ziet staan.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie