Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

La petite grange

Bekijk album (16)
/
 

Beschikbaarheid van 'La petite grange'

Johan Geerts heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 28 mei 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

La petite grange heeft 1 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

10,0
Bezocht in september 2020

Wij hebben met veel plezier genoten van ons verblijf in "La Petite Grange" . De eigenaren Johan en Veronique waren zeer vriendelijk en behulpzaam. Onze bewondering ging uit naar alles wat Johan van natuursteen heeft gemaakt, zelfs liet hij zich ontvallen dat-ie a.s. zomer een cursus steenkappen overwoog ,zodat iedereen zich de primaire beginselen v/h steenkappen eigen kan maken (ik hoop dat het doorgaat)
Ons verblijf had het doel ons 30 jarig samenzijn te vieren met van mijn kant een verassing's
diner. Ik had twee damast tafellakens, kaarsen en een vuurkorf meegenomen om de sfeer te vergroten op een van de buiten terrassen achter het huis gelegen. M'n blanquette de Veau incl.warm stokbrood en een salade met vers geplukte dragon en een warme vinaigrette werden positief ontvangen. Tot mijn grote vreugde vond ik bij de locale hypermarche in Stenay een witte Bourgogne om e.e.a. weg te spoelen ! Een feest dus , de gite is een aanrader (heb damast achtergelaten) ook enkele foto's naar Johan verzonden in de hoop dat -ie deze zal plaatsen .

10
Reactie van Johan Geerts

Wat leuk om te horen, daar doen we het voor! Dankjewel

Hier geweest? Schrijf een recensie