Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Spoorwachtershuis

Bekijk album (22)
/
  • 6
  • 2
  • 3
  • 2
  • 2
  • 2
8,8
Waardering
 

Beschikbaarheid van 'Spoorwachtershuis'

Ans van Dalen en Brigitte Cavanagh heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 27 sep 2022

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Spoorwachtershuis heeft 5 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,8
Bezocht in september 2022

Alsof de tijd hier net wat langzamer gaat. Een fijne plek om bij te komen, het stof te laten neerdalen en weer zin te krijgen in van alles. Het is ook heel prettig schrijven in het Spoorwachtershuisje. Sfeer, inrichting, tuin, omgeving: allemaal dik voor elkaar. Ans en Brigitte helpen bij problemen, mochten die zich voordoen. En het cafeetje in Consenvoye is een ideale plek voor een eenvoudige lunch. Met klaterende beek, wat wil je nog meer?

9
Bezocht in juli 2022

Een fijne week gehad in dit leuke huis, het is niet heel groot maar de aangebouwde keuken maakt het een stuk groter. We hadden prachtig weer en zijn veel buiten geweest. De tuin bij het huis is groot en er is van alles te zien, er kwam zelfs een vos langslopen. Veel gefietst, de omgeving is afwisselend en golvend. Enorme velden met zonnebloemen, dat is leuk om te zien. Stukken bos, velden met koeien en ook velden met graan. Stukken van de Maasfietsroute gedaan en uiteraard ook veel in de “binnenlanden”. Leuke rustige dorpjes. Veel historie uit WO 1, indrukwekkend.
We hebben het prima naar ons zin gehad in dit bijzondere huis en de omgeving!

9
Bezocht in september 2020

Wij hadden een fijne najaarsweek in het Spoorwachtershuis. Het huis is smaakvol verbouwd en ingericht. De zeer grote, lichte woonkeuken in de aanbouw, met openslaande deuren naar het terras is fijn en comfortabel door de vloerverwarming. De badkamers zijn functioneel: niet groot maar met een goede douche. De eerste helft van "onze" week was het goed weer, waardoor we konden genieten van het fijne terras en van de ochtendzon in de slaapkamer. Het bed is hard (misschien kwestie van smaak...), maar dat wende snel. In de woonkamer kan de verlichting wel wat beter, met name een goede leeslamp misten wij.
Het landschap in de omgeving is nogal grootschalig en agrarisch (enorme graanvelden). Wel waardeerden wij de mooie loofbossen, bijzondere plekjes langs de Maasoevers, de dorpen en de nabijheid van Verdun. Hoewel wij geen "WO1-toeristen' zijn, maakten de 'villages detruits' en de overblijfselen van loopgraven en tunnels veel indruk.

8
Bezocht in oktober 2019

Mooi stijlvol ingericht huisje. Prachtige en rustige omgeving. Gastvrije eigenaren die ons nog trakteerde op vers geplukte cepes. Heerlijk. T was n feestje om hier te verblijven

9
Bezocht in juni 2019
Bettie en Cees

Een heelijk stijlvol, van alle gemakken voorzien en rustig gelegen huis. Heb je dan het geluk net zulk mooi weer als ons te treffen dan ontbreekt het je echt aan niets. 's Ochtends word je al vroeg gewekt door het gefluit en getsilp van veel soorten vogels, 's nachts nemen de uiltjes die taak waar. Voor een verse baguette loop je binnen een half uur door de weilanden naar het dorpje Consenvoye waar bij het Elan tankstation een heuse baguette automaat staat. Na inworp van een euro geeft de automaat een warme baguette die tegen alle verwachtingen in heel goed te eten is. Met een beetje geluk is het kleine winkeltje van het tankstation geopend en koop je er nog een stukje Camembert bij. Al met al een heerlijk weekje Noord-Frankrijk, kortom een aanrader.
Hartelijke ontvangst en afscheid door Ans, de rust zelve, hoe kan het ook anders in zo'n omgeving.

9

Hier geweest? Schrijf een recensie