Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Onze Douce Treize

Bekijk album (40)
/
 

Beschikbaarheid van 'Onze Douce Treize'

Dineke van der Meer heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 22 mar 2023

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Onze Douce Treize heeft 7 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

8,7
Bezocht in januari 2023

Genoten!!!, wat een stilte en rust. Heerlijk kunnen wandelen in de uitgestrekte bossen.
ook de laatste dag nog wild gespot, vlak voor ons een hele koppel herten!!
ook tijdens het rijden nog reeën gezien.
Heerlijk huis waar alles op en aanzit. En wat voor ons en onze honden het belangrijkste was .....
GEEN vuurwerk in de weide omgeving.

9
Bezocht in november 2022

Wat een fijn huis zeg! Heel gezellig en sfeervol ingericht. Er is een fijne, grote keuken met allerlei kookspullen. Zo laat in het seizoen nog heerlijk in de tuin in het zonnetje gezeten. Deze heeft verschillende zitjes met een mooi uitzicht. We hebben ook veel kraanvogels over zien (en horen) vliegen. Blijken die 75 km verderop een pauze in te lassen! De badkamer is lekker groot. Het is een rustig dorpje en er rijdt weinig verkeer. 's Nachts is het heel donker en stil. We hebben lekker geslapen.
Wij vonden de wandelmogelijkheden in de directe omgeving iets minder (met name smalle paadjes), anders had het huis een dikke 10 gekregen.

8
Bezocht in september 2022

Een mooi huis met een enorme tuin. Het huis is leuk ingericht en goed voorzien van van alles. De tuin is groot en heeft vele “hoekjes” met zitjes en er staan de nodige fruitbomen.
De omgeving is landelijk, wij hebben veel gefietst en gewandeld. Mooie omgeving en afwisselend met bossen, weilanden en akkerland. Veel herinneringsmonumenten van WW I, heel groot maar ook heel klein.
We hebben een fijne tijd gehad in dit mooie huis en de omgeving.

9
Reactie van Dineke van der Meer

Fijn te horen Lieke en Dirk dat jullie en goede tijd hebben gehad in Montblainville.

Bezocht in september 2022

Wij verbleven er een midweek. Montblainville is een heel rustig, typisch Frans boeren dorp zonder winkels. De omgeving is heel rustig dus dit huis is vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust. Onze Douce Treize is het mooiste en best onderhouden huis van heel het dorp. Het huis is typisch Frans (van luiken voor alle ramen tot krakende trap aan toe :-), heeft alles wat je nodig hebt en is modern ingericht met een Franse touch. Er zijn drie slaapkamers en alle bedden verschillen in grootte en hardheid. De douche is prima en de keuken is modern. De tuin is geweldig, weelderig met veel fruitbomen en verschillende zitplekjes.

8
Bezocht in augustus 2022

Wat een heerlijke plek! Fijn huis, prachtige tuin, mooie en rustige omgeving. Wij (gezin met 2 jonge kinderen) hebben genoten van ons verblijf in Onze Douze Treize.

9
Reactie van Dineke van der Meer

Heel fijn te lezen dat jullie hebben genoten van jullie verblijf in Montblainville!

Hier geweest? Schrijf een recensie