Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Annie Porteu

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 4 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

Dit zelfstandige huis, op twee passen afstand van de bossen en de meren van Argonne, is geschikt voor 4 personen met een binnenplaats en een afgesloten terrein. De verhuurde etage ligt op de begane grond, de eerste verdieping is afgesloten. Het huis is eigendom van de familie van de eigenaar sinds 1850. Het werd vernietigd in 1914 en herbouwd in 1924. Bij de huur is centrale verwarming, water, electriciteit en wifi inbegrepen. Er zijn geen lokale belastingen.
In de keuken vindt u een koelkast met een vriesvak, een vaatwasser, een fornuis en een elektrische oven, een magnetron, vaatwerk, pannen, een wafelijzer en een racletteset.
Er is een woonkamer met een bibliotheek, u vindt er de geschiedenis van het dorp en toeristische informatie. Er is satelliet-tv (Belgische, Duitse en Engelse kanalen). Ook is er een telefoon met toegang tot de lokale Franse nummers en gratis wifi-toegang.
In de eerste slaapkamer staat een bed van 160 x 200 , met dekens of een dekbed. Er is de mogelijkheid om lakens te huren. Er staat ook een kast in de kamer.
De andere kamer, kamer 'Suizy' heeft 2 bedden van 90 cm x 200 met dekens of een dekbed, de mogelijkheid om lakens te huren. Er staat een kast in de kamer.
Er is een badkamer met een inloopdouche, een wastafel, een wasmachine. Het toilet is separaat.
Centrale verwarming is inbegrepen in het tarief, het hele jaar voor u beschikbaar.
In de tuin vindt u een tuinmeubelset en een barbecue en ligstoelen. Het terrein is omsloten aan de achterkant en de voorkant van het huis. Aan de overkant van de weg is een boomgaard, die bij het huis hoort.
De auto kan op de binnenplaats geparkeerd worden.
Huisdieren worden toegelaten in overleg.

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Lokaal contact
  • Alleen volwassenen
  • Vaatwasser
  • Wasmachine
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Kinderbed
  • Kinderstoel
  • TV
  • Internet

Beschikbaarheid van 'Gîte de la Rue des Champs'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Het dorp Sommeilles ligt in het departement de Meuse, grenzend aan dat van de Marne.
Op 25 km ligt de afrit van de snelweg sortie Ste Menehould.
Op 8 km ligt Révigny/Ornain, met winkels en services.
Op 25 km liggen Bar-le-Duc met zijn renaissancewijk en het plaatsje Ste-Menehould, een klein karaktervol stadje.
Op 42 km ligt Châlons-en-Champagne
Op 50 km ligt Verdun
Op 80 km ligt de plaats Reims.

  • Landelijk
  • Heuvelachtig
  • Bosrijk
  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

De specialiteiten van de streek zijn de quiche lorraine, de potée porraine, de brie de Meuse, taart van mirabellen, appelsap, madeleines, snoepjes, en aardbeien. De bessenjam is hier een klein wonder!
Varkenspootjes van Ste-Menehould en ambachtelijk bier van Nettancourt of Valmy.
De dichtstbijzijnde wijngaarden van de champagne liggen op 35 km. Bezoek van de kelders in Reims en Epernay.
Verder zijn hier de Moezelwijnen en leuke restaurantjes voor alle budgets....

Wat is er te doen

Een groen en vredig land: de oude stenen en historische plaatsen, beken en vijvers en een enorm bos zijn de grootste troeven van onze regio.
50 km aan wandelwegen komen in verschillende lussen samen.
U kunt ook gaan paardrijden, fietsen, vissen en vogels kijken ... of de ambachten ontdekken van Ar en Argonne, met meer van Belval-en-Argonne en het meer van Givry-en-Argonne. Er is een aquacentrum in Ste Menehould en in Bar-le-Duc, een stad van kunst en historie, maar ook Verdun en zijn bezienswaardigheden met betrekking tot de eerste wereldoorlog, het meer van Châlons-en-Champagne, Reims, Nancy...
Het huis is een heerlijke plaats om te lezen en uit te rusten. Het huis heeft aan de familie behoord sinds meerdere generaties. Het is een oud huis, maar u vindt er alles voor uw comfort. Het wordt al sinds 12 jaar verhuurd. Iedereen komt hier altijd terug... het is hier zo heerlijk rustig. Wij wonen niet ter plaatse, maar zijn altijd beschikbaar voor u. Daarvoor hoeft u alleen maar een mailtje te sturen of ons te bellen (gratis bellen vanaf een vaste lijn).
De winkels en services vindt u op 8 km, de bakker stopt voor de deur.

  • Aan fietsroute
  • Bij wandelpaden
  • Bij paardrijroute
  • Vissen

Wat je ook moet weten...

In de gite ligt toeristische informatie. Er zijn boeken in het Frans en het Nederlands en een frans-nederlands woordenboek.
U vindt er leuke interieurbladen, info over de geschiedenis van het huis en over het dorp Sommeilles.
Er is gratis Wifi.
De verwarming is het hele jaar beschikbaar en inclusief.
Geen toeristenbelasting.
De gite wordt verhuurd sinds 2005.

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Belangrijk: het tarief blijft hetzelfde in elk seizoen. Inbegrepen zijn lakens, verwarming, water, elektriciteit en wifi.
Er geen toeristenbelasting van toepassing.

Prijs is inclusief

Linnengoed

Zelf meenemen

Handdoeken

Prijs is exclusief

  • Schoonmaakkosten (optioneel) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Recensies

Gîte de la Rue des Champs heeft de afgelopen 4 jaar geen recensies gekregen.

  • Mart Boekhoorn uit Enschede

    10 sterren

    Het huis in Rue des Champs kunnen wij enorm aanraden ! Het is meer dan kompleet, zeer vriendelijke uitstraling en heerlijk gelegen. Daarbij niet te vergeten de ongelooflijk vriendelijke ontvangst van Annie Porteu! Zij reageert zeer snel op emails, geeft veel informatie en ook tijdens je verblijf informeert ze of alles naar wens is. Geweldig ! Een enorme aanrader !! Fam. Boekhoorn-van Dongen

  • Willem uit Utrecht

    10 sterren

    Hier moet je heen gaan als je een weekje stilte, rust en ruimte wilt ervaren in een prettig authentiek maar comfortabel huis. Annie is een geweldige gastvrouw en biedt als je dat wilt extra dingen aan. Het is een uiterst rustig bosbouw- en landbouwgebied met een rustieke sfeer.

  • Willem uit Utrecht

    10 sterren

    Superweek gehad in Sommeilles. Wat een rustige plek en wat een sfeervol huis. En Annie is een geweldige gastvrouw die werkelijk alles doet om je het naar de zin te maken, zonder zich op te dringen. De bakker komt 's ochtends langs met baguettes, dat is handig, want naar de dichtstbijzijnde winkel moet je ongeveer 20 minuten rijden. De streek bestaat uit eindeloze landbouwgebieden tussen heuvels en bossen en kenmerkende kleine dorpen. Voor de dichtstbijzijnde steden zoals Verdun, Bar-le-Duc etc. moet je een uurtje rijden. De bossen zijn niet de meest interessante om in te wandelen, maar autorijden in het gebied is geen straf als je geen haast hebt.

Prijs per week vanaf

€ 385

Prijs per week vanaf

€ 385

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie