Vakantiehuis in Frankrijk

Huur een vakantiehuis in Frankrijk van mensen die de omgeving goed kennen. Kies uit meer dan 4000 vakantiehuizen in Frankrijk en boek direct bij de eigenaar.

Grand Credorye

Bekijk album (20)
/
 

In de buurt

location Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

’Grand Credôrye’ ligt in het groene dorp Canouville, in de mooie streek tussen Dieppe en Fécamp, ten zuidwesten van Saint-Valery-en-Caux. Op enkele kilometers bevindt zich de ouderwets gezellige badplaats Veulettes-sur-Mer, met inmiddels geheel gerenoveerde boulevard met zonneterassen en zeezichtrestaurantjes met iedere dag uit zee geviste verse vis. Het gebied leent zich bij uitstek voor uitgestrekte wandelingen, met of zonder hond(en). Deze ’grand randonnee-routes’ bieden urenlange mogelijkheden de hond(en) vrij te laten lopen. Af en toe kruist een wandeling een dorpje en moet even worden aangelijnd. E.e.a. staat aangegeven op de in het huis aanwezige gedetailleerde wandelkaarten van het gebied. Canouville is een echt landelijk dorp, een door bomen beschermde plek van vestiging en ooit plaats biedend aan een Romeins amfitheater! In ruim vier uur bent u vanaf de Nederlandse grens bij de ruige, sterk geaccidenteerde Côte d’Albâtre. Zomer en winter is parkeren bij de kust, ook in de badplaatsen, geen probleem. De levendige vissers- en plezierjachthavens van Fécamp en St. Valery-en-Caux liggen op 15 minuten rij-afstand, de mooie kustplaats Étretat op ca 30 minuten. De historische stad Rouen met haar vele winkels en indrukwekkende architectuur bereikt u met 30-45 minuten. Er kan worden gegolfd bij Dieppe en Étretat.

  • In/bij een dorp

Culinair en wijn

Als overal in Frankrijk is er ook in deze streek veel culinair te genieten. De vis !! In het huis vindt u aanwijzingen voor een culinaire onderzoektocht. De moeite waard!


Wat is er te doen

De tuin is rondom afgezet en geschikt om honden vrij in te laten lopen. Vanuit het huis loopt men, binnen vijf minuten naar het dorpscentrum voor de dagelijkse boodschappen. En een gezellig babbeltje in het plaatselijke kroegje. Vanuit het huis loopt men binnen 2 minuten naar de Grand Randonnee en dus naar de ingang van uitgebreide (honden)wandelroutes. Vanuit het huis rijdt men binnen vijf minuten naar zee.
In Cany Barville (op 4,5 Km) is een moderne sportschool, een groot zwembad en een kinder-attractiedorp (Lac de Cany), waar o.m. aan watersport in allerlei vormen gedaan kan worden door volwassenen en kinderen.

  • Bij wandelpaden
  • Aan mountainbike route
  • Bij paardrijroute
  • Watersport
  • Vlieg en zweefsport

Wat je ook moet weten...

’Grand Credôrye’ is het gehele jaar door, in principe op weekbasis (zaterdag-zaterdag), te huur. Het is ook mogelijk ons huis per dag (of enkele dagen) te huren. Vraag naar onze voorwaarden.

Door huurder via meter-opname gebruikte elektra wordt tegen kostprijs met de waarborg verrekend.
Waarborg a € 155,00 komt zonder aantoonbare schade, na elektra-verrekening, binnen 2 weken na de huurperiode retour.

Gespreide betaling tot aan de vakantie in meer dan 2 of 3 termijnen is zonder probleem bespreekbaar.

Honden: Maximaal 2 welkom. Meer dan 2 honden (3e hond en verder) na overleg.

Aankomst 1e dag: ca. 17.30 uur, dag van vertrek: ca. 13.00 uur.

Internet gratis.

In het huis zijn twee vides ingebouwd. Deze ruimten staan elk in open verbinding met een slaapkamer beneden. Op deze beide vides staat een extra bed. Het huis wordt hierdoor geschikt tot maximaal acht personen.

Reserveren: Na reservering 25% (6 maanden tevoren) of 50% (binnen 6 maanden) van huur, lokale toeslag en waarborg binnen 7 dagen per bank te voldoen. Meer spreiding van betaling is zeker mogelijk, graag even bij aanvraag te melden. Bij schriftelijke annulering tot 6 weken tevoren komt helft van vooruitbetaalde huur en geheel gestorte waarborg retour. Het restantbedrag dient uiterlijk 6 weken vóór aanvang huurperiode te zijn voldaan; bij boeking binnen deze periode betaling per omgaande.

Huishoudelijk: eindschoonmaak a € 70,00 (zonder honden)/ €95,00 (met honden) verplicht, ter plaatse contant bij aankomst/ontvangst huissleutel bij ’dame de menage’ te voldoen.

Attentie: bed- en handlinnen zelf meenemen, dekbedden en kussens zijn aanwezig.

Het is per heden mogelijk om droog stookhout te reserveren. Per 1m3 bij te boeken voor €85,00. Gelieve dit bij reservering op te geven.


Overige prijsinformatie / aanbiedingen

Schoonmaakkosten zijn € 70,00 zonder hond en € 95,00 met hond

De waarborg bedraagt in de wintermaanden € 200,00 en in de andere seizoenen € 155,00


Zelf meenemen

Handdoeken, Linnengoed

Prijs exclusief

  • Borg € 200,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 70,00

Beschikbaarheid van 'Grand Credorye'

Nelleke Fruijtier heeft de kalender voor het laatst bijgewerkt op 16 feb 2019

Heb je vragen?

Neem contact op

Recensies

Grand Credorye heeft 3 recensies en is in de afgelopen 4 jaar gemiddeld beoordeeld met een:

7,7
Bezocht in december 2018

We hebben een hele fijne week gehad in dit mooie, ruime en gezellige huis. Veel gebruik gemaakt van de open haard (die het prima deed) en samen met kaarsen en de kunstkerstboom (die klaar lag) hebben we hele gezellige kerstdagen gehad. We hebben een aantal uitstapjes gemaakt naar mooie plaatsjes aan de kust en gewandeld in het bos met de hond. Ook Rouen, een prachtige oude stad, is binnen een uur met de auto te bereiken. Normandië is prachtig!
Wel jammer dat het verbruik van de elektra flink hoger uitviel dan wij hadden verwacht.

8
Reactie van Nelleke Fruijtier

Juist gebruik van het systeem kan in electra verbruik veel aan kosten schelen. De gebruiksaanwijzing daarvan ligt in het huisje.....

Bezocht in oktober 2018

Een mooi en pittoresk huis in een (over het algemeen) rustige straat. We hebben het als een hele fijne uitvalsbasis gebruikt voor de vele uitstapjes die we gemaakt hebben.
Het is heel fijn dat de tuin omheind is, kinderen kunnen niet van het terrein af. Dit is ook wel een must want de auto's die er langsreden (niet zo heel veel) reden nogal hard.
Het huis is van alle gemakken voorzien, twee badkamers met bad en een goede douche (water kwam in een flinke straal en was prima op temperatuur te brengen door de termostaatkraan) en grote slaapkamers. De vides zijn prachtig en erg leuk voor kinderen om op te mogen slapen.
De keuken is groot en het fornuis is geweldig, mede omdat er zo'n supergrote oven in zit.
Minpunt is de haard. De schoorsteen verdient een schoonmaakbeurt (te weinig trek). De eerste (en enige) keer dat we hem aan hadden stonk het hele huis naar rook (ondanks het open zetten van het raam en een deur om zuurstof aan te voeren). Gelukkig was het weer geweldig (18 graden!) en door de dikke muren bleef de warmte goed in het huis.
De ontvangst was hartelijk, Catherine is zeer vriendelijk, en het huis was netjes.
Kortom, een fijn huis waar je prima met een groot gezin of met meerdere gezinnen kunt verblijven!

8
Reactie van Nelleke Fruijtier

De haard heeft de aandacht van de eigenaar. Het zou kunnen dat de klep in de schoorsteen niet of onvoldoende open was....

Bezocht in augustus 2017

Mooi ruim huis, maar er is wel achterstallig onderhoud, vooral bij deuren en ramen.
Heerlijke douches, en werkelijk alles is aanwezig, van kaasschaaf tot Senseo apparaat.
De twee banken in de kamer zitten heerlijk. En de open haard is prachtig.
De tuin is super en veilig voor hond en kind. Maar mocht u een hond hebben die graag alleen op avontuur gaan, dan zijn er wel mogelijkheden!
Leuke bijkomstigheid; de buurpaarden zijn vriendelijk en nieuwsgierig.
Aan 't eind van de straat zit een winkeltje waar je o.a. Vers brood kunt halen.
Verbeterpunten:
het tuinmeubilair, de hele week buiten zitten op een harde bank, in de volle zon geeft niet echt een vakantie gevoel.
De sluiting van de poort.
De matrassen en de kussens zijn van slechte kwaliteit.
De entree van de slaapkamer nord is echt te laag voor mensen die langer zijn dan 1.80m.

7
Reactie van Nelleke Fruijtier

Er zijn inmiddels gemakkelijke tuin stoelen Sluiting van de poort is hersteld Matrassen en kussens zullen gecontroleerd en zo nodig zeker vervangen worden

Hier geweest? Schrijf een recensie