Ga direct naar de contentGa direct naar het boekingsformulierGa direct naar de footer
Marian Benschop

Je bent te gast bij

Reageert meestal binnen 1 uur.

Over dit vakantiehuis

  • Rustige, landelijke omgeving

De vakantiewoning ligt aan de rand van het dorp Aubenton en is tot in detail gerenoveerd. Het heeft een woonkamer met vide, open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met douche en toilet en een tuin.
De slaapkamer beneden heeft een tweepersoonsbed. Boven is een slaapruimte met drie eenpersoonsbedden (deze ruimte kan in de zomer wel flink warm worden).
Er is geen televisie of internet, wel zijn er boeken en spelletjes. Als het koud is kunt u bovendien genieten van de houtkachel. Kortom alle ingrediënten voor een heerlijk rustige vakantie.
De gite ligt aan een weggetje dat na 30 meter uitkomt in de velden. Maar loopt u richting dorp dan bent u binnen vijf minuten bij de boulangerie voor een vers croissantje of knapperige baquette.

Honden zijn, in overleg, van harte welkom.

Registratienummer

Faciliteiten

  • Vrijstaand
  • Back to basic
  • Strijkijzer
  • Omheinde tuin
  • Huisdier welkom
  • Open haard

Beschikbaarheid van 'Mooihuis'

In de buurt

Klik op de afbeelding om een interactieve kaart te openen

Recensies

Mooihuis heeft de afgelopen 4 jaar 2 recensies gekregen met gemiddeld een:

8 sterren
  • 8 sterren

    Een heerlijk charmant huis. comfortabel en enorm sfeervol ingericht met een heel fijne haardkachel. Een ongecompliceerde tijd hebben we gehad met een optimale inrichting en zonder onnodige extra's. Een oprechte uitnodiging om tot rust te komen en even niets te moeten, gelegen in een mooi wandelgebied en met een bakker en winkeltje op loopafstand. Het beschikbare koffiezetapparaat warmde de koffie niet helemaal naar wens op. (En ik miste een lekkere grote mok voor mijn kop thee, ik ben geen fan van kleine kopjes). Maar verder was alles prima naar wens, en zo fijn dat de hondjes mee konden. We komen er graag terug!

  • 8 sterren

    Zoals de naam het zegt, het is een mooi huisje. Alles is ook schoon en netjes.

Wat is er te doen

Aubenton ligt nog net in het departement Aisne op de grens met de Ardennen. De regio wordt de Thiérache genoemd. Het is een landbouwgebied met nog kleine boeren, eindeloos veel smalle weggetjes en veel koeien die allemaal nog buiten staan en lang niet altijd aan de goeie kant van het hek. Je ziet er glooiende velden met graan, mais en koolzaad waarvan dit laatste in mei spectaculaire gele uitzichten oplevert. Er zijn bossen en veel kleine dorpjes, waar op de erven de kippen scharrelen.
Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen aan de enorme hoeveelheid vogels, planten, beesten en beestjes.
Het is bijzonder dat je zo dichtbij iets kunt vinden wat in Nederland niet meer bestaat: echte stilte, inktzwarte duisternis en prachtige sterrenhemels.
Je kunt hier eindeloos wandelen of fietsen, al heb je voor dat laatste wel geoefende beenspieren nodig. Er zijn bewegwijzerde wandelroutes waarvan er één langs de gite komt.
De streek staat bekend om zijn gefortificeerde kerken, waarvan er tientallen in de omgeving te vinden zijn.

  • Bij wandelpaden

Overige prijsinformatie en aanbiedingen

Graag ontvang ik aan het eind van je verblijf de kosten van de verbruikte elektriciteit,
Per Kw/h is dat 0.30€
Verder zijn er geen kosten.

Prijs is inclusief

Handdoeken, Linnengoed

Prijs is exclusief

  • Borg € 100,00
  • Schoonmaakkosten (verplicht) € 50,00

Heb je vragen?

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Press the down arrow key to interact with the calendar and select a date. Press the question mark key to get the keyboard shortcuts for changing dates.

Met hoeveel personen?

Prijs per week vanaf

€ 420

Prijs per week vanaf

€ 420

  • Er wordt nog niets in rekening gebracht.
  • Binnen 48 uur reactie van de verhuurder.
  • Na akkoord kan je jouw boeking bevestigen of kosteloos annuleren.
  • De host doet mee aan de Omboekgarantie